Találatok a Rasmus Lauge címkére

Találatok száma: 27

Férfi kézi: jól halad Rasmus Lauge rehabilitációja – videó

2021-04-23 09:55:46

Jól halad a rehabilitációja a Telekom Veszprém világ- és Európa-bajnok dán átlövő-irányítójának, Rasmus Laugénak, aki a német Kiel elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett súlyos térdsérülést, emiatt decemberben megműtötték.

férfi kézilabda Telekom Veszprém Rasmus Lauge

Férfi kézi: Lauge biztosan nem lép pályára a mostani BL-évadban

2021-03-23 10:34:45

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának klasszis irányító-átlövője, Rasmus Lauge noha jobban van a decemberben elszenvedett súlyos térdsérülése után, több hónap kényszerpihenőre szorul. Az SzPress Hírszolgálat azt közölte, hogy a vb- és Eb-aranyérmes játékos a Bajnokok Ligája júniusi négyes döntőjében akkor sem szerepelhetne, ha a magyar csapat bejutna oda.    

férfi kézilabda férfi kézi BL Telekom Veszprém Rasmus Lauge férfi kézilabda Bajnokok Ligája

Férfi kézi: Laugéval a sérülése ellenére is hosszabbított a Veszprém

2021-03-09 11:14:48

A mai napon hivatalossá volt, hogy Rasmus Lauge további három évig a Telekom Veszprém játékosa lesz – jelentette be a bakonyi klub a honlapján.

kézilabda Telekom Veszprém Rasmus Lauge

Férfi kézi BL: Laugén kívül még két hiányzó – a veszprémi keret

2020-12-28 14:51:42

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata a hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a THW Kiel elleni Bajnokok Ligája-elődöntőre nevezett játékosainak listáját.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Telekom Veszprém

Férfi kézi: Laugét Dániában műtik meg, bizonytalan a visszatérése

2020-12-04 13:19:22

A szerdai THW Kiel elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen súlyosnak tűnő sérülést szenvedett a Telekom Veszprém klasszisa, Rasmus Lauge. A világbajnok MR-vizsgálatának képét négy ország specialistái tanulmányozták, és ezek után született az a döntés, hogy a dán sportoló térdét újra műteni kell. Nem először: a sérülést szenvedett térdszalagját hat évvel ezelőtt egyszer már trauma érte és a műtéti beavatkozás akkor is elkerülhetetlen volt.

Telekom Veszprém THW Kiel Rasmus Lauge férfi kézilabda kézilabda

Férfi kézi: súlyosan megsérült a Veszprém dán irányítója

2020-12-03 19:42:09

Súlyosan megsérült Rasmus Lauge Schmidt, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának világ- és Európa-bajnok dán irányítója.

férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda-vb férfi kézilabda BL Telekom Veszprém THW Kiel Rasmus Lauge

Férfi kézi: Fel kellett készítenünk a gyerekeket az ijesztő látványra – Lauge

2020-08-18 13:17:05

Három hét telt el azóta, hogy Rasmus Lauge, a Telekom Veszprém dán irányító-átlövője edzés közben az egyik csapattársával „karambolozva” arccsonttörést szenvedett. Műtétre ugyan nem volt szükség, de a fájdalmas sérülés így is a partvonalon kívülre kényszerítette a világ- és Európa-bajnok kézilabdázót, azonban most már nincs messze a visszatérés.

férfi kézilabda Telekom Veszprém Rasmus Lauge

Férfi kézi: megsérült a Veszprém sztárja, eltört az arccsontja

2020-07-27 20:55:52

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján tudatta, hogy a gárda hétfői edzésén megsérült Rasmus Lauge.

sérülés férfi kézilabda Telekom Veszprém Rasmus Lauge

Férfi kézi: egy veszprémi is jelölt az IHF év legjobbjának járó díjára

2020-07-01 16:59:09

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) a hivatalos honlapján nyilvánosságra hozta a 2019-es év legjobb férfi játékosának járó díj jelöltjeit. A Telekom Veszprémből a dán Rasmus Lauge neve szerepel a listán.

Év kézilabdázója kézilabda férfi kézilabda Telekom Veszprém Rasmus Lauge IHF

Férfi kézi: Bánhidi a világ 25 legjobb játékosa között

2020-04-23 16:24:58

A dán TV2 szakértőjeként dolgozó korábbi kézilabdázó és edző, Bent Nyegaard a világ 25 legjobb kézilabdázója közé sorolta Bánhidi Bencét, a Mol-Pick Szeged beállósát – szúrta ki a daniasport.hu.

kézilabda férfi kézilabda Telekom Veszprém Rasmus Lauge Mol-Pick Szeged Bánhidi Bence

Férfi kézi BL: szegedi és veszprémi az idény legjobb igazolása

2020-04-23 10:35:33

Az idény ugyan még nem ért véget, hiszen a koronavírus-járvány miatt szünetel, de az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) máris összegyűjtötte a legjobb igazolásokat a férfi Bajnokok Ligájában. Az ötös lista első helyére Bogdan Radivojevicset, a Mol-Pick Szeged légiósát sorolták, míg a második pozícióba Rasmus Laugét, a Telekom Veszprém irányítóját.

férfi kézi BL Telekom Veszprém Rasmus Lauge Mol-Pick Szeged EHF Bogdan Radivojevics

Férfi kézi BL: Mikkel Hansen szerint értelmetlen, a veszprémi szerint hülyeség az EHF terve

2020-03-26 16:41:08

Mint ismert, az Európai Kézilabda-szövetség a koronavírus-járvány miatt augusztus végére halasztotta a férfi Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének időpontját, amivel kapcsolatban számos klasszis jelezte nemtetszését.

férfi kézilabda BL férfi kézi BL Telekom Veszprém THW Kiel Sander Sagosen Rasmus Lauge

Férfi kézi Eb: ha nem nyernek ellenünk a dánok, pakolhatnak

2020-01-12 21:09:29

Mivel Dánia vereséggel kezdett első csoportmeccsén, Rasmus Lauge szerint felértékelődött a magyarok elleni meccs, és szükségük van a két pontra.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézi Eb Rasmus Lauge Magyarország

Férfi kézilabda: két veszprémi a szakportál álomcsapatában

2019-12-21 11:22:49

A Telekom Veszprém két játékosa is bekerült 2019 válogatottjába a handball-planet.com kézilabdaportál szavazásán, amelyen a PSG dán balátlövője, Mikkel Hansen lett az év kézilabdázója.

Telekom Veszprém Sterbik Árpád Rasmus Lauge Petar Nenadics Mikkel Hansen Manuel Strlek

Kézi: A Veszprém–Szeged olyan, mint a Nordderbi, de érzelemdúsabb – Lauge

2019-12-08 02:38:43

125. alkalommal találkozott egymással a Veszprém és a Szeged férfi kézilabdacsapata, ezúttal az NB I legnagyobb rangadóján. A végig nagy hőfokú, de sportszerű és izgalmas mérkőzésen a hazai csapat egy góllal nyert. A találkozó után a győztes csapatból az első magyar derbijén résztvevő Rasmus Laugéval és Petar Nenadiccsal beszélgetett az NSO Tv stábja.

videó férfi kézilabda NB I kézilabda férfi kézilabda férfi kézilabda NB I Telekom Veszprém

Férfi kézi: öt veszprémi is jelölt a szakportál szavazásán

2019-11-22 14:20:43

Immár sorozatban kilencedik alkalommal hirdette meg hagyományos év végi szavazását a Handball Planet kézilabdás szakportál. A 2019-es év legjobb játékosainál öt poszton is találhatunk jelöltet a Telekom Veszprémből.

férfi kézilabda Telekom Veszprém Sterbik Árpád Rasmus Lauge Petar Nenadics Manuel Strlek

Férfi kézi: Bárhova megyek, győzni akarok – Lauge

2019-09-27 16:23:12

A nyáron Veszprémbe igazoló Rasmus Lauge remekül érzi magát hazánkban, sokáig minden tökéletesen is alakult, de a Kieltől a Bajnokok Ligájában kapott zakó fordulópontot jelentett neki.

férfi kézilabda Telekom Veszprém Rasmus Lauge

Férfi kézi: Most sokkal jobban értékelem a rangadókat – Lauge

2019-09-17 11:10:29

Ljubomir Vranjes külön kérésére érkezett Veszprémbe, a svéd tréner menesztése után akár ki is bújhatott volna szerződéséből Rasmus Lauge, de inkább a kihívást és az új környezetet választotta – minderről a dán olimpiai bajnok maga beszélt egy hazájában adott interjúban.

férfi kézilabda Telekom Veszprém Rasmus Lauge Ljubomir Vranjes Flensburg David Davis

Férfi kézi: Lauge BL-győzelemre vezetné a Veszprémet

2019-08-22 09:24:56

Nem visszakozott a dán Rasmus Lauge, amikor megtudta, hogy a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatában nem korábbi istápolója, a svéd Ljubomir Vranjes, hanem a spanyol David Davis lesz az edzője. Az idei világbajnokság álomcsapatába irányítóként beválasztott játékos úgy gondolja, hogy ilyen meglepetések minden profi játékost érhetik, s aki igazán belevaló sportoló, annak az alkalmazkodás erényével is rendelkeznie kell.

férfi kézilabda Telekom Veszprém Rasmus Lauge