Találatok a Hanusz Egon címkére

Találatok száma: 8

Férfi kézi: „Veszprém? Szeged? Nem vagyok még azon a szinten”

2021-06-10 11:48:26

Csurgón eltették a 7-es mezt, ami jólesett neki, de reméli, hogy nem két év múlva kerül elő a szekrény mélyéből. Hanusz Egon családjában szinte mindenki kézilabdázik, kevesen tudják, hogy nagynénje az olimpiai ezüstérmes Balogh Beatrix. Ő pedig szó szerint a kézilabdapályákon nőtt fel.

férfi kézilabda Telekom Veszprém Stuttgart Sportkrém NSO Tv Mol-Pick Szeged

Férfi kézi: visszavonultatják a 23 éves magyar mezszámát

2021-05-29 12:23:40

Óriási elismerésben részesült Hanusz Egon, a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Csurgó magyar válogatott irányítója. A 23 éves játékos 7-es mezszámát visszavonultatta a somogyi klub – számolt be a hírről a cskk.hu.

férfi kézilabda NB I Hanusz Egon Csurgó

Férfi kézi: Faluvégi távozik, Hanusz érkezik a Stuttgarthoz

2021-02-22 11:26:05

A Csurgó férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a Bundesligában szereplő Stuttgart klubrekordnak számító összegért megvette Hanusz Egon játékjogát, így a magyar válogatott irányító nyáron csatlakozik a német élvonalbeli csapathoz. Ezzel egy időben a Stuttgart bejelentette, hogy a csapat magyar játékosa, Faluvégi Rudolf az idény végén távozik.

kézilabda Bundesliga férfi kézilabda Stuttgart Hanusz Egon Faluvégi Rudolf

Férfi kézi: „Az elején bármit csináltam, bejött” – Hanusz a Veszprémnek lőtt 11 góljáról

2021-02-09 17:51:22

A Csurgón kívül más magyar csapatban nem játszana a Veszprém ellen 11 gólt szerző válogatott irányító, Hanusz Egon, aki többé-kevésbé egyetértett a szurkolói kritikákkal, amiket a világbajnokságon nyújtott teljesítményéért kapott.

férfi kézilabda NB I férfi kézilabda Telekom Veszprém Hanusz Egon Csurgói KK

Férfi kézi-vb: Balogh kimaradt a brazilok elleni keretből

2021-01-21 17:23:21

A magyar férfi kézilabda-válogatott 20 fős keretéből Balogh Zsoltot, Borbély Ádámot, Győri Mátyást és Topic Petart nem nevezte a Brazília elleni világbajnoki középdőntős mérkőzésre a szakmai stáb – számolt be róla a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) a Facebook-oldalán.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság 2021 férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda-vb férfi kézi-vb Hanusz Egon

Férfi kézi-vb: Bízom benne, mi „öregek” nem rontjuk a színvonalat – Lékai Máté

2021-01-09 16:29:30

Lékai Máté tavaly sérülés miatt nem lehetett ott az Európa-bajnokságon, amelyen a vagány játékot bemutató fiatalokkal, bravúros győzelmeket aratott a magyar férfi kézilabda-válogatott. A január 13-án kezdődő világbajnokságon viszont a rutinos irányító is bevethető lesz. Mellette Chema Rodríguez is beszélt a csapat mindennapjairól és a várakozásokról.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézi-vb Lékai Máté Hanusz Egon Chema Rodríguez