Találatok a Margarita Mamun címkére

Találatok száma: 43

Rg: a kétszeres világbajnok nyerte meg az aranyakat a Grácia ünnepén

2017-08-27 23:08:06

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 A kétszeres világbajnok orosz Alekszandra Szoldatova nyerte meg az összes felnőtt egyéni aranyérmet a XV. Grácia-kupa nemzetközi ritmikus gimnasztika versenyen, amelynek Jevgenyija Kanajeva és Margarita Mamun személyében két olimpiai bajnok is díszvendége volt.

ritmikus gimnasztika rg Vass Dóra Marta Pagnini Margarita Mamun Jevgenyija Kanajeva

1000 perc edzés 1 perc csillogásért: a legkeményebben dolgozó magyar lányok

2017-05-18 01:26:55

Ha egy ritmikus gimnasztikát sosem látott járókelő betévedt volna a Papp László Budapest Sportarénába és megnézett volna egy Eb előtti pódiumedzést, csupa csillogást látott volna. Teljes díszben az Aréna, elő-előkerültek a szemkápráztató, egyenként több százezer forintos versenydresszek. Félig még gyakorlás, félig már felmérés a versenyre, a mozdulatok már a figyelő szakembereknek és bíróknak is szólnak, könnyedség, szépség, trükkök. Könnyűnek látszik – elképesztő mennyiségű munka eredménye.

ritmikus gimnasztika Eb ritmikus gimnasztika rg Eb Budapest rg Eb rg interjú

Videó: egyszer csak letérdelt, és... – álompárt ünnepel az orosz sport

2016-12-09 10:00:14

Jókora meglepetésben volt része a meghívottaknak az orosz olimpikonok hagyományos évzáró bálján: az ötkarikás ezüstérmes úszó Alekszandr Szuhorukov egyszer csak teljes kamerakereszttűzben térdre ereszkedett barátnője, az olimpiai bajnok ritmikus gimnasztikázó Margarita Mamun előtt, és megkérte a kezét.

úszás ritmikus gimnasztika rg házasság eljegyzés Margarita Mamun

Rg: ismét a Gazprom a klubvilágbajnok, szép MTK-s szereplés

2016-09-11 15:48:16

A papírformának megfelelően ismét az orosz Gazprom sikerével zárult a ritmikus gimnasztikázók nem hivatalos klubvilágbajnokságának számító, Japánban megrendezett AEON-kupa. A Gazprom mögött a fehérorosz Dinamo és az ukrán Gyerjugina-iskola végzett a dobogón, az egyéni versenyt az olimpiai bajnok orosz Margarita Mamun nyerte meg az ötkarikás bronzérmes ukrán Hanna Rizatdinova és a szintén orosz Alekszandra Szoldatova előtt.

ritmikus gimnasztika rg Pigniczki Fanni Margarita Mamun MTK Kis Alexandra

Rio 2016: pszichológussal a csúcsra, nagy vesztesből királynő lett

2016-08-20 23:31:30

Meglepetésre az orosz Margarita Mamun nyerte meg a ritmikus gimnasztikázók egyéni összetett olimpiai döntőjét, legyőzve az olimpiai ciklusban végig domináló favorit honfitársát, a buzogánnyal hatalmasat hibázó Jana Kudrjavcevát.

ritmikus gimnasztika rg olimpia Rio 2016 Marosi Gergely Margarita Mamun

Rg-vk: orosz aranyötös, amerikai bravúr és két magyar 7. hely

2016-05-22 15:59:23

A ritmikus gimnasztika világkupa-sorozat ötödik, minszki állomásán a magyar felnőtt kéziszercsapat két 7. és egy 8. helyet szerzett, Kis Alexandra a 19. helyen végzett az összetett versenyben. Az egyéni vk-viadal ismét orosz tarolást hozott: a hétszeres világbajnok Margarita Mamun megszerezte idei első összetett világkupa-aranyérmét, majd remek formáját bizonyítva a szerenkénti döntőket is „kisöpörte”. A kéziszercsapatok között a házigazda fehéroroszok kétszer is a dobogó legfelső fokára állhattak, az oroszoké lett a harmadik arany.

ritmikus gimnasztika rg-vk rg világkupa rg magyar kéziszercsapat Váray Míra

Rg: törött bokával nyert vb-t, fél évet kihagyott, arannyal tért vissza

2016-04-03 21:17:07

Aranyéremmel tért vissza a nemzetközi színtérre a tizenháromszoros világbajnok Jana Kudrjavceva a ritmikus gimnasztika világkupa-sorozat pesarói állomásán. A 18 éves orosz világklasszis fél év kihagyás után versenyzett ismét, és egyből megnyerte az összetett versenyt. Kis Alexandra az összetett 43. helyén végzett, a magyar felnőtt kéziszercsapat 15. lett.

ritmikus gimnasztika rg vk rg Pesaro Margarita Mamun Kis Alexandra

Rg: Vass Dóra 14. Thiais-ben, az oroszoknál valami nagyon nem stimmel

2016-03-27 17:29:05

Vass Dóra összetettben a 14. helyen végzett a ritmikus gimnasztika Grand Prix-sorozat franciaországi, thiais-i állomásán, szezonbeli legjobb összetett pontszámát elérve. Az összetett versenyt az orosz Margarita Mamun nyerte meg a szintén orosz Alekszandra Szoldatova és a fehérorosz Melityina Sztanjuta előtt, a szerenkénti döntőkben Mamun és Szoldatova igazságosan elosztotta az aranyérmeket.

ritmikus gimnasztika rg GP rg Vass Dóra Thiais Melityina Sztanjuta

Rg: Vass Dóra ezt az eredményt alighanem magával vinné Rióba

2016-02-21 16:04:09

Vass Dóra a 18. helyen végzett a 2016-os ritmikus gimnasztika Grand Prix-sorozat nyitó, moszkvai állomásán, amelyen a várakozásoknak megfelelően taroltak a hazai egyéni versenyzők – még ha legnagyobb sztárjuk ki is hagyta a GP-t.

ritmikus gimnasztika rg Vass Dóra Szon Jon Dzse Margarita Mamun Arina Averina

Rg: tarolt a Gazprom-birodalom; 11. hely az MTK-tól

2015-10-04 14:31:08

A ritmikus gimnasztika klubvilágbajnokságnak számító AEON-kupa 2015-ben is a címvédő orosz Gazprom győzelmével végződött – a Japánban megrendezett csapatviadal elsőségét „időtlen idők” óta őrzi a világ első számú egyesülete, amely az ukrán Gyerjugina-iskolát és a fehérorosz Dinamo Minszket előzte meg. A felnőtt egyéni összetett döntőt a hétszeres világbajnok orosz Margarita Mamun nyerte meg, a junioroknál honfitársa, Alina Jermolova győzött.

ritmikus gimnasztika rg Váray Míra Margaritisz Lili Margarita Mamun MTK

Szépség a köbön: ki a leggyönyörűbb nő a legszebb sportágban?

2015-09-18 23:23:53

Messze van már az a korszak, amikor a ritmikus gimnasztika végtelenül elegáns, ám egyben végtelenül vékony lányok sportága volt – a mai rg-sek sokkal erősebbek, kisportoltabbak, nőiesebbek és kétségtelenül továbbra is gyönyörűek. No de ki a legszebb közülük? Az előző héten befejeződő stuttgarti olimpiai kvalifikációs világbajnokság egyéni versenyzői közül még válogatni is nehéz – mi azért megpróbáltuk tízesre szűkíteni a mezőnyt. Bemutatjuk a versenyzőket civilben, a szőnyegen, no meg mozgás közben – szavazzanak!

szépségverseny ritmikus gimnasztika rg-vb Stuttgart rg-vb rg Viktoria Veinberg Filanovszki

Rg-vb: hihetetlen Kudrjavceva – tényleg vasból van az angyal!

2015-09-11 22:16:45

Rengeteg váratlan rontást és totális drámát hozott a stuttgarti olimpiai kvalifikációs ritmikusgimnasztika-világbajnokságon az egyéni összetett döntő: három szer után még az orosz Margarita Mamun tűnt világbajnoknak, hogy aztán az idegei már megint felmondják a szolgálatot – a sérülése miatt vasakarattal és pokoli kínokkal versenyző Jana Kudrjavceva pedig tökéletes labdagyakorlatával előzött, így sorozatban harmadszor lett világbajnok, negyedikként hajtotta végre ezt a bravúrt a sportág történetében.

összetett döntő ritmikus gimnasztika rg-világbajnokság rg-vb Stuttgart rg-vb rg

Rg-vb: 17 éves, tizenkétszeres világbajnok – mosolytalanul

2015-09-10 21:29:05

Az orosz Jana Kudrjavceva megszerezte pályafutása tizenegyedik és tizenkettedik világbajnoki aranyérmét is, miután a buzogány és a szalag szerenkénti döntőt is megnyerte a stuttgarti olimpiai kvalifikációs ritmikusgimnasztika-vb-n.

szerenkénti döntő szalag ritmikus gimnasztika rg-világbajnokság rg-vb Stuttgart rg-vb

Rg-vb: az oroszoknak arany, Vass Dórának szinte biztos előolimpia

2015-09-10 18:57:04

Vass Dóra a 41., Kiss Boglárka a 74., Margaritisz Lili a 96., a magyar csapat a 23. helyen végzett a stuttgarti olimpiai kvalifikációs ritmikusgimnasztika-világbajnokságon. Vass Dóra minden bizonnyal utazhat a riói előolimpiára, ahol kiosztják az utolsó hat helyet az ötkarikás játékokra – az más lapra tartozik, hogy ennél biztosan sokkal több kell a kvalifikációhoz, hivatalos utazólista pedig pénteken lesz. Az egyéni csapatverseny teljesen papírforma eredményt hozott: Oroszország aranyérmes, Fehéroroszország és Ukrajna előtt.

ritmikus gimnasztika rg-világbajnokság rg-vb Stuttgart rg-vb rg Vass Dóra

Rg-vb: Vass Dóra buzogánya és helyezése is esett

2015-09-09 18:49:15

A három magyar versenyzőből leginkább Kiss Boglárka lehetett elégedett a stuttgarti olimpiai kvalifikációs ritmikusgimnasztika-világbajnokság harmadik napja után – az első vb-jén résztvevő tornász magasabb pontszámot kapott a buzogánygyakorlatát elrontó Vass Dóránál, illetve szintén újonc csapattársánál, Margaritisz Lilinél is. A magyar válogatott a 22. helyen áll az egyéni csapatversenyben. Az összetett egyéni kvalifikációban az orosz Margarita Mamun vezet az ukrán Hanna Rizatdinova és a dél-koreai Szon Jon Dzse előtt.

ritmikus gimnasztika rg-világbajnokság rg-vb Stuttgart rg-vb rg Vass Dóra

Rg-vb: hősies – járni alig tud, de megnyerte az aranyat!

2015-09-08 21:37:54

Orosz versenyzők szerezték meg az első két aranyérmet a 2015-ös, stuttgarti ritmikusgimnasztika-világbajnokságon: karikával a selejtezőbeli rontását alaposan kijavító Margarita Mamun, labdával a sérült bokával, láthatóan nagy fájdalmakkal versenyző Jana Kudrjavceva diadalmaskodott.

ritmikus gimnasztika rg-világbajnokság rg-vb Stuttgart rg-vb rg Melityina Sztanjuta

Rg-vb: jó magyar kezdés, már „csak” meg kell ismételni

2015-09-07 16:29:25

Vass Dóra a 28., Kiss Boglárka a 61. helyről várja a folytatást az első nap után a stuttgarti olimpiai kvalifikációs ritmikusgimnasztika-világbajnokságon. A csapatversenyben Magyarország a 19. helyen áll. Labdával (és összetettben) a sérülten versenyző összetett címvédő orosz Jana Kudrjavceva vezet, karikával az ukrán Hanna Rizatdinova, csapatban az oroszok. Az egyéni összetett döntőhöz a három legjobb pontszám alapján az első 24-ben kell lenni, az olimpiai tesztverseny eléréséhez első 37-ben a selejtezőn.

ritimikus gimnasztika rg-világbajnokság rg-vb Stuttgart rg-vb rg Vass Dóra

Rg-vb: sokk az oroszoknak, három magyarral jön a dráma az olimpiáért

2015-09-06 16:46:16

Hétfőn megkezdődik a 2015-ös, olimpiai kvalifikációs ritmikusgimnasztika-világbajnokság Stuttgartban, és az oroszok máris egy sokkot emésztenek: vissza kellett léptetniük az egyik szertől kétszeres egyéni összetett világbajnokukat, a bokasérüléssel küszködő Jana Kudrjavcevát – ha nem így tesznek, akkor kérdésessé válik az egyik olimpiai helyük. A nyitány előtt végre sikerült tisztázni az ötkarikás kvalifikáció menetét is – nem volt könnyű szülés, az eredmény a szempontunkból kedvező –, a Vass Dóra, Kiss Boglárka és Margaritisz Lili alkotta magyar küldöttség hétfő délután rajtol.

ritmikus gimnasztika rg-vb rg Vass Dóra Margaritisz Lili Margarita Mamun

Képgaléria: szépség, hajlékonyság, erő, lehetetlen mozdulatok

2015-08-10 10:22:31

Augusztus 7. és 9. között a budapesti Syma-csarnok közel telt házas közönsége annyi ritmikus gimnasztikázó világsztárnak tapsolhatott, mint a 2003-as világbajnokság óta egyszer sem – a világ abszolút elitje kápráztatta el a közönséget. Egyszerre szépek, hajlékonyak, kecsesek, erősek, és néha a fizika törvényeit meghazudtoló mozdulatokat mutatnak be – a hétvége legjobb képei a fotós Lengyel Viktória Gréta szemszögéből.

rg vk Budapest rg vk rg világkupa képgaléria Viktoria Mazur Vass Dóra

Rg vk: remek végjáték Vass Dórának; orosz dupla bukta - meglepetés!

2015-08-09 15:26:05

A vasárnapi szerenkénti döntőkkel zárult szinte teljes telt ház előtt a Syma-csarnokban a IV. magyar ritmikus gimnasztika világkupaverseny, nem kevés meglepetéssel – és Vass Dóra karikadöntős 9. helyével. A legmeglepőbb: a sportág abszolút domináns hatalmának számító oroszok nem tudták tisztára söpörni az aranyéremkészletet, egy-egy elsőséget az ukránok és az olaszok is elvittek előlük.

szalag ritmikus gimnasztika rg vk Budapest rg vk rg orosz kéziszercsapat