Találatok a Swaney Elizabeth címkére

Találatok száma: 18

Akiknek tényleg a részvétel a fontos – a téli olimpiák csodabogarai

2022-01-31 10:58:16

Önmegvalósítás: pipa. Küldetéstudat: pipa. Exhibicionizmus: pipa. Tehetség: a következő kérdést, legyen szíves! Téli olimpikonok, akik úgy vettek részt az ötkarikás játékokon, hogy azt a teljesítményük valójában nem indokolta.

téli olimpia 2022 téli olimpia Vanessa Mae Swaney Elizabeth Pita Taufatofua Peking 2022

Téli olimpia: Swaney még a kritikákért is hálás

2018-02-25 22:09:57

Swaney Elizabeth kétségkívül felhívta magára a figyelmet a pjongcsangi téli olimpián, csak nem feltétlenül pozitív értelemben. A síakrobaták félcsőversenyében a magyar színekben induló, szabad stílusú síző trükkök nélküli produkciója nagy vitát váltott ki.

téli olimpia síakrobatika Swaney Elizabeth Pjongcsang 2018 Pjongcsang

Téli olimpia: Swaney Elizabeth is hozzájárult az aranyérmünkhöz

2018-02-25 19:57:14

Elégedettségének adott hangot a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) főtitkára az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában azzal kapcsolatban, hogy Magyarország a 21. helyen végzett az éremtáblázaton a pjongcsangi téli játékokon.

téli sportok téli olimpia rövid pályás gyorskorcsolya Vékássy Bálint Swaney Elizabeth PyeongChang

Téli olimpia: így reagált Swaney a magyar olimpiai aranyra

2018-02-22 17:10:18

Mint ismert, a magyar férfi rövid pályás gyorskorcsolyaváltó megnyerte a döntőt a pjongcsangi téli olimpián, ezzel Magyarország megszerezte története első téli ötkarikás aranyérmét! A váltó tagjainak Swaney Elizabeth síakrobata is gratulált.

téli olimpia rövid pályás gyorskorcsolya Swaney Elizabeth PyeongChang Pjongcsang 2018 Pjongcsang

Téli olimpia: frappáns üzenettel gratulált a rendőrség a magyar váltónak

2018-02-22 16:31:31

Mint ismert, a magyar férfi rövid pályás gyorskorcsolyaváltó megnyerte a döntőt a pjongcsangi téli olimpián, ezzel Magyarország megszerezte története első téli ötkarikás aranyérmét! Liu Shaolin Sándorék fényes diadalához a rendőrség frappáns üzenettel gratulált, míg Elizabeth Swaney négy szívecske formájában fejezte ki szeretetét a váltó tagjai felé.

téli olimpia rövid pályás gyorskorcsolya rendőrség Swaney Elizabeth PyeongChang Pjongcsang 2018

Téli sportok: Valójában három trükköt is bemutattam – Swaney

2018-02-22 12:46:43

Mint ismert, a magyar színekben induló szabad stílusú síző, Swaney Elizabeth trükkök nélkül mutatta be produkcióját a félcső selejtezőjében a téli olimpián – azóta az egész világ Swaneyről beszél. Legutóbb az NBC Today Show vendége volt, s a műsorban elárulta, valójában három trükköt is bemutatott az óriási vihart kavaró siklásában.

téli olimpia síakrobatika félcső Swaney Elizabeth PyeongChang Pjongcsang 2018

Swaney: Hiszek abban, hogy vannak olyanok is, akiknek példát mutattam

2018-02-20 14:49:15

Swaney Elizabeth nem hajlandó foglalkozni a negatív véleményekkel, sokkal inkább arra hívja fel mindenki figyelmét, hogy semmi sem lehetetlen.

téli olimpia síakrobatika félcső Swaney Elizabeth PyeongChang Pjongcsang 2018

Téli olimpia: Hazánkat is kellemetlen helyzetbe hozta Swaney – Gyarmati Panka

2018-02-20 13:25:04

A Facebookon szólalt meg Gyarmati Panka, magyar snowboardos Swaney Elizabeth esetével kapcsolatban. Mint ismert, a magyar színekben induló szabad stílusú síző trükkök nélkül mutatta be produkcióját a félcső selejtezőjében a téli olimpián. Sokan kritikus hangnemben szólaltak fel, így most Gyarmati Panka is.

téli olimpia Swaney Elizabeth Pjongcsang 2018 Gyarmati Panka

Az egyetlen trükk az olimpiai kvalifikációs rendszer kihasználása volt

2018-02-19 20:22:53

A magyar színekben versenyző Swaney Elizabeth a 24. helyen végzett a női szabadstílusú sízők félcső selejtezőjében a pjongcsangi téli olimpián. A trükkök bemutatása nélkül a pályán lejövő Swaney – akinek édesanyja ágán magyar a családja, a szocsi olimpiára pedig venezuelai színekben és szkeletonban próbálta kvalifikálni magát – saját maga finanszírozta felkészülését és utazásait, miután tökéletesen azonosította a rendszerben levő kiskapukat. Az olimpiai turizmus létező jelenség, de jót tesz-e ez az ötkarikás játékoknak?

téli olimpia síakrobatika szabadstílusú sí félcső Swaney Elizabeth PyeongChang

Téli olimpia: Tavaly nem láttuk versenyezni Swaneyt – Magyar Síszövetség

2018-02-19 16:17:18

A Magyar Síszövetség közlemény adott ki a síakrobata Swaney Elizabeth pjongcsangi szereplésével kapcsolatban.

téli olimpia síakrobatika félcső Swaney Elizabeth PyeongChang Pjongcsang 2018

Téli olimpia: reagált a MOB a vitát kiváltó magyar síakrobata esetére

2018-02-19 12:23:02

Mint arról beszámoltunk, kérdőjeleket vetett fel és vitát indított a nemzetközi sajtóban Swaney Elizabeth Pjongcsangban nyújtott teljesítménye: a magyar színekben induló női síakrobata a 24., utolsó helyen zárt a félcső selejtezőjében. Az esettel kapcsolatban a Magyar Olimpiai Bizottság véleményét is kikértük.

téli olimpia Swaney Elizabeth Pjongcsang 2018 Pjongcsang Magyar Olimpiai Bizottság MOB

Videó: íme a magyar síakrobata, akiről az egész világ beszél

2018-02-19 09:38:42

Ugrások és trükkök bemutatása nélkül teljesítette a pályát, majd háttal csúszott be a célba a magyar színekben versenyző Swaney Elizabeth, aki a 24 indulóból utolsóként zárt a síakrobaták félcső versenyszámának selejtezőjében hétfőn a pjongcsangi téli olimpián.

téli olimpia síakrobatika szabadstílusú sí félcső freestyle Swaney Elizabeth

Inspiráció vagy rossz vicc? – a magyar félcső-indulóról folyik a vita

2018-02-19 07:57:33

A magyar színekben versenyző Swaney Elizabeth a 24. helyen végzett a női síakrobaták félcső versenyszámának selejtezőjében a pjongcsangi téli olimpián. A trükkök bemutatása nélkül a pályán lejövő Swaney – akinek édesanyja ágán magyar a családja – elég nagy feltűnést keltett a nemzetközi sajtóban és a közönség köreiben.

téli olimpia szabadstílusú sí félcső freestyle Swaney Elizabeth PyeongChang

Swaney csúszására felkapta a fejét a világ; 3 arany helyett 4-et osztottak – ez volt a 11. versenynap

2018-02-19 06:50:23

A pjongcsangi téli olimpia második hétfőjén viszonylag „laza” a program, bobban, síugrásban és gyorskorcsolyában hirdettek győztest. A magyar küldöttség Swaney Elizabeth révén volt érdekelt a versenynapon – Swaney a versenynap valódi nemzetközi különlegességé vált kvázi trükkök nélküli lecsúszásával, amely után a Magyar Olimpiai Bizottság átgondolja a küldöttségek válogatási procedúráját. Norvégia továbbra is az éremtáblázat első helyén a németek előtt – mindkét küldöttség szerzett aranyérmet hétfőn.

téli olimpia síugrás szabadstílusú sí műkorcsolya jégkorong hódeszka

Korán kell majd kelni a magyarokért – a mieink programja

2018-02-05 18:11:56

Amikor Pjongcsangnak ítélték oda a 2018-as téli olimpia rendezési jogát, már akkor is tudni lehetett, hogy a nyolcórás időeltolódás miatt a versenyek jelentős része magyar idő szerint éjjel zajlik majd. Most, hogy már kialakult az is, hogy a magyar versenyzők mely versenyszámokban indulhatnak, kiderült, hogy kiért mikor szurkolhatunk a következő két hétben. Mindenesetre érdekes, hogy majdnem minden napra jut legalább egy magyar.

téli olimpia Swaney Elizabeth Pjongcsang 2018 Pjongcsang Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang

Már a harmadik napon jöhet az érem – az öt legjobban várt „magyar” verseny

2018-01-30 12:58:23

A pjongcsangi olimpia megnyitóját február 9-én tartják, azonban már 8-án is rendeznek versenyeket (curling- és síugró-selejtezőket), így a 10-i események lényegében a harmadik napot jelentik a programban. Reálisan nézve csak rövid pályás gyorskorcsolyában van magyar éremesély, de izgalmas lehet a férfiak vetélkedése is alpesi síben, mert kiderülhet, hogy ki a legjobb magyar férfi. Szerettük volna írásunkba betenni Miklós Edit lesiklását is, ám sajnálatos sérülése miatt ez lehetetlenné vált.

rövid pályás gyorskorcsolya Swaney Elizabeth Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Keszler Andrea Jászapáti Petra

Pjongcsang 2018: Swaney Elizabeth kvótát kapott, de lehet, hogy mégsem indul?

2018-01-24 19:36:36

A Nemzetközi Síszövetség (FIS) döntése értelmében Swaney Elizabeth is kvótát kapott, vagyis magyar színekben indulhatna a pjongcsangi téli olimpián síakrobatikában (azaz szabad stílusú síben). Ugyanakkor a Nemzeti Sport úgy értesült, hogy gondok akadtak a doppingellenőrzésre vonatkozó szabályok betartásával, így nem biztos, hogy szerepelhet az ötkarikás játékokon.

szabad stílusú sí félcső Swaney Elizabeth