Találatok a Philippe Montanier címkére

Találatok száma: 5

El: „Elnézve a Fehérvárt, inkább a Reimsszel játszanánk”

2020-09-30 19:42:44

Csütörtökön az Európa-liga csoportköre lesz a tét a Mol Fehérvár és a Standard Liege összecsapásán. A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a belgák vezetőedzője, Philippe Montanier elmondta, nem akartak a Stade de Reimsszel játszani, de most már inkább őket választanák. 

playoff Standard Liege Philippe Montanier Mol Fehérvár Mehdi Carcela Európa-liga-selejtező

Ligue 1: edzőváltást hozott a kupazakó a bajnoki hatodiknál

2016-01-20 13:38:49

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Rennes leváltotta korábbi vezetőedzőjét, Philippe Montanier-t, helyette Rolland Courbis-t nevezte ki.

Rolland Courbis Rennes Philippe Montanier Ligue 1 Franciaország

„A játékosok felelőssége, hogy Mourinho távozik”

2013-06-02 12:29:29

Véget ért a spanyol labdarúgó-bajnokság 2012–2013-as szezonja. Az utolsó fordulót követően eldőlt, hogy a Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyet a Real Sociedad szerezte meg, míg a Valencia ötödikként zárt, így „csak” az Európa-ligában képviseltetheti magát. A négy, kiesés elől menekülő csapat közül végül az Espanyolt egy góllal legyőző Celta Vigo menekült meg, míg a Deportivo, a Mallorca, valamint a Pintér Ádámot is foglalkoztató Zaragoza elbúcsúzott az első osztálytól. Eközben José Mourinho a Real Madridnak, Éric Abidal pedig a Barcelonának intett búcsút.

Éric Abidal Real Sociedad Real Madrid La Liga Philippe Montanier José Mourinho

Edzősors: a Sociedad trénere a Rennes-nél folytatja - hivatalos

2013-05-21 15:58:35

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Rennes-nél folytatja pályafutását Philippe Montanier, a Real Sociedad szezon végén leköszönő vezetőedzője.

Rennes Real Sociedad Philippe Montanier

Real Sociedad: távozik a spanyol meglepetéscsapat edzője

2013-05-21 14:49:15

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Socieadad hivatalos közleményben adta hírül, hogy a csapat vezetőedzője, Philippe Montanier visszautasította a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát, és a szezon végén távozik.

spanyol bajnokság Rennes Real Sociedad Philippe Montanier