Találatok a Jesper Jensen címkére

Találatok száma: 5

Női kézilabda: közülük kerülhet ki a Győri ETO új vezetőedzője – sajtóhír

2022-11-29 11:22:39

Mint arról korábban norvég sajtóhírekre hivatkozva beszámoltunk, Ole Gustav Gjekstad lehet az idény végén távozó spanyol szakvezető, Ambros Martín utódja a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának vezetőedzői posztján. A Kisalföld információi szerint a norvég szakember mellett dán, német és francia edzők is a jelöltek között vannak.

női kézilabda NB I női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda Raphaëlle Tervel Ole Gustav Gjekstad

Női kézi Eb: a dánok már a bemelegítésnél érezték a bajt a mieink elleni meccs előtt

2022-11-11 16:23:38

Mint beszámoltunk róla, a dán válogatott jobb hajrájának köszönhetően 29–27-re legyőzte a mieinket a női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének 1. fordulójában. Az elődöntőbe jutásra hajtó ellenfélnél úgy nyilatkoztak a találkozó után, hogy már a bemelegítésnél érezték, nehezek a lábaik, aztán a mérkőzés során is végig hiányzott a frissesség és az intenzitás a játékukból.

női kézilabda Európa-bajnokság 2022 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb magyar női kézilabda-válogatott

Kézilabda: a dán kapitány szerint 10-15 év visszaesést okozhat a sportágnak a vaksz nélküli labda

2022-08-04 09:52:40

Jelenleg is zajlik az U18-as női kézilabda-világbajnokság Szkopjéban, ahol a sportág történetében először új típusú, vaksz nélkül használatos labdával bonyolítják le a tornát. Jesper Jensen, a dán női felnőttválogatott szövetségi kapitánya szerint ez az újítás 10-15 évvel visszaveti a kézilabdát – írja a dán TV 2. A magyar válogatott ma (csütörtök) Brazília ellen kezdi a középdöntőt.

vaksz kézilabda Jesper Jensen

Női kézi Eb: az EHF megbüntette a „bírózó” dán kapitányt

2021-02-10 17:54:06

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) pénzbüntetést szabott ki Jesper Jensenre, a dán női válogatott szövetségi kapitányára.

női kézilabda Európa-bajnokság 2020 női kézilabda Eb Jesper Jensen EHF

Női kézi: az Esbjerg edzője lett a dán szövetségi kapitány

2020-03-02 18:00:04

A vasárnap a Team Esbjerg vezetőedzőjeként a Ferencvárostól Érden női Bajnokok Ligája-mérkőzésen vereséget szenvedő Jesper Jensent nevezték ki a dán női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányának.

női kézilabda dán női kézilabda válogatott Jesper Jensen Esbjerg Dánia