Találatok a Paulo Futre címkére

Találatok száma: 3

Barca: különös tanács Dembélének, ez megoldaná a gondokat?

2018-12-12 17:30:15

Egyedi ötlettel állt elő a Barcelona támadója, Ousmane Dembélé problémáinak kezelésére az Atlético Madrid korábbi játékosa, Paulo Futre. A „matracosokat” két periódusban összesen hét szezonon át szolgáló egykori szélső szerint egy barátnő megoldaná a fiatal francia gondjait, ehhez pedig egy közismert alkalmazást hívna segítségül…

spanyol labdarúgás Paulo Futre Ousmane Dembélé La Liga Barcelona

Real: „Figo nem akart Madridba menni, de nem volt választása”

2018-04-06 13:59:44

Paulo Futre, az Atlético Madrid korábbi szélsője és Luís Figo jó barátja érdekes részletet árult el pénteken az aranylabdás portugál sztár Barcelonából Real Madridhoz szerződéséről. Állítása szerint Figo ki akart hátrálni az átigazolásból, de ez óriási pénzbe került volna.

spanyol átigazolás nemzetközi átigazolás Real Madrid Paulo Futre Luís Figo Barcelona

Berlusconi ismét naggyá teheti a Milant – ha végre eladja

2016-08-03 06:56:53

Itt a nyár, az izzadás, az üdülés és a pálinkafőzés ideje – ha szeretne verejtékzamat, idegenforgalmi és jövedéki adó nélkül is jól szórakozni, várja önt a labdarúgó-topligák transzferidőszaka! Itt is folyik a lé, elküldenek embereket (és néha bennünket is) egzotikus éghajlatokra és tájakra, és igen egészségesen el lehet bódulni a köröttünk röpködő összegektől. Szokásunk szerint az angol topliga után az olasszal folytatjuk transzferológiai körsétánkat.

olasz átigazolás olasz labdarúgás nyári transzfersorozat nemzetközi átigazolás Vincenzo Montella Suso