Találatok a Sean Simpson címkére

Találatok száma: 78

Jégkorong: Sean Simpson távozik a magyar válogatott éléről

2022-05-23 08:24:50

Sean Simpson, az A-csoportba jutott magyar férfi jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya nem hosszabbítja meg szerződését a magyar szövetséggel. Simpson a ljubljanai világbajnokság után közölte végső döntését, amely független a világbajnoki szerepléstől – számolt be a hazai szövetség a hivatalos oldalán.

magyar férfi jégkorong-válogatott Sean Simpson

Jégkorong: tárgyalnak Simpson kapitánnyal a folytatásról

2022-05-10 10:57:47

Vas Márton, a világelitbe feljutó magyar jégkorong-válogatott általános igazgatója folyamatos tárgyalásban van Sean Simpson szövetségi kapitánnyal a következő idényre szóló megbízatás ügyében.

magyar jégkorong-válogatott Sean Simpson

Hoki-vb: „Mindannyiunk álma egy budapesti A-csoportos vb!”

2022-05-08 23:34:55

Közvetlen az után, hogy a magyar jégkorong-válogatott lejátszotta az utolsó divízió 1/A csoportos meccsét, bejelentették: a két feljutó, Magyarország és Szlovénia közösen megpályázza az 2023-as A-csoportos világbajnokság rendezését. Az első vb-jén feljutást ünneplő Sárpátki Tamás szerint ez lenne mindannyiuk álma. Sean Simpson szövetségi kapitány úgy véli, akkor ér sokat az A-csoportos szereplés, ha abból a magyar jégkorong profitálhat. 

magyar jégkorong-válogatott divízió 1/A csoportos világbajnokság Sárpátki Tamás Sean Simpson Magosi Bálint Fodor Szabolcs

Jégkorong: Nem automatikus a feljutás – Sean Simpson

2022-05-02 14:02:23

Azzal, hogy a két legerősebb válogatott, az osztrák és a francia felkerült a legjobbak közé és nincs az ellenfelek között, még nem automatikus a feljutás az elitbe, noha az esélyek megnőttek – mondta az MTI-nek Sean Simpson, a kedden rajtoló ljubljanai divízió I/A-világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya.

magyar jégkorong-válogatott jégkorong Sean Simpson

Jégkorong: Az osztrák ligánál jobb felkészülés nem kell a vb-re – Simpson

2022-04-13 14:29:44

Az ukrajnai háború miatt ugyan átalakult a jégkorong divízió 1/A-világbajnokság mezőnye, két erős csapat, a francia és az osztrák felkerült az élvonalból kizárt orosz és fehérorosz együttes helyére, ezzel együtt Sean Simpson, a magyar válogatott szövetségi kapitánya arra figyelmeztetett, hogy nem automatikusan adják majd oda a világelitbe feljutást Ljubljanában – szerep az MTI hírében.

magyar jégkorong-válogatott divízió 1/A vb Sean Simpson Rajna Miklós

Jégkorong: Megnőttek az esélyeink, de ingyen semmit sem adnak – Simpson

2022-04-06 15:18:12

Elkezdte a felkészülést a magyar férfi jégkorong-válogatott a májusi, ljubljanai divízió 1/A-csoportos világbajnokságra. Az NSO Tv Sean Simpsonnal beszélgetett az előttük álló feladatokról, az A-csoportba való feljutás esélyeiről, valamint szóba került a Hydro Fehérvár AV19 történelmi idénye is. 

magyar férfi jégkorong-válogatott divízió 1/A csoportos világbajnokság Sean Simpson Ljubljana

Sean Simpson: Miért ne lehetne magyar hokis is az NHL-ben?

2021-12-31 09:48:09

Sean Simpson gyerekként sokszor csatázott a jégen Wayne Gretzkyvel. Húszévesen draftolta a Chicago Blackhawks, amely ellen később edzőként ért el nagy sikert. A svájci jégkorong-válogatottat ezüstéremig vezette az A-csoportos vb-n, s a magyar férfi jégkorong-válogatott szövetségi kapitányaként abban bízik, hogy egyszer Magyarországnak is lesz NHL-játékosa.

videó magyar jégkorong-válogatott interjú Wayne Gretzky Sean Simpson NSO Tv

Jégkorong: 3. lett a magyar válogatott Lengyelországban

2021-12-18 19:44:28

A magyar férfi jégkorong-válogatott a harmadik helyen végzett a bytomi felkészülési tornán, miután koronavírus-fertőzés miatt szombaton nem tudott kiállni a franciák ellen, és az ukránok kikaptak a házigazda lengyel együttestől.

magyar férfi jégkorong-válogatott jégkorong Sean Simpson

Jégkorong: „Hinnünk kell benne, hogy mindenkit le tudunk darálni”

2021-12-14 22:45:21

Bár Papp Kristóf is még csak húsz éves, már megjárt két olimpiai selejtezőtornát a magyar jégkorong-válogatottal. Így pedig az egyik legtapasztaltabb játékosnak számít a lengyelországi tornára utazó U25-ös csapatban, amelynek vezére akar lenni. 

magyar jégkorong-válogatott jégkorong Ukrajna Sean Simpson Papp Kristóf

Jégkorong: A fiatalok is felveszik a kesztyűt, ha az ukránok ismét bunyóznának

2021-12-14 21:49:54

Huszonöt éven aluli játékosokkal vesz részt a magyar férfi jégkorong-válogatott a csütörtökön kezdődő lengyelországi tornán. Nem véletlenül nincsenek most a keretben a legjobbjaink, Sean Simpson szövetségi kapitány ugyanis lehetőséget akar adni a fiataloknak arra, hogy élesben fejlődhessenek, tanulhassanak.  

magyar férfi jégkorong-válogatott lengyelországi torna jégkorong Vokla Roland Ukrajna U25-ös válogatott

Jégkorong: fiatal magyar csapat megy a lengyelországi tornára

2021-12-14 21:40:06

Fiatal, 25 éven aluliakból álló csapattal vesz részt a magyar jégkorong-válogatott a csütörtöktől szombatig tartó lengyelországi tornán.

magyar jégkorong-válogatott jégkorong Sean Simpson

Jégkorong: öt újonc a Lengyelországba készülő válogatott keretében

2021-12-09 14:41:20

Sean Simpson, a magyar férfi jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya csütörtökön kihirdette keretét a jövő heti, lengyelországi felkészülési tornára, melyen öt játékos is debütálhat a nemzeti együttesben – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

magyar jégkorong-válogatott jégkorong Sean Simpson

Jégkorong: Sebők és Galló rendezték a nézeteltérésüket

2021-11-14 01:06:31

Galló Vilmos és Sebők Balázs két éve játszott legutóbb együtt a magyar jégkorong-válogatottban, ellenfélként azonban az elmúlt idényben is találkoztak egymással a finn bajnokságban. Mint kiderült, némi nézeteltérés is történt köztük, amelyet csak most sikerült megbeszélniük. Ebből a jégen semmi sem látszott, hiszen a Sárközy Tamás-emléktorna két mérkőzésén megvolt köztük az összhang, ahogy az új sortárssal, Rasmus Kulmalával is jól megértették magukat. 

jégkorong férfi jégkorong-válogatott Ukrajna Sárközy Tamás-emléktorna Sebők Balázs Sean Simpson