Találatok a Rasmus Lauge címkére

Találatok száma: 42

Men's handball Champions League: We shouldn't have been in so many questionable situations – Lauge

2022-06-19 13:51:55

As we reported, Telekom Veszprém lost 37–35 to Kielce in the semifinals of the men's handball Champions League. Rasmus Lauge, the team captain of the Hungarian team, blamed the unnecessary exclusions and stupid mistakes for the defeat but did not question the referee's decisions. According to Gasper Marguc, they paid a high price for the beginning of the second half, while Patrik Ligetvári, who played his first Final Four, would like to finish the season with another medal.

Rasmus Lauge Adrián Sipos

Férfi kézi BL: Nem kerülhettünk volna ennyiszer kétes helyzetekbe – Lauge

2022-06-18 19:05:02

Mint beszámoltunk róla, a Telekom Veszprém 37–35-re kikapott a Kielcétől a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében. Rasmus Lauge, a magyar csapat kapitánya a felesleges kiállításokat és a buta hibákat okolta a vereségért, a játékvezetői ítéleteket azonban nem kérdőjelezte meg. Gasper Marguc szerint nagy árat fizettek a második félidő elejéért, míg az első final fourján szereplő Ligetvári Patrik szeretné újabb éremmel zárni az idényt.

férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Telekom Veszprém Rasmus Lauge

Férfi kézi NB I: Még nem szakítottuk át a célszalagot! – Rasmus Lauge

2022-06-10 23:31:55

Rasmus Lauge, a Telekom Veszprém dán játékosa szerint eddig a kapusok döntöttek a Pick Szeged ellen, így a férfi kézilabda bajnoki döntő visszavágóján az lehet a bajnok, aki megnyeri a kapusok párbaját.

férfi kézilabda NB I Telekom Veszprém Rasmus Lauge Pick Szeged

Férfi kézi BL: A hét gól nagy különbség, de nem mondhatjuk, hogy elég – Sipos

2022-05-13 00:03:15

Mindent megtettek a hazai drukkerek, és kellett is a szurkolás: a Telekom Veszprém szép játékkal és hét góllal nyert (36–29) az Aalborg ellen a BL-negyeddöntő első mérkőzésén, ami a kinti visszavágón hasonló játékkal elég lehet a négyes döntőbe jutáshoz. A találkozó után Sipos Adriánnal beszélgetett az NSO Tv stábja.

videó férfi kézi BL Telekom Veszprém Sipos Adrián Rasmus Lauge NSO Tv

Férfi kézi BL: A veszprémi szurkolók nyomást helyeztek az Aalborgra – Lauge

2022-05-12 23:36:32

Mindent megtettek a hazai drukkerek, és kellett is a szurkolás: a Telekom Veszprém szép játékkal és hét góllal nyert (36–29) az Aalborg ellen a BL-negyeddöntő első mérkőzésén, ami a kinti visszavágón hasonló játékkal elég lehet a négyes döntőbe jutáshoz. A találkozó után a dán Rasmus Laugéval beszélgetett az NSO Tv stábja.

videó férfi kézi BL Telekom Veszprém Rasmus Lauge NSO Tv Bajnokok Ligája

Férfi kézi: Rasmus Lauge 2023 nyarán távozik a Veszprémtől – hivatalos

2022-04-11 12:24:45

Korábban megírtuk, hogy a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Telekom Veszprém dán csapatkapitánya, Rasmus Lauge távozhat az együttestől. Ez hivatalossá vált, a bakonyiak honlapja megerősítette, az irányító-átlövő 2023 nyarán elhagyja a klubot, s hazájában, a Bjerringbro-Silkeborgnál folytatja.

kézilabda férfi kézilabda Telekom Veszprém Rasmus Lauge

Férfi kézi: a Veszprém csapatkapitánya Dániába igazol – sajtóhír

2022-04-07 10:20:22

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Telekom Veszprém dán klasszisa, Rasmus Lauge 2023 nyarán hazatérhet, s a Bjerringbro-Silkeborgnál folytathatja a pályafutását – írja a dán TV 2.

kézilabda férfi kézilabda Telekom Veszprém Rasmus Lauge Bjerringbro-Silkeborg

Férfi kézi: a Veszprém sztárját pihentetik a dán válogatottnál

2022-03-29 15:18:53

Április 14-én Lasse Svan búcsúmérkőzésén – Lengyelország lesz az ellenfél –, majd két nappal később a svéd válogatott elleni találkozón sem számítanak kisebb sérülés miatt Rasmus Lauge (Telekom Veszprém) játékára a dán férfi kézilabda-válogatottnál – írja a dán Tv2.

kézilabda férfi kézilabda dán férfi kézilabda-válogatott Telekom Veszprém Rasmus Lauge

Férfi kézi Eb: A franciák megtörtek minket az agresszív játékukkal – Rasmus Lauge

2022-01-27 01:11:30

Sokáig úgy tűnt, a pihentetett kulcsjátékosai nélkül is magabiztosan győzi le Dánia a franciákat a férfi kézilabda Európa-bajnokság budapesti középdöntőjének utolsó mérkőzésen. Hugo Descat szerint azonban végig bíztak abban, hogy ez a meccs visszahozható a sírból, s bár a döntetlen is elődöntőt ért volna nekik, 30–29-re nyertek. Rasmus Lauge úgy véli, a franciák felőrölték őket az agresszív játékukkal. 

férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb francia férfi kézilabda-válogatott elődöntő dán férfi kézilabda-válogatott Rasmus Lauge

Férfi kézi: legalább egy hónapra kidőlt a Veszprém csapatkapitánya

2021-10-29 14:35:14

A Dinamo Bucuresti elleni csütörtöki BL-mérkőzésen megsérült Rasmus Lauge bokaszalagja. A Veszprém férfi kézilabdacsapata négy-öt hétig nem számolhat a dán sztárral – írja a klub közleménye.

kézilabda férfi kézilabda Telekom Veszprém Rasmus Lauge

Telekom Veszprém: A fiatalok a lelküket is kidolgozzák – Lauge

2021-09-10 08:45:42

A Telekom Veszprém simán megnyerte idénybeli első bajnoki meccsét a Csurgó ellen, igazolva az újdonsült csapatkapitány, Rasmus Lauge szavait, aki szerint a támadás már egész jól működik.

kézilabda Telekom Veszprém Rasmus Lauge

Férfi kézi: Rasmus Lauge lett a Veszprém csapatkapitánya

2021-08-17 13:51:54

A dán Rasmus Lauge lett a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Telekom Veszprém új csapatkapitánya. A 30 éves játékos helyettese Lékai Máté és Andreas Nilsson lesz – számolt be róla a klub közleménye.

kézilabda Telekom Veszprém Rasmus Lauge Lékai Máté

Férfi kézi: jól halad Rasmus Lauge rehabilitációja – videó

2021-04-23 09:55:46

Jól halad a rehabilitációja a Telekom Veszprém világ- és Európa-bajnok dán átlövő-irányítójának, Rasmus Laugénak, aki a német Kiel elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett súlyos térdsérülést, emiatt decemberben megműtötték.

férfi kézilabda Telekom Veszprém Rasmus Lauge

Férfi kézi: Lauge biztosan nem lép pályára a mostani BL-évadban

2021-03-23 10:34:45

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának klasszis irányító-átlövője, Rasmus Lauge noha jobban van a decemberben elszenvedett súlyos térdsérülése után, több hónap kényszerpihenőre szorul. Az SzPress Hírszolgálat azt közölte, hogy a vb- és Eb-aranyérmes játékos a Bajnokok Ligája júniusi négyes döntőjében akkor sem szerepelhetne, ha a magyar csapat bejutna oda.    

férfi kézilabda férfi kézi BL Telekom Veszprém Rasmus Lauge férfi kézilabda Bajnokok Ligája

Férfi kézi: Laugéval a sérülése ellenére is hosszabbított a Veszprém

2021-03-09 11:14:48

A mai napon hivatalossá volt, hogy Rasmus Lauge további három évig a Telekom Veszprém játékosa lesz – jelentette be a bakonyi klub a honlapján.

kézilabda Telekom Veszprém Rasmus Lauge

Férfi kézi BL: Laugén kívül még két hiányzó – a veszprémi keret

2020-12-28 14:51:42

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata a hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a THW Kiel elleni Bajnokok Ligája-elődöntőre nevezett játékosainak listáját.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Telekom Veszprém

Férfi kézi: Laugét Dániában műtik meg, bizonytalan a visszatérése

2020-12-04 13:19:22

A szerdai THW Kiel elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen súlyosnak tűnő sérülést szenvedett a Telekom Veszprém klasszisa, Rasmus Lauge. A világbajnok MR-vizsgálatának képét négy ország specialistái tanulmányozták, és ezek után született az a döntés, hogy a dán sportoló térdét újra műteni kell. Nem először: a sérülést szenvedett térdszalagját hat évvel ezelőtt egyszer már trauma érte és a műtéti beavatkozás akkor is elkerülhetetlen volt.

Telekom Veszprém THW Kiel Rasmus Lauge férfi kézilabda kézilabda