Találatok a Kis Alexandra címkére

Találatok száma: 33

Rg: nagy MTK-fölény a Magyar Kupán, Pigniczki Fanni az összetett győztes

2018-10-15 08:45:58

Pigniczki Fanni nyerte meg a ritmikus gimnasztikázók 2018. évi Magyar Kupa-versenyét a felnőttek között. Az MTK Budapest tornásznője klubtársait, Juhász Annát, Váray Mírát, illetve Kis Alexandrát előzte meg.

ritmikus gimnasztika rg Váray Míra Pigniczki Fanni Maros-Szabó Réka Magyar Kupa

Rg vk: horrorsérülés, történelmi arany, 21. és 32. helyen a magyarok

2018-05-06 22:32:18

A múlt héten zárult ritmikus gimnasztika világkupa-sorozat után máris megkezdődött a Challenge világkupa-széria a spanyolországi Guadalajarában. A 2018-as Európa-bajnokság helyszínén sportági történelmet írt Izrael első számú tornásznője, Linoj Asram, az első napon az elmúlt évek egyik legcsúnyább, versenyen elszenvedett sérülését láthattuk, a vk pedig tele volt meglepetésekkel. Guadalajarában két magyar rg-s indult, Kis Alexandra a 21., Váray Míra a 32. helyen végzett összetettben.

ritmikus gimnasztika rg Váray Míra Linoj Asram Kis Alexandra Arina Averina

Rg: orosz tarolás Taskentben, szép 6. hely a magyar csapattól

2018-04-22 15:16:27

A felnőtt magyar ritmikus gimnasztika kéziszercsapat a 6. helyen végzett a taskenti világkupaverseny 3 labda + 2 karika szerenkénti fináléjában, az 5 karika döntőjében pedig a 7. helyen zárt. A taskenti viadal összes aranyérmét az orosz versenyzők szerezték meg.

ritmikus gimnasztika rg vk rg magyar kéziszercsapat Váray Míra Taskent

Ritmikus gimnasztika: Kis nyerte a mesterfokú ob-t

2017-11-05 21:44:25

Kis Alexandra nyerte a ritmikus gimnasztikázók mesterfokú bajnokságát, amit tíz év után vasárnap rendeztek meg újra.

ritmikus gimnasztika Kis Alexandra

Rg: remek szereplés, 7. az MTK a klubvilágbajnokságon

2017-10-02 14:10:56

Az MTK Budapest Kis Alexandra, Pigniczki Fanni, Juhász Anna összeállítású csapata a 7. helyen végzett a Japánban megrendezett AEON-kupán, mely a sportág nem hivatalos klubvilágbajnoksága. Az elsőséget az „örökös győztes” orosz Gazprom szerezte meg.

ritmikus gimnasztika rg Pigniczki Fanni MTK Kis Alexandra Juhász Anna

Rg-vb: „Keserédes elégedettség” a magyar csapatban

2017-09-01 18:22:37

A magyar egyéni versenyzők számára csütörtökön véget ért a pesarói ritmikusgimnasztika-világbajnokság: Pigniczki Fanni a 32., Kis Alexandra a 37. helyen fejezte be szereplését. Pénteken az összetett egyéni döntőre kerül sor, míg szombaton és vasárnap a kéziszercsapatoké a főszerep, közöttük a Borsányi Patrícia, Katona Hanna, Kovács Jázmin Napsugár, Margaritisz Lili, Németh Virág, Wehovszky Vivien összeállítású magyar válogatotté. A vb egyéni versenyét Deutsch-Lazsányi Erika, a magyar szövetség technikai bizottságának elnöke értékelte.

ritmikus gimnasztika rg-vb Pesaro rg-vb rg Pigniczki Fanni Kis Alexandra

Rg-vb: összetett döntő magyar nélkül, történelmi ukrán mélypont

2017-08-31 20:32:23

Nem jutott be magyar ritmikus gimnasztikázó a pesarói világbajnokság egyéni összetett fináléjába. Pigniczki Fanni a 32., Kis Alexandra a 37. helyen fejezte be a versenyt.

ritmikus gimnasztika vb ritmikus gimnasztika rg-vb rg vb Pesaro rg vb rg

Rg-vb: Pigniczki Fanni úgy tornázott, hogy azt bármikor aláírná

2017-08-30 20:10:25

Pigniczki Fanni holtversenyben a 25., Kis Alexandra a 34. helyen áll a pesarói ritmikusgimnasztika-világbajnokság első napja után az egyéni verseny selejtezőjében, a fináléba az első 24 tornász kerül be. A szerenkénti döntőket késő este rendezik meg.

ritmikus gimnasztika vb ritmikus gimnasztika rg-vb Pesaro rg-vb rg vb rg

Rg: a testüket is le kellett győzniük a vb-n debütáló magyaroknak

2017-08-29 19:40:10

Szerdán az olaszországi Pesaróban megkezdődik a 2017-es ritmikusgimnasztika-világbajnokság, melyen a magyar színeket Kis Alexandra, Pigniczki Fanni és a Borsányi Patrícia, Katona Hanna, Kovács Jázmin Napsugár, Margaritisz Lili, Németh Virág, Wehovszky Vivien összeállítású kéziszercsapat képviseli. A legnagyobb kérdés: ki lesz a sportág új uralkodója, miután az olimpia után lelépett a színről szinte egy teljes tornászgeneráció?

ritmikus gimnasztika rg-vb Pesaro rg-vb 2017 rg-vb rg vb rg

Rg: világklasszisok mellett álltak – magyar bronz a holoni GP-n

2017-06-24 21:10:21

A hatalmas létszámú (és félelmetesen erős) orosz küldöttség nyerte meg egy kivételével az összes aranyérmet a ritmikus gimnasztikázók holoni Grand Prix-viadalán. Magyarország a felnőtt kéziszercsapat (Borsányi Patrícia, Katona Hanna, Kovács Jázmin, Margaritisz Lili, Németh Virág, Wehovszky Vivien) révén egy bronzéremmel zárta a versenyt.

ritmikus gimnasztika GP ritmikus gimnasztika rg magyar felnőtt kéziszercsapat Váray Míra Pigniczki Fanni

Ritmikus gimnasztika: Kis Alexandra mindent megnyert az ob-n

2017-06-05 16:09:33

Ismét szőnyegre léptek a budapesti ritmikus gimnasztika Eb-n remeklő magyar versenyzők, méghozzá az országos bajnokságon, amelyen Kis Alexandra, Pigniczki Fanni és Váray Míra brillírozott. Csapatban elsők lettek, míg egyéniben összetettben és minden szeren elfoglalták a dobogót.

ritmikus gimnasztika rg Váray Míra Pigniczki Fanni Kis Alexandra

Rg Eb: dicséret a nagyasszonytól, remek magyar 8. hely!

2017-05-20 21:04:32

A magyar ritmikusgimnasztika-válogatott kiváló versenyzéssel a 8. helyen zárta az első ízben kiírt kombinált csapatversenyt a budapesti Európa-bajnokságon – az első aranyérem az oroszok nyakába került. Kis Alexandra a három legjobb pontszáma alapján számított eredményével kvalifikálta Magyarországot a 2018-as, valladolidi összetett Eb-re.

ritmikus gimnasztika Eb ritmikus gimnasztika rg Eb rg Váray Míra Pigniczki Fanni

Rg Eb: pazar első nap, a magyarok a sportági nagyok mögött fordulnak!

2017-05-19 21:40:30

A magyar válogatott kitűnő szerepléssel a 8. helyen zárta a ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság első napját, a mieinket kizárólag a sportági nagyhatalmak előzik meg a rangsorban.

ritmikus gimnasztika Eb ritmikus gimnasztika rg Eb Budapest rg Eb rg Váray Míra

1000 perc edzés 1 perc csillogásért: a legkeményebben dolgozó magyar lányok

2017-05-18 01:26:55

Ha egy ritmikus gimnasztikát sosem látott járókelő betévedt volna a Papp László Budapest Sportarénába és megnézett volna egy Eb előtti pódiumedzést, csupa csillogást látott volna. Teljes díszben az Aréna, elő-előkerültek a szemkápráztató, egyenként több százezer forintos versenydresszek. Félig még gyakorlás, félig már felmérés a versenyre, a mozdulatok már a figyelő szakembereknek és bíróknak is szólnak, könnyedség, szépség, trükkök. Könnyűnek látszik – elképesztő mennyiségű munka eredménye.

ritmikus gimnasztika Eb ritmikus gimnasztika rg Eb Budapest rg Eb rg interjú

Rg Eb: változott a magyar szerleosztás, beköltöztek a világklasszisok

2017-05-17 10:57:52

Változott a magyar ritmikusgimnasztika-válogatott szerleosztása a pénteken kezdődő budapesti Európa-bajnokságra: az eredeti tervnek megfelelően Kis Alexandra indul négy szerrel, ám Váray Míra három helyett két szert (karika, buzogány) kapott, Pigniczki Fanni pedig egy helyett kettőt (szalag, labda).

ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság ritmikus gimnasztika Eb ritmikus gimnasztika rg Eb rg Váray Míra

Rg: 31 éve nem látott siker Szófiában; kis magyar ijedelem az Eb előtt

2017-05-07 22:01:57

A budapesti Európa-bajnokság (május 19-21.) előtti utolsó nagy versenyt tudták le a hétvégén a legjobb ritmikus gimnasztikázók a szófiai világkupa-viadalon. A verseny legeredményesebb tornásznője a bolgár Neviana Vladinova lett, aki egy 31 éve nem látott bravúrt mutatott be összetett sikerével. Az Eb-re készülő magyar versenyzők közül Váray Míra a 23. helyen végzett, Kis Alexandrát az első nap után visszaléptették hátfájdalmai miatt.

rg vk rg Váray Míra Pigniczki Fanni Neviana Vladinova Kis Alexandra

Rg: szép magyar 6. hely, egy bolgár és egy izraeli lány történelmet írt

2017-04-30 19:28:26

A budapesti Európa-bajnokságra készülő Kis Alexandra egyéni összetettben a 17., Váray Míra a 33. helyen végzett a ritmikus gimnasztikázók Bakiban rendezett világkupa-versenyén. A Borsányi Patrícia, Katona Hanna, Kovács Jázmin, Margaritisz Lili, Németh Virág, Wehovszky Vivien összeállítású magyar felnőtt kéziszercsapat összetettben a 8., a szerenkénti finálékban a 6. és 8. helyet szerezte meg az azerbajdzsáni versenyen, melyen szokatlan módon öt nemzet tornászainak is szólt a himnusz.

ritmikus gimnasztika világkupa rg vk rg világkupa rg magyar kéziszercsapat Váray Míra

Rg Eb: kijelölték a budapesti kontinenstornán szereplő magyar csapatot

2017-04-25 11:05:57

Kijelölte a Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség (MRGSZ) a válogatott összeállítását a május 19-21. közötti, hazai rendezésű Európa-bajnokságra. Kis Alexandra négy szerrel versenyez, Váray Míra hárommal (karika, labda, buzogány), Pigniczki Fanni pedig eggyel (szalag). A 2017-es kontinensviadalt a budapesti Papp László Sportarénában rendezik meg.

ritmikus gimnasztika rg Európa-bajnokság rg Eb Budapest rg Eb rg magyar junior kéziszercsapat

Rg-vk: Kis Alexandra a top 20-ban, 11. a kéziszercsapat

2017-04-09 17:08:54

A ritmikus gimnasztika világkupa-sorozat 2017-es idényének első, pesarói állomásán az összes egyéni aranyérmet orosz tornásznők szerezték meg, a kéziszercsapatok között Bulgária és a házigazda Olaszország osztozott az aranyakon. A magyar felnőtt kéziszercsapat összetettben a 11. helyen végzett – egy szerrel a rontó oroszokat is megelőzte –, egyéniben Kis Alexandra a 20., Pigniczki Fanni a 35. helyen végzett a nagyon erős mezőnyben.

ritmikus gimnasztika világkupa ritmikus gimnasztika rg-vk rg magyar együttes kéziszercsapat Pigniczki Fanni

Rg: Kis Alexandra két szerrel is 7. a kijevi GP-n

2017-03-18 19:08:06

Kis Alexandra két hetedik helyet szerzett a kijevi ritmikus gimnasztika Grand Prix-verseny szerenkénti döntőiben. A májusi, budapesti Európa-bajnokságra készülő magyar tornásznő egyéni összetettben a 11. helyen végzett. A házigazda ukránok csupán két érmet szereztek a felnőtt egyéni versenyben, az oroszok rutintalan versenyzőkkel is simán elhozták az aranyérmek többségét.

ritmikus gimnasztika GP ritmikus gimnasztika rg magyar junior kéziszercsapat Viktoria Veinberg Filanovszki Polina Honina