Találatok a Gyarmati Eszter címkére

Találatok száma: 13

Újpest: már nem Gyarmati Eszter az ügyvezető – hivatalos

2017-10-20 13:44:20

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy – korábbi értesülésünknek megfelelően – Gyarmati Eszter távozik a klub ügyvezetői pozíciójából.

Újpest NB I Gyarmati Eszter

Újpest: egy korszaknak vége? Gyarmati Eszter távozhat

2017-10-17 11:14:05

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a jövőben nem Gyarmati Eszter lesz az Újpest FC ügyvezetője.

Újpest NB I Gyarmati Eszter

Újpest: Duchatelet kiállt a címer mellett, közben a távozását követelték

2017-07-20 08:22:59

Az Újpest FC vezetősége csütörtök délelőttre sajtóbeszélgetésre invitálta az újságírókat, melyen Roderick Duchatelet klubtulajdonos és Gyarmati Eszter ügyvezető válaszolt a klubbal kapcsolatos aktuális kérdésekre, a játékosok közül pedig Litauszki Róbert és Simon Krisztián beszélt a hétvégi, Ferencváros elleni derbiről.

Újpest Roderick Duchatelet NB I MLSZ Gyarmati Eszter

Újpest: az UTE nem járul hozzá a címer megváltoztatásához

2017-06-27 18:58:29

Az Újpesti Torna Egylet közleményben jelezte, hogy nem járul hozzá az Újpest FC címerének megváltoztatásához, s azt is kijelentette, hogy a futballklub az engedélye nélkül ezt jogszerűen nem is teheti meg.

Újpest címer UTE Roderick Duchatelet Gyarmati Eszter

Újpest: megegyeztek a stadion bérléséről 25 évre

2017-06-26 08:25:46

Megszületett a megállapodás az UTE-val, az Újpest a következő 25 évben is használhatja a Szusza Ferenc Stadiont – jelentette be hétfőn hivatalos honlapján a lila-fehér labdarúgócsapat.

Újpest stadion magyar átigazolás UTE Roderick Duchatelet NB I

NS Panaszláda: újpesti szívfájdalmak – Szolnok és Balajcza

2017-05-10 08:13:31

Aktuális, sőt kényes ügy, érdekes – egy-egy tudósítás, rövid beszámoló kereteit szétfeszítő – felvetés, vélemény, vita, azaz minden olyan téma, amely foglalkoztatja a sportért rajongókat, bekerül a Nemzeti Sport nem napi rendszerességgel jelentkező rovatába. A válasz reményében mi minden kritikát, panaszt, észrevételt továbbítunk annak, akit illet. Ezúttal az Újpest-drukkerek legújabb szívfájdalmaira (stadionhelyzet, licenckérdés, Balajcza Szabolcs jövője) válaszolt Gyarmati Eszter, az Újpest FC ügyvezetője és Roderick Duchatelet tulajdonos.

Újpest Roderick Duchatelet NS Panaszláda Gyarmati Eszter Balajcza Szabolcs

Újpest: a „lilák” megkapták az NB I-es és az UEFA-licencet

2017-05-09 16:56:49

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest megkapta az NB I-es és az UEFA-licencet, jelentette be Gyarmati Eszter, a klub ügyvezető igazgatója.

Újpest licenc klublicenc UEFA-licenc NB I Gyarmati Eszter

NB I: szinte kizárt, hogy a Megyeri úton lesz az Újpest–Fradi

2017-01-26 08:43:28

Gyarmati Eszter, az Újpest FC ügyvezető igazgatója a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, nem valószínű, hogy a március 4-i Újpest–Ferencváros derbit a felújított Megyeri úti stadionban rendezik meg.

Újpest–FTC Gyarmati Eszter Ferencváros

Újpest: „Az MTK félti a füvet, ezért nem játszhatunk ott”

2016-11-04 09:00:00

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC ügyvezető igazgatója, Gyarmati Eszter elmondta, nem tudtak megállapodni a budapesti klubokkal, ezért kell ideiglenesen Kecskemétre vinni a hazai mérkőzéseiket.

Újpest UTE NB I Gyarmati Eszter

Újpest: „Budapesten egyetlen stadion sem tud vagy akar befogadni bennünket”

2016-10-27 20:41:23

Mint arról beszámoltunk, az Újpest FC labdarúgócsapata ideiglenesen Kecskeméten, a Széktói Stadionban játssza hazai mérkőzéseit. Az újpestiek eddig az Illovszky Rudolf Stadionban vendégeskedtek, ám a Vasas e hétvégén búcsúztatja pályáját, így új albérlet után kellett nézni. A pályakeresés nehézségeiről dr. Gyarmati Eszter, az Újpest FC ügyvezető igazgatója beszélt a klub hivatalos honlapjának.

Újpest stadion Széktói-stadion Szusza Ferenc Stadion NB I Kecskemét

Újpest: elégedetlenségről és Vignjevicsről beszél a vezető

2015-10-20 09:42:52

A vezetőség egyelőre bízik Nebojsa Vignjevics vezetőedzőben – mondta Gyarmati Eszter, az újpesti labdarúgócsapat ügyvezetője a Nemzeti Sportnak, de érzékeltette, a bizalom nem feltétel nélküli.

Újpest Nebojsa Vignjevics NB I Gyarmati Eszter

MLSZ: itt a szövetségi válasz az újpesti kezdeményezésre

2015-09-29 08:36:37

Mint beszámoltunk róla, Gyarmati Eszter, az Újpest ügyvezetője arra kérte az MLSZ-t az Újpest–MTK Budapest (2–2) bajnoki szünetében, hogy a klub által befizetett büntetést a korábbi újpesti csatár, a leukémiával küzdő Lázár Bence gyógykezelésére fordítsa. A kezdeményezésről Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere is beszélt – a szövetség pedig válaszolt.

Újpest büntetés Wintermantel Zsolt MLSZ Lázár Bence Gyarmati Eszter

Újpest: ha nem indulhatnak az El-ben, Vignjevics távozhat

2014-05-28 19:56:26

A Sport TV Mai helyzet című műsorának vendége volt Gyarmati Eszter, az Újpest FC ügyvezető igazgatója. A beszélgetés során szóba került a Mezőkövesd óvása és az El-indulásért való küzdelem is.

Újpest Roderick Duchatelet Nebojsa Vignjevics NB I Gyarmati Eszter Európa-liga