Találatok a Petry Zsolt címkére

Találatok száma: 93

Edzősors: Petry Zsolt peren kívül megegyezett a Herthával

2022-09-19 16:43:27

Petry Zsolt peren kívül megegyezett a vele tavaly áprilisban szerződést bontó német Hertha BSC-vel – tudta meg a Bors.

Petry Zsolt Hertha

Hátsó füves futballmentő túra: három kapitány egy városban

2022-07-26 15:09:29

Filmvetítéssel, pódiumbeszélgetéssel és ünnepi futballtornával zárul szombaton a megszűnt falusi csapatokat felélesztő Hátsó füves futballmentő túra. A Zemplén fővárosában, Sátoraljaújhelyen stoplist húz mások mellett Petry Zsolt, Csábi József, Mracskó Mihály és Wukovics László is.

Wukovics László Sátoraljaújhely Pisont István Petry Zsolt Mracskó Mihály Hátsó füves

Edzősors: Petry Zsolt munkanélküli, és ez fél évig még biztosan így marad

2022-05-12 16:00:40

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE Továbbra sincs munkája a Bundesligában szereplő Hertha BSC korábbi kapusedzőjének, Petry Zsoltnak, akit tavaly áprilisban menesztettek a berliniek, miután politikai véleményt fogalmazott meg a Magyar Nemzetnek adott interjújában. Az 55 éves magyar szakember perben áll a klubbal, de csak szeptemberben kezdődnek a tárgyalások.

Petry Zsolt Hertha Bundesliga

Edzősors: Nehéz tervezni, amíg perben állok a Herthával – Petry

2021-10-15 10:44:44

Minden egy sorfal felett átszálló labdával kezdődött Petry Zsolt számára, aki kapusként találta meg az útját, otthon pedig a keresztény értékek adták meg az iránymutatást. Légiósként az európai országok többségében is megtalálta a számítását, a németekben a mai napig csodálja a precizitást, a szólásszabadságban pedig a történtek után is hisz.

német labdarúgás magyar labdarúgó-válogatott labdarúgás Sportkrém Petry Zsolt Honvéd

Bundesliga: megvan a Hertha BSC új kapusedzője

2021-06-30 17:42:38

A német élvonalbeli Hertha BSC – amelynek vezetőedzője Dárdai Pál – a hivatalos honlapján bejelentette, Andreas Menger veszi át Petry Zsoltnak, a berlini együttes áprilisban menesztett kapusedzőjének a helyét.

Petry Zsolt Hertha Bundesliga Andreas Menger

Edzősors: patthelyzet a bíróságon Petry és a Hertha között

2021-06-17 15:52:00

Patthelyzet alakult ki Petry Zsolt és a Hertha BSC között a berlini munkaügyi bíróságon. A magyar szakember ugyanis nem fogadja el szerződése megszüntetését, míg a klub leszögezte, nem dolgozhat nála többé a kapusedző.

Petry Zsolt Hertha Bundesliga

Hertha: a norvég kapus hálás Petrynek, nem örül a menesztésének

2021-04-17 15:14:43

A német labdarúgó Bundesligában szereplő Hertha BSC rutinos kapusát, Rune Jarsteint elszomorította a kapusedző, Petry Zsolt menesztése – számolt be a Berliner Zeitung.

Rune Jarstein Petry Zsolt Hertha BSC

Hertha: Dárdai kapusát kórházban kezelték a koronavírus miatt

2021-04-16 21:31:11

Dárdai Pál első számú kapusát, a Hertha BSC labdarúgócsapatában védő Rune Jarsteint április elején kórházban kezelték koronavírus-fertőzés miatt – írja a Bild.

koronavírus Rune Jarstein Petry Zsolt Hertha Bundesliga Arne Friedrich

Labdarúgás: A véleménye miatt senki sem kerülhet hátrányba – Csányi Sándor

2021-04-12 15:56:52

„El kell fogadni, hogy az emberek különbözőképpen gondolkoznak” – nyilatkozta Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke a Gulácsi Péter és Petry Zsolt körül történtekről. A sportvezető szerint az elmúlt hetek eseményei nem bontották meg a válogatott egységét.

magyar labdarúgó-válogatott magyar labdarúgás labdarúgás Szalai Ádám Petry Zsolt Marco Rossi

Labdarúgás: Szijjártó örülne, ha Petry Zsoltot szerződtetné a Honvéd

2021-04-09 20:52:16

Szijjártó Péter, Magyarország külügyminisztere pénteki sajtótájékoztatóján megválaszolta azt a kérdést, hogy melyik magyar csapatban látná szívesen a Hertha BSC-ről menesztett Petry Zsoltot.

labdarúgás Szijjártó Péter Petry Zsolt Budapest Honvéd

Hertha: „Kemény, ami történt” – Dárdai Petry menesztéséről

2021-04-09 19:50:30

Dárdai Pál vezetőedző a Hertha csütörtöki sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre válaszolva kifejtette álláspontját a politikai véleménye miatt menesztett kapusedző, Petry Zsolt ügyében. A berlini klub trénerét mélyen érintette az eset, de hangsúlyozta, az élet megy tovább.

Petry Zsolt Hertha Dárdai Pál Bundesliga

Labdarúgás: Petry Zsolt sincs egyedül, mindannyian vele vagyunk – Orbán Viktor

2021-04-09 11:47:40

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában a nyári Európa-bajnokságról és a Hertha BSC-től a Magyar Nemzetnek adott interjúja miatt menesztett Petry Zsoltról is szót ejtett.

magyar válogatott Szalai Ádám Petry Zsolt Orbán Viktor Marco Rossi

Bundesliga: a Hertha megtalálta Petry utódját az idény végéig

2021-04-08 17:17:49

Mint ismert, a Petry Zsoltot kedden menesztő Hertha BSC Király Gábort szerette volna kinevezni az első csapat új kapusedzőjének, ám a magyar válogatott korábbi játékosa nemet mondott a megkeresésre. A fővárosi egyesület végül csütörtökön bejelentette, hogy az idény végéig Ilja Hofstädt tölti majd be ezt a posztot.

Petry Zsolt Király Gábor Ilja Hofstädt Hertha BSC Bundesliga

Hertha: Király Gábor nemet mondott a berliniek megkeresésére

2021-04-07 17:47:58

A Hertha BSC felvette a kapcsolatot Király Gáborral, aki a kedden menesztett Petry Zsolt utódjaként a német élvonalbeli együttes új kapusedzője lehetett volna, ám a játéktól két éve visszavonult kapus nemet mondott a megkeresésre – tudta meg a Nemzeti Sport. A válogatottsági társrekorder lapunk megkeresésére beszélt a döntés hátteréről.

német labdarúgás labdarúgás Petry Zsolt Király Gábor Hertha BSC Bundesliga

Hertha: az egyik szurkolói csoport együttérez Petryvel – fotó

2021-04-07 17:14:17

A Hertha egyik meghatározó szurkolói csoportja, a Hertha BSC Ostkurve egy kerítésre kifeszített molinó fotójával fejezte ki együttérzését a labdarúgócsapat kedden menesztett kapusedzőjével: „Zsolt Petry – herthás, mint mi” üzeni a csoport Instagram-sztorijában megjelenített felirat.

Petry Zsolt Hertha

Bundesliga: Király Gábor lehetett volna Petry Zsolt utódja a Herthánál

2021-04-07 15:21:58

Egybehangzó német sajtóhírek szerint Király Gábor lehetett volna a menesztett Petry Zsolt utódja a Hertha BSC kapusedzői posztján. A korábbi kapus a Nemzeti Sportnak megerősítette az értesülést, ám azt is közölte, nem vállalja a megbízást.

német labdarúgás Petry Zsolt Király Gábor Hertha BSC Bundesliga

Bundesliga: döbbenet, a politikai véleménye miatt Petry Zsolttól megválik a Hertha

2021-04-06 13:23:22

Menesztik a Hertha Berlintől Petry Zsoltot, a csapat kapusedzőjét, aki 2015 óta dolgozott az együttesnél – mindezt a Bundesliga-klub hivatalos honlapja jelentette be. A klub vezetősége azt követően döntött úgy, hogy megválik a magyar szakembertől, hogy a Magyar Nemzetnek adott hétfői interjújának fordítása több német portálon is megjelent, és annak tartalma miatt kritikák kereszttüzébe került.

német labdarúgás Petry Zsolt Hertha BSC Bundesliga

Hertha: Petry Zsolt szerint még 20-22 pont kell a biztos bennmaradáshoz

2021-02-03 10:42:00

Petry Zsolt kapusedző szerint még 20-22 pontot kell szereznie a Dárdai Pál által irányított Hertha BSC labdarúgócsapatának a biztos bennmaradáshoz – írja az MTI.

Sami Khedira Petry Zsolt Hertha BSC Dárdai Pál Bundesliga

Bundesliga: „A lehető legjobb döntést hozta ő és a Hertha is” – Petry Dárdai Pálról

2021-01-25 22:18:14

„Berlinben most adva vannak a jó képességű futballisták, valahogy csapatot kéne belőlük építeni” – mondta a Dárdai Pál előtt álló kihívásról a Hertha kapusedzője, Petry Zsolt. Az 54 éves tréner szerint a berliniek edzőközpontjában egyöntetűen az volt a vélemény, a csapatot korábban négy és fél éven át irányító magyar edző a legjobb választás a vasárnap menesztett Bruno Labbadia helyére. Petry a Hertha körül kialakult légkörről, Dárdai felkészültségéről, a rövid és középtávú kihívásokról is beszélt a Nemzeti Sport Online-nak adott interjúban.

német labdarúgás Petry Zsolt Hertha Dárdai Pál Bundesliga Bruno Labbadia

Hertha: Egyértelmű volt, hogy Palinak kell jönnie – Petry Zsolt

2021-01-25 19:55:45

Amint arról beszámoltunk, a Bundesligában szereplő Hertha BSC 2022 nyaráig szóló megállapodást kötött Dárdai Pállal, aki így visszatér a felnőttcsapat kispadjára. Ezzel az is eldőlt, hogy Dárdai korábbi kapusedzője, Petry Zsolt – szemben Bruno Labbadia szakmai stábjának jelentős részével – marad a fővárosi klub kötelékében. Az 54 éves szakember elárulta, a Hertha központjában már-már általános vélekedés volt, hogy Dárdait kell újra kinevezni az első csapat élére, s az elmúlt hetekben ugyancsak látszott rajta, hogy szívesen vállalná a kihívást.

német labdarúgás Petry Zsolt Hertha Dárdai Pál Bundesliga