Találatok a Olekszandr Uszik címkére

Találatok száma: 28

Ökölvívás: úgy tűnik, megvan az ellenfél – Usziknak meg kell védenie az IBF-övét

2022-11-14 13:59:59

A WBO, a WBA, az IBF és az IBO szervezetek regnáló nehézsúlyú világbajnokát, Olekszandr Uszikot az IBF kötelezi, hogy mérkőzzön meg a horvát olimpiai bronzérmes, Filip Hrgoviccsal, hogy megőrizhesse a vb-címét.

profi boksz Olekszandr Uszik Tyson Fury

Ökölvívás: Uszik még Furyval és Saúl Álvarezzel is bokszolni akar

2022-09-23 11:39:20

Maximum három mérkőzést érez még magában Olekszandr Uszik nehézsúlyú profi világbajnok ukrán ökölvívó, aki visszavonulása előtt mindenképpen szeretne egy címegyesítő mérkőzést vívni Tyson Furyval – írta az MTI..

Tyson Fury Saúl Álvarez Olekszandr Uszik

Ökölvívás: februárban csaphat össze Fury és Uszik

2022-08-29 13:18:50

A profi boksszal foglalkozó portálok egybecsengő közlése szerint februárban rendezhetik meg a WBC-bajnok brit Tyson Fury és a WBA, a WBO, az IBF és az IBO trónját elfoglaló ukrán Olekszandr Uszik összecsapását a nehézsúly egyesített világbajnoki címéért – írta az MTI.

ökölvívás Tyson Fury Olekszandr Uszik

Ökölvívás: Úgy viselkedett, ahogyan nem kellett volna – Joshua edzője

2022-08-29 12:44:41

Mint beszámoltunk róla, a szaúd-arábiai Dzsiddában az ukrán Olekszandr Uszik megosztott pontozással legyőzte a brit Anthony Joshuát kettejük visszavágóján, amivel megvédte a WBO, a WBA, az IBF és az IBO profi ökölvívó-szervezeteknél jegyzett nehézsúlyú világbajnoki címeit. Joshua edzőjének, Robert Garciának értékelését a profiboksz.hu szemlézte.

ökölvívás értékelés nyilatkozat boksz Robert Garcia Olekszandr Uszik

Ökölvívás: Fury hét napot adott az Uszik elleni meccs megszervezésére

2022-08-24 16:38:39

Tyson Fury, a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka hét napot adott a promótereknek arra, hogy megszervezzék a másik három nagy szervezetnél címvédő ukrán Olekszandr Uszik elleni címegyesítő mérkőzést – írta az MTI.

ökölvívás profi boksz Tyson Fury Olekszandr Uszik

Ökölvívás: Joshua úgy véli, önmagát hagyta cserben

2022-08-22 14:24:09

A britek nehézsúlyú profi exvilágbajnok bokszolója, Anthony Joshua úgy látja, saját magát hagyta cserben azzal, hogy engedte, az érzelmei úrrá legyenek rajta, miután másodszor is pontozásos vereséget szenvedett az ukrán címvédő Olekszandr Usziktól.

ökölvívás profi boksz boksz Olekszandr Uszik Anthony Joshua

Ökölvívás: Joshua elvesztette a fejét a vereség után – videó

2022-08-21 08:59:16

Korábban beszámoltunk róla, hogy az ukrán Olekszandr Uszik megosztott pontozással legyőzte a brit Anthony Joshuát a szaúd-arábiai Dzsiddában a két ökölvívó magyar idő szerint vasárnap hajnali visszavágóján. Az összecsapás után Joshua felkapta a mikrofont és egy igencsak megosztó beszéd után gratulált ellenfelének.

ökölvívás profi boksz boksz Olekszandr Uszik Anthony Joshua

Ökölvívás: Holyfieldnek lett igaza, Uszik ismét nyert

2022-08-21 02:04:06

Magyar idő szerint vasárnapra virradóra a szaúd-arábiai Dzsiddában az ukrán Olekszandr Uszik megosztott pontozással legyőzte a brit Anthony Joshuát kettejük visszavágóján, amivel megvédte a WBO, a WBA, az IBF és az IBO profi ökölvívó-szervezeteknél jegyzett nehézsúlyú világbajnoki címeit.

ökölvívás boksz Olekszandr Uszik Anthony Joshua

Ökölvívás: Holyfield szerint Uszik, Chisora szerint Joshua nyeri a 2. felvonást

2022-08-20 11:34:45

Magyar idő szerint szombat este 19 órakor a szaúd-arábiai Dzsiddában, a helyi Superdome-ban feszül egymásnak ismét a WBO, a WBA, az IBF és az IBO nehézsúlyú világbajnoka, az ukrán Olekszandr Uszik, valamint legutóbbi legyőzöttje, a címeket korábban birtokló brit Anthony Joshua. A mérkőzésről két korábbi kiváló profi ökölvívó, Evander Holyfield és Derek Chisora is elmondta a véleményét.

profi boksz Olekszandr Uszik Nagy-Britannia Evander Holyfield Derek Chisora Anthony Joshua

Videó: a bokszolók bemértek, szombaton jön az Uszik–Joshua 2.0

2022-08-19 16:12:21

Magyar idő szerint szombat este 19 órakor a szaúd-arábiai Dzsiddában, a helyi Superdome-ban feszül egymásnak ismét a WBO, a WBA, az IBF és az IBO nehézsúlyú világbajnoka, az ukrán Olekszandr Uszik, valamint legutóbbi legyőzöttje, a címeket korábban birtokló brit Anthony Joshua. A két klasszis pénteken bemért, az erről készült felvételt a DAZN Boxing töltötte fel a YouTube-csatornájára.

profi ökölvívás profi boksz Olekszandr Uszik Anthony Joshua

Ökölvívás: megvan az Uszik–Joshua visszavágó hivatalos időpontja

2022-06-19 20:56:52

Ugyan már az elmúlt hetek sajtóhírei alapján is szinte biztosra lehetett venni, hivatalosan alig pár órája jelentették be, hogy augusztus 20-án, a szaúd-arábiai Dzsiddában, a helyi Superdome-ban másodszor is egymásnak feszül a WBO, a WBA, az IBF és az IBO nehézsúlyú világbajnoka, az ukrán Olekszandr Uszik, valamint legutóbbi legyőzöttje, a címeket korábban birtokló brit Anthony Joshua – számolt be róla a profiboksz.hu.

ökölvívás profi ökölvívás profi boksz boksz Olekszandr Uszik Anthony Joshua

Profi boksz: jöhet Uszik vagy Joshua? A nehézsúly új csillaga kiütéssel lett bajnok – videó

2022-06-12 15:05:33

Szombat éjszaka Miami adott otthon Don King aktuális gálájának: az esemény főmérkőzésén új reguláris nehézsúlyú WBA-bajnokot avattak, mivel az eddig veretlen, 32 éves Trevor Bryant (22–1–0, 15 KO, TKO) a negyedik menetben kiütötte a súlycsoport új csillaga, a 24 éves brit Daniel Dubois (18–1–0, 17) – számolt be róla a profiboksz.hu.

ökölvívás profi ökölvívás profi boksz boksz Olekszandr Uszik Daniel Dubois

Ökölvívás: Joshua Szaúd-Arábiában vághat vissza Usziknak

2022-05-31 15:50:28

Szaúd-Arábiában rendezik meg a profi boksz nehézsúlyú világbajnoki címét három nagy szervezetnél is birtokló ukrán Olekszandr Uszik és az általa trónfosztott brit Anthony Joshua közötti visszavágót.

ökölvívás profi ökölvívás profi boksz boksz Olekszandr Uszik Anthony Joshua

Ökölvívás: Uszik tíz kilót fogyott a háború első hetében

2022-04-12 12:05:33

Min beszámoltunk róla, a nehézsúlyú WBA-, WBO-, IBF-, IBO-világbajnok Olekszandr Uszik élt a felkínált lehetőséggel, és elhagyta a háború sújtotta Ukrajnát, hogy felkészülhessen az Anthony Joshua elleni visszavágóra. Az ugyanakkor kérdéses, hogy a mérkőzésre megfelelő állapotba tud-e kerülni az ukrán bunyós, hiszen a háborús megpróbáltatások miatt tíz kilogrammot fogyott, és a mentális állapota sem a legjobb – számolt be róla a profiboksz.hu

ökölvívás profi ökölvívás profi boksz orosz-ukrán háború Olekszandr Uszik

Ökölvívás: Uszik elhagyta Ukrajnát, hogy felkészülhessen Joshua ellen

2022-03-25 09:06:25

Egybehangzó külföldi sajtóhírek szerint a nehézsúlyú WBA, WBO, IBF, IBO világbajnok Olekszandr Uszik élt a felkínált lehetőséggel, és elhagyta a háború sújtotta Ukrajnát, hogy felkészülhessen az Anthony Joshua elleni, sokak által várt visszavágóra – számolt be róla a profiboksz.hu

ökölvívás profi ökölvívás Vaszil Lomacsenko Olekszandr Uszik Anthony Joshua

Ökölvívás: hamarosan Joshua ellen védene címet, mégis beállt Uszik az ukrán seregbe

2022-03-02 09:20:37

Újabb ukrán bokszlegenda állt be az ukrán hadseregbe: a WBA, a WBO, az IBF és az IBO nehézsúlyú világbajnoka, Olekszandr Uszik annak ellenére is az ukrán területvédelmi zászlóalj segítségére sietett, hogy májusban vagy júniusban címet védene a brit Anthony Joshua ellen.

profi boksz orosz-ukrán háború boksz Vladimir Klicsko Vitalij Klicsko Vaszil Lomacsenko

A méret a lényeg – mit hozhat a jövő a profi boksz királykategóriájában?

2021-10-17 12:43:00

Újra pezseg az élet a nehézsúlyú profi bokszban: a brit Tyson Fury az amerikai Deontay Wildert győzte le, nem sokkal korábban az ukrán Olekszandr Uszik a brit Anthony Joshuát. Mit hozhat a jövő a királykategóriában?

nehézsúly Tyson Fury Olekszandr Uszik Képes Sport Deontay Wilder Anthony Joshua

Profi boksz: Joshua tavasszal vághat vissza Usziknak

2021-10-10 12:29:34

Tavasszal rendezhetik meg a visszavágót a brit Anthony Joshua és az ukrán Olekszandr Uszik között a nehézsúlyú profi ökölvívás három nagy világszervezetének övéért.

profi ökölvívás profi boksz Olekszandr Uszik Anthony Joshua

Boksz: Nem fogok magyarázkodni, tanulnom kell a vereségből! – Joshua

2021-09-28 09:53:04

Mint ismert, Olekszandr Uszik 12 menetet követően, egyhangú pontozással legyőzte Anthony Joshuát szombaton a londoni nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzésen, ezzel megszerezte a WBA, a WBO, az IBF és az IBO világbajnoki övét is. Joshua a címei elvesztését követően nyilatkozott.

boksz Olekszandr Uszik Anthony Joshua

Ökölvívás: Uszik élete legnagyobb pénzdíját kapja Joshua legyőzéséért

2021-09-27 11:30:02

Az ukrán Olekszandr Uszik karrierje eddigi legnagyobb pénzdíjával, 3 millió fonttal (1.26 milliárd forint) lett gazdagabb azután, hogy legyőzte a brit Anthony Joshuát a szombat esti, londoni profi bokszmérkőzésen – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda.

profi ökölvívás Olekszandr Uszik Anthony Joshua