Találatok a Sean Simpson címkére

Találatok száma: 47

Jégkorong: Vas János elmondta, mi hiányzik jelenleg az A-csoportos szinthez

2021-08-29 20:44:10

Az A-csoportos olaszok legyőzésével a harmadik helyen végzett a magyar férfi jégkorong-válogatott a rigai olimpiai selejtezőtornán. A 2–1-es diadal után Sean Simpson szövetségi kapitány természetesn boldog volt, de szót ejtett a lettek elleni, kevésbé kellemes vereségről is. Vas János elmondta, hogy mi hiányzik jelenleg ahhoz, hogy A-csoportos szinten is versenyképesek legyenek. 

olimpiai selejtező magyar jégkorong-válogatott jégkorong Vas János Sean Simpson Riga

Jégkorong: „Hatalmas motiváció az olimpia. Büszkévé akarjuk tenni az országot!”

2021-08-25 16:00:14

Sean Simpson a Nemzeti Sportnak adott interjújában a magyar labdarúgó-válogatotthoz hasonlította a hokisaink helyzetét az olimpiai selejtezőn. Mint mondta, az Eb előtt mindenki leírta Marco Rossi csapatát, amely kellemetlen meglepetésben részesítette a nagynevű riválisokat. A magyar férfi jégkorong-válogatott is éppen erre készül Rigában. 

magyar labdarúgó-válogatott magyar férfi jégkorong-válogatott jégkorong Sofron István Sean Simpson Nagy Gergő

Jégkorong: Szeretnénk meglepetést szerezni, mint a focistáink! – Simpson

2021-08-25 10:49:45

Az olimpiai selejtezőtornára készülő magyar férfiválogatott szövetségi kapitánya, Sean Simpson is pontosan tisztában van vele, Lettországban nem a magyar csapat az esélyes, de a „tehernélküliséget” igyekszik a maga javára fordítani.

magyar jégkorong-válogatott magyar férfi jégkorong-válogatott jégkorong-válogatott jégkorong olimpiai selejtező jégkorong Sean Simpson

Jégkorong: megvan a magyar férfiválogatott kerete az olimpiai selejtezőre

2021-07-30 09:53:35

Sean Simpson szövetségi kapitány kihirdette a férfi jégkorong-válogatott keretét az augusztusi rigai olimpiai selejtezőre – tájékoztatott az MTI.

magyar férfi jégkorong-válogatott jégkorong Sean Simpson

Jégkorong: A következő hetekben kijelöljük a Rigába utazó csapatot – Sean Simpson

2021-04-18 14:29:23

A magyar férfi jégkorong-válogatott már az augusztusi, rigai olimpiai selejtezőre készült az elmúlt két hétben. Bár a budapesti Három Nemzet-tornán az osztrákok és a fehéroroszok ellen sem sikerült nyerni, Sean Simpson csupán az eredmények miatt bosszankodott. Szirányi Bence elárulta, mi hangzott el a szövetségi kapitánytól az öltözőben a viadal után. 

olimpiai selejtező magyar jégkorong-válogatott jégkorong Szirányi Bence Sean Simpson Riga

Jégkorong: Pozsgai Tamás dicséretét is kiérdemelte az újonc védő

2021-04-16 00:59:36

Bár a magyar férfi jégkorong nemzeti csapat 1–0-ra kikapott az osztrákoktól a budapesti Három Nemzet-torna csütörtöki játéknapján, Horváth Milánnak így is emlékezetes marad a találkozó: a 20 éves védőt első felnőttválogatott mérkőzésén együttesünk legjobbjának választották meg. A jégen egyáltalán nem látszott megilletődöttnek, ezt a sortársai, Mihály Ákos és Pozsgai Tamás is megerősítették. 

magyar jégkorong-válogatott jégkorong Sean Simpson Pozsgai Tamás Mihály Ákos Horváth Milán

Jégkorong: „Papp Kristóf elkötelezettségét mutatja, hogy hazautazott Amerikából”

2021-04-14 21:30:12

A Három Nemzet Tornával zárja az idényt a magyar férfi jégkorong-válogatott, amely ezzek már az augusztusi, rigai olimpiai selejtezőre készül. Az osztrákok és a fehéroroszok elleni mérkőzés előtt Sean Simpson szövetségi kapitánnyal és az Egyesült Államokból az összetartásra hazautazó Papp Kristóffal beszélt az NSO Tv.  

magyar jégkorong-válogatott jégkorong Sean Simpson Papp Kristóf Fehéroroszország Ausztria

Jégkorong: Mindenki rá akar kerülni Sean Simpson papírjára – Hetényi Zoltán

2021-04-14 14:57:35

Divízió I-es világbajnokság híján az áprilisi összetartáson már az augusztusi olimpiai selejtezőre fókuszál a magyar férfi jégkorong-válogatott, amely csütörtökön az osztrákokkal, szombaton a fehéroroszokkal játszik felkészülési mérkőzést a Vasas Jégcentrumban – egyelőre még mindig szurkolók nélkül. Erdély Csanád és Hetényi Zoltán beszélt az NSO Tv-nek az edzőtábor elmúlt másfél hetéről és az előttük álló két mérkőzésről. 

magyar jégkorong-válogatott jégkorong Sean Simpson Hetényi Zoltán Erdély Csanád

Jégkorong: edzőtáborba vonult a magyar válogatott

2021-04-06 19:34:24

Edzőtáborba vonult kedden a magyar férfi jégkorong-válogatott, amely a koronavírus-járvány miatt törölt divízió 1/A-világbajnokság helyett már az augusztusi olimpiai selejtezőre készül.

magyar jégkorong-válogatott Sean Simpson

Jégkorong: Jelenleg nagyon nehéz bekerülni a válogatottba – Kreisz Brúnó

2021-02-13 17:47:23

Kreisz Brúnó kiváló idényt fut az Erste Ligában, teljesítményével felkeltette a magyar férfi jégkorong-válogatott szövetségi kapitányának figyelmét is. A MAC HKB Újbuda 21 éves csatára eddig jó visszajelzéseket kapott Sean Simpsontól – többek között erről is beszélt az NSO Tv-nek az Univeriade-válogatott összetartása után. 

magyar férfi jégkorong-válogatott Sean Simpson MAC Újbuda Kreisz Brúnó

Jégkorong: Nem tudom, visszamegyek-e Finnországba – Adorján Attila

2021-02-12 17:34:09

Adorján Attila a nyáron szerződött a finn másodosztályban szereplő Kiekko-Pojat csapatához, a magyar válogatott jégkorongkapus azonban decemberben kölcsönbe visszatért a DVTK Jegesmedvékhez. Az universiade-válogatott összetartása után beszélgetett vele az NSO Tv a jelenéről és a jövőjéről. 

magyar férfi jégkorong-válogatott Sean Simpson Finnország DVTK Jegesmedvék Adorján Attila

Jégkorong: áprilisban készül a válogatott az olimpiai selejtezőre

2021-02-05 17:03:22

Áprilisban készül közösen a felnőtt férfi jégkorong-válogatott az augusztusi olimpiai selejtezőre.

magyar jégkorong-válogatott Sean Simpson