Találatok a jégkorong-vb címkére

Találatok száma: 662

Jégkorong: Versenyképes volt a magyar csapat – Kevin Constantine

2023-05-30 21:50:08

A magyar férfi jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya értékelte lapunknak a vasárnap véget érő elit-világbajnokságon szereplő csapat teljesítményét.

magyar jégkorong-válogatott jégkorong-vb férfi jégkorong-válogatott férfi jégkorong Kevin Constantine

Jégkorong-világranglista: a magyar férfiak a 19., a nők a 10. helyen állnak

2023-05-29 13:33:38

A vasárnap zárult világbajnokságon búcsúzó, tizenötödikként végző magyar férfi jégkorong-válogatott egy helyet javítva a 19. a legfrissebb világranglistán, míg a nők – akik szintén kiestek az elitből – a tizedikek.

videó női jégkorong jégkorong-világranglista jégkorong-vb jégkorong férfi jégkorong

Jégkorong-vb: a bronzérmes lettek kapusa lett az MVP

2023-05-29 12:03:07

A nagy meglepetésre bronzérmes lett válogatott kapusát, Arturs Silovsot választották meg a vasárnap zárult tamperei-rigai jégkorong-világbajnokság legértékesebb játékosának (MVP).

kapus jégkorong-világbajnokság jégkorong-vb jégkorong férfi jégkorong MVP

Jégkorong-vb: Kanada kétszer egyenlítve 28. alkalommal világbajnok!

2023-05-28 21:41:12

A finn-lett közös rendezésű elit jégkorong-világbajnokság döntőjében Németország hiába vezetett kétszer is Kanada ellen, a tengerentúliak a harmadik harmadban három gólt szerezve megnyerték fennállásuk 28. világbajnoki címét, s ezzel immár egyedül állnak a vb-címek rangsorának élén lehagyva az oroszokat. A németek 70 év után örülhetnek vb-ezüstnek.

német jégkorong-válogatott kanadai jégkorong-válogatott jégkorong-vb jégkorong világbajnokság jégkorong

Jégkorong-vb: Rubins hőssé lépett elő, Lettország a bronzérmes!

2023-05-28 17:02:50

A finn-lett rendezésű elit jégkorong-világbajnokságon páratlanul izgalmas mérkőzés végén szerezte meg a harmadik helyet a társházigazda Lettország az Egyesült Államok ellen: a rendes játékidő 3–3-as eredménye után a ráadásban a meccset hosszabbításra mentő Kristians Rubins újabb góljával megszerezte a győzelmet a baltiaknak.

lett jégkorong-válogatott jégkorong-vb jégkorong amerikai jégkorong-válogatott

Jégkorong-vb: Kanada és Németország játssza a döntőt

2023-05-27 15:31:46

Ha a vártnál nehezebben is, de Kanada jutott be elsőként a finn, lett közös rendezésű jégkorong elit-világbajnokság döntőjébe. Az elődöntőben a társházigazda lettek kétszer is vezettek, végül 4–2-es vereséget szenvedtek. A fináléban Kanada az Egyesült Államokat hosszabbításban legyőző Németországgal vív meg.

lett jégkorong-válogatott kanadai jégkorong-válogatott jégkorong-világbajnokság jégkorong-vb

Jégkorong-vb: Kanada kiejtette a címvédőt, Lettország pedig a svédeket!

2023-05-25 22:09:11

Ahogy a korai negyeddöntők is vegyes eredményekkel zárultak a finn-lett közös rendezésű elit jégkorong-világbajnokságon, úgy az esti két meccs közül az egyik óriási meglepetést hozott, a másikról, viszont tudtuk előre: egy nagyágyú biztosan elhullik. Az óriási meglepetést a társházigazda Lettország szállította, amely 3–1-re legyőzte Svédországot, míg az előző három vb-döntő visszavágóján Kanada 4–1-re nyert Finnország ellen, kiejtve a címvédőt.

jégkorong-világbajnokság jégkorong-vb

Jégkorong-vb: ez aztán a meglepetés, a németek kiejtették Svájcot!

2023-05-25 16:24:19

A finn-lett közös rendezésű elit jégkorong-világbajnokság negyeddöntőjében eldőlt, hogy az B-csoport élén végző svájciak számára meglepetésre véget ér a világbajnokság, 3–1-re kikaptak ugyanis a németektől, míg az Egyesült Államok a várakozásoknak megfelelően felülmúlta (3–0) Csehországot.

jégkorong-világbajnokság jégkorong-vb

Jégkorong-vb: ellenfeleinknek egyelőre jobb hokisaik vannak

2023-05-24 07:15:52

Csapatként egységesen harcolt a magyar jégkorong-válogatott a világbajnokságon Tamperében, a szétlövésben azonban mindenki egyedül marad – itt pedig kiütköztek a képességbeli különbségek.

értékelés magyar férfi jégkorong-válogatott jégkorong-vb

Jégkorong-vb: mindkét házigazda nyert, s a 8 között

2023-05-23 21:54:13

A két házigazda mérkőzéseivel zárult a csoportkör a finn–lett közös rendezésű elit jégkorong-világbajnokságon. A tamperei A-csoportban a finnek valósággal átgázoltak Dánián, hiszen 7–1-re nyertek, míg a lettek a továbbjutásukról döntő találkozón hosszabbításban múlták felül 4–3-ra Svájcot, így ők is bejutottak a legjobb nyolc közé.

jégkorong-világbajnokság jégkorong-vb jégkorong

Jégkorong-vb: hiába a svéd feltámadás, az amerikaiak nyerték az A-csoportot

2023-05-23 18:21:37

Izgalmas mérkőzésen az Egyesült Államok hosszabbításban győzte le 4–3-ra Svédországot a finn–lett közös rendezésű elit jégkorong-világbajnokság csoportkörének 7., utolsó fordulójában, így az amerikaiak végeztek a nyolcas élén.

jégkorong-világbajnokság jégkorong-vb jégkorong

Jégkorong-vb: a franciák kiütésével negyeddöntőbe jutottak a németek

2023-05-23 15:14:58

Németország simán, 5–0-ra legyőzte Franciaországot a finn-litván közös rendezésű jégkorong elit-világbajnokság A-csoportjának 7., utolsó körében, ezzel bejutott a negyeddöntőbe, míg a B jelű nyolcasban Szlovákia 4–1-re nyert Norvégia ellen, így szintén közel került a továbbjutáshoz.

jégkorong-világbajnokság jégkorong-vb jégkorong

Jégkorong-vb: szétlövésben kikaptunk az osztrákoktól, kiestünk

2023-05-22 21:54:38

A magyar jégkorong-válogatott 3–1-re is vezetett, de szétlövésben kikapott Ausztriától a világbajnokság finnországi A-csoportjában, ezzel eldőlt, hogy nem sikerül bennmaradnia az elitben.

magyar jégkorong-válogatott jégkorong-vb

Szétlövéssel kikaptunk az osztrákoktól, kiestünk az elit vb-ről

2023-05-22 19:23:41

A magyar jégkorong-válogatott 3–1-re is vezetett, de szétlövésben kikapott Ausztriától a világbajnokság finnországi A-csoportjában, ezzel eldőlt, hogy nem sikerül bennmaradnia az elitben.

magyar jégkorong-válogatott jégkorong-vb jégkorong Magyarország Ausztria

Jégkorong-vb: Norvégia szétlövéssel legyőzte Kanadát, Szlovénia pont nélkül búcsúzott

2023-05-22 16:14:22

A jégkorongozók elit-világbajnokságán Svédország 4–1-re legyőzte Dániát a magyar válogatott csoportjában, míg Norvégia óriási meglepetésre szétlövéssel legyőzte Kanadát. Szlovénia hiába vezetett háromszor is, végül 4–3-ra kikapott Kazahsztán ellen és pont nélkül búcsúzott.

jégkorong-vb jégkorong világbajnokság Svédország Norvégia Kanada Dánia

Jégkorong-vb: mindent vagy semmit? Következik az Ausztria elleni „döntő”

2023-05-22 08:53:50

Papíron a legkönnyebb, mégis talán a legnehezebb összecsapás vár Kevin Constantine legénységére, hiszen az eddigi hat találkozón a győzelem sokkal inkább csoda volt – vagy lett volna –, mint elvárás, Ausztria ellen ugyanakkor kötelező nyernie a magyar válogatottnak, ha az elit tagja akar maradni.

magyar jégkorong-válogatott jégkorong-vb

Jégkorong-vb: az amerikaiak kiütötték Franciaországot a magyarok csoportjában

2023-05-21 20:51:25

A jégkorongozók elit-világbajnokságán az Egyesült Államok érvényesítette a papírformát és magabiztosan 9–0-ra legyőzte Franciaországot a magyar válogatott csoportjában. A B-csoportban Svájc rangadót nyert Csehország ellen, míg Szlovákia a vártnál nehezebben múlta felül Szlovéniát.

jégkorong-vb jégkorong Szlovénia Szlovákia Svájc Franciaország

A németektől is kapott egy hetest a tartalékosan felálló magyar válogatott

2023-05-21 14:27:47

A finn-lett közös rendezésű elit jégkorong-világbajnokság csoportküzdelmeinek utolsó előtti fordulójában a magyar válogatott 7–2-re kikapott Németországtól, így a bennmaradás sorsa – a várakozásoknak megfelelően – az utolsó, hétfői, Ausztria elleni mérkőzésen dől majd el.

német jégkorong-válogatott magyar jégkorong-válogatott jégkorong-vb jégkorong

Jégkorong-vb: Nagy Krisztián nem épült fel, csere a magyar keretben

2023-05-21 14:16:09

Sérülés miatt Nagy Krisztián kikerült a magyar jégkorong-válogatott keretéből, helyére Németh Kristófot nevezték a világbajnokság utolsó két fordulójára.

sérülés magyar jégkorong-válogatott magyar férfi jégkorong-válogatott jégkorong-vb jégkorong férfi jégkorong

Jégkorong-vb: osztrák és francia vereség a mieink csoportjában

2023-05-20 17:46:03

A finn-lett közös rendezésű jégkorong-világbajnokság szombat délutáni mérkőzésein a két győztes egyaránt megőrizte hibátlan mérlegét: a magyar válogatott csoportjában Finnország Ausztriát győzte le, a rigai nyolcasban pedig Svájc nyert némi meglepetésre Kanada ellen. Az esti meccseken aztán igazolódott a papírforma: Svédország az első harmadban elrendezte a lényegi kérdéseket Franciaország ellen, míg a társházigazda Lettországnak egy játékrésszel tovább tartott letudni a kazahok jelentette mai feladatot.

jégkorong-vb jégkorong Svájc Kanada Finnország Ausztria