Találatok a Hanusz Egon címkére

Találatok száma: 27

Férfi kézi-vb: „A brazilok játéka jobban fekszik nekünk, mint a skandináv stílus”

2023-01-19 15:09:48

A magyar férfi kézilabda-válogatott sima vereséget szenvedett a társházigazda Svédországtól a világbajnokság középdöntőjének első fordulójában, mégsem szállt el az esélye a negyeddöntőbe jutásra, azonban többet már nem hibázhat. Első körben pénteken a portugálokkal ikszelő brazilokat kellene legyőzni – ami bizakodásra adhat okot, hogy a mieink szerint a dél-amerikaiak játéka jobban fekszik nekünk, mint a skandináv stílus.

magyar férfi kézilabda-válogatott kézi-vb férfi kézilabda-világbajnokság 2023 férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézi-vb Szöllősi Szabolcs

Férfi kézi-vb: a mieink ismerik a receptet, mit nem engedhetnek meg Izlandnak

2023-01-13 14:13:01

A Dél-Korea felett aratott győzelem után már gőzerővel készül a szombati ellenfélre, Izlandra a magyar férfi kézilabda-válogatott a svéd–lengyel közös rendezésű világbajnokságon. A mienk tisztában vannak azzal, mik a skandináv csapat erősségei, az más kérdés, hogy így is rendkívül nehéz feladatnak ígérkezik a második csoportmérkőzés.

magyar férfi kézilabda-válogatott kézi-vb férfi kézilabda-világbajnokság 2023 férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda-vb férfi kézi-vb

Férfi kézi-vb: Hanusz szerint a szélről lőtt gólok aranyat érnek

2023-01-11 19:19:58

Az irányító Hanusz Egon úgy fogalmazott, a szélről lőtt gólok aranyat fognak érni a magyar férfi kézilabda-válogatott számára az olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

magyar férfi kézilabda-válogatott kézi-vb férfi kézi-vb Magyarország Hanusz Egon

Hanusz Egon: A Bundesliga megtanított felállni akkor is, ha nem megy a játék

2023-01-09 21:07:08

Az irányító Hanusz Egon másfél évvel ezelőtt igazolt Csurgóról Stuttgartba, és azóta nemcsak a Bundesligában, hanem a magyar kézilabda-válogatottban is meghatározó játékossá nőtte ki magát. A január 11-én kezdődő világbajnokság a harmadik felnőttvilágversenye lesz, amelyen nagyobb szerepet kaphat, mint eddig bármikor. Határozottan kijelenthető, a 25 éves játékosnak nagyon bejött a légiósélet, nem csoda, hogy egyhamar nem is akar változtatni.

magyar férfi kézilabda-válogatott interjú Stuttgart Képes Sport Hanusz Egon

Férfi kézi: Leimeter Csaba szerint rend lesz a fejekben a vb-re

2023-01-07 19:02:03

Túl van a magyar férfi kézilabda-válogatott a január 11-én kezdődő világbajnokság főpróbáján. A Nagykanizsán játszott, szlovénok elleni, 32–29-re elvesztett felkészülési meccs után Ancsin Gábor, Hanusz Egon és Leimeter Csaba beszélt a tapasztalatokról az NSO Tv-n.

kézilabda férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság Szlovénia Magyarország Leimeter Csaba

Férfi kézilabda: Hanusz Egon csak később csatlakozik a vb-kerethez

2023-01-03 18:32:54

A Magyar Kézilabda-szövetség hivatalos Facebook-oldalán közölte, a német TVB Stuttgartban légióskodó irányító, Hanusz Egon betegsége miatt csak néhány nappal később csatlakozik a január 11-én kezdődő férfi kézilabda-világbajnokságra készülő magyar válogatott keretéhez.

férfi kézilabda Hanusz Egon

Férfi kézilabda: csalódással indult az év, mégis pozitív a mérleg

2022-12-28 08:32:34

Bár a hazai Európa-bajnoki szerepléssel nem kezdődött valami jól, alapvetően nem zárt rossz évet a magyar férfi kézilabda, hiszen a válogatott simán vette a világbajnoki és Eb-selejtezős akadályokat, elképesztően izgalmasan alakult a bajnoki döntő a Pick Szeged és a Telekom Veszprém között, utóbbi ott volt Kölnben, a Bajnokok Ligája négyes döntőjében is, ahol méltó ellenfélnek bizonyult.

Rasmus Lauge Momir Ilics Hanusz Egon

Férfi kézilabda: 17 játékossal utazott el a válogatott Grúziába

2022-10-15 14:02:38

Szombaton elutazott Grúziába a magyar férfiválogatott a vasárnap magyar idő szerint 16 órakor kezdődő Európa-bajnoki selejtezőre – a 17-es utazó keretről a szövetség hírlevélben számolt be.

magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda Topic Petar Ilic Zoran

Férfi kézi: Buta hibákból kapjuk ezt a rengeteg gólt – Ancsin

2022-04-15 20:10:51

A magyar férfi kézilabda-válogatott 2022-ben lejátszott mérkőzéseiben közös, hogy mindegyiken harminc felett volt a kapott gólok száma. Így nem volt ez másképpen az Izrael elleni vb-selejtező első találkozóján sem, amit bár megnyert 33–32-re Chema Rodríguez együttese, a védekezés miatt bőven akadt bosszankodni valója. A pénteki edzésen Ancsin Gáborral és Hanusz Egonnal annak próbáltunk utánajárni, mi az oka annak, hogy sehogy sem akar összeállni a válogatott védekezése. 

férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda vb-selejtező Izland Hanusz Egon Chema Rodríguez Ancsin Gábor

Férfi kézi Eb: Tehetetlennek éreztük magunkat a meccs közben – Gulyás István

2022-01-14 13:25:45

„Küzdöttünk, harcoltunk, de mindezt bután csináltuk. Az elmúlt három év legrosszabb mérkőzését játszottuk...” – Ancsin Gábor szerint elég gyorsan kaptak egy pofont, ami ébresztő jelleggel akár még jókor is jöhetett. Gulyás István és Nagy László is arról beszélt a pénteki sajtóórán, hogy tehetetlennek érezték magukat a kispadnál, és ha holnaputánig játszanak, akkor sem nyerik meg az Eb nyitómeccsét. Rajtuk kívül Hanusz Egon és Székely Márton is beszélt bővebben a vereség okairól.   

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb Székely Márton Nagy László Hanusz Egon

Férfi kézi: Az Eb-n nem adhatunk el ennyi labdát – Hanusz Egon

2022-01-08 22:01:04

Győri Mátyás szerint legalább tíz gólt ajándékoztak Bahreinnek, s Hanusz Egon is úgy véli, a január 13-án kezdődő Európa-bajnokságon nem engedhetik meg maguknak, hogy ennyi labdát eladjanak. A magyar férfi kézilabda-válogatott két irányítójával beszélgetett az NSO Tv a szombati felkészülési mérkőzés után. 

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb Hanusz Egon Győri Mátyás Bahrein

Férfi kézi: célegyenesbe fordult a válogatott a januári Eb előtt

2021-11-04 09:37:01

Már minden játékos a fedélzeten van a magyar válogatottban, aki ott lehet a januári hazai Eb-n, és amint Gulyás István szövetségi kapitány fogalmazott, az érdi összetartás lényege a jó hangulat.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Nagy László Hanusz Egon Gulyás István Chema Rodríguez

Férfi kézi: Hanusz Egon védekezésben fejlődött a legtöbbet a Stuttgartban

2021-11-03 21:58:43

Ezen a héten egyhetes összetartáson vesz részt a magyar férfi kézilabda-válogatott, pénteken Bosznia-Hercegovinával játszik felkészülési mérkőzést Érden. Ezúttal a légiósok is csatlakoztak a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő csapathoz, az NSO Tv a szerdai sajtónyilvános edzésen a Stuttgartban játszó Hanusz Egonnal beszélgetett. 

kézilabda férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézi Eb 2022 Stuttgart NSO Tv

Férfi kézi: Hanusznak már nem új az agresszív stílus

2021-10-13 08:23:41

Nagy távolságok, hatalmas iram, magabiztos átlövők – a stuttgartiak magyar válogatott irányítója kezdi megszokni a Bundesliga ritmusát, bár az eredmények egyelőre elmaradnak.

kézilabda Bundesliga kézilabda férfi kézilabda TVB Stuttgart Hanusz Egon

Kézilabda: góllal debütált a Bundesligában Hanusz Egon

2021-09-10 09:49:27

Vesztes bajnokin, de góllal debütált a Bundesligában Hanusz Egon a TVB Stuttgart Magdeburg elleni összecsapásán, amelyen a házigazda magdeburgi együttes 33–29-re diadalmaskodott.

kézilabda Bundesliga kézilabda Stuttgart Magdeburg Hanusz Egon

Férfi kézi: „Veszprém? Szeged? Nem vagyok még azon a szinten”

2021-06-10 11:48:26

Csurgón eltették a 7-es mezt, ami jólesett neki, de reméli, hogy nem két év múlva kerül elő a szekrény mélyéből. Hanusz Egon családjában szinte mindenki kézilabdázik, kevesen tudják, hogy nagynénje az olimpiai ezüstérmes Balogh Beatrix. Ő pedig szó szerint a kézilabdapályákon nőtt fel.

férfi kézilabda Telekom Veszprém VfB Stuttgart Sportkrém NSO Tv Pick Szeged