Találatok a Gro Hammerseng címkére

Találatok száma: 14

A pályán kívül is utat mutat – beszélgetés Gro Hammersenggel

2017-12-09 06:57:29

Nyert Bajnokok Ligáját a Larvikkal, olimpiai és Európa-bajnoki aranyat a norvég válogatottal, egyedül a vb-cím maradt ki a gyűjteményéből. Idén nyáron fejezte be húsz évet átölelő pályafutását, a jelenleg is zajló női kézilabda-világbajnokságon pedig már a kamera túloldalán találkozhatunk vele. Amellett, hogy kivételes irányító volt, rendkívül megnyerő személyiség, saját tapasztalatával az élet több területén is igyekszik irányt mutatni. A norvég Tv2 szakértőjeként dolgozó Gro Hammerseng-Edinnel a stáb Bietigheim melletti szállásán beszélgettünk.

női kézilabda-világbajnokság 2017 női kézilabda női kézi-vb Norvégia kézilabda Larvik Gro Hammerseng

Női kézi: aranyéremmel búcsúzott el a norvég klasszis

2017-05-21 21:19:50

Az első, idegenbeli mérkőzésen elszenvedett egygólos vereség után hazai pályán 26–20-ra nyert a Larvik női kézilabdacsapata a Vipers Kristiansand ellen, ezzel megnyerte a norvég rájátszást. A mérkőzésen utoljára lépett pályára Gro Hammerseng-Edin.

női kézilabda kézilabda Larvik Gro Hammerseng

Női kézi: mindkét Hammerseng-Edin befejezi a szezon végén

2017-02-21 17:30:36

A norvég Larvik női kézilabdacsapatának korszakos játékosa, Gro Hammerseng-Edin valamint élettársa, Anja Hammerseng-Edin is bejelentette, hogy az idény végén visszavonul.

női kézilabda Larvik Gro Hammerseng Anja Edin

Női kézi BL: Mindegyikünktől több kell a folytatásban - Herr

2015-02-02 09:08:51

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának kapusa, Herr Orsolya úgy véli, hogy a folytatásban több kell tőlük a Bajnokok Ligájában.

női kézilabda BL Larvik Herr Orsolya Győri Audi ETO KC Gro Hammerseng

Női kézi BL: a norvég klasszisnak Amorim a kedvence

2014-04-29 19:28:19

A Larvik női kézilabdacsapatának klasszis irányítója, Gro Hammerseng-Edin már csak kívülről figyelheti a Bajnokok Ligája végső küzdelmeit, de így is van véleménye az erőviszonyokról, és kedvenc játékosát is megnevezte. Allison Pineau a macedón Vardar Szkopjéval ellenben ott lesz Budapesten a hétvégi final fouron, és a Győri ETO-t tartja favoritnak.

női kézilabda női kézi BL final four Gro Hammerseng

Kézi: „Remélem, az orvosok tévedtek, és Böhn rendbe jön”

2013-12-31 08:56:29

Gro és Anja Hammerseng-Edint is mélyen megrendítette Karl Erik Böhn súlyos betegsége. Mint ismert, a korábban magyar női kézilabda-válogatottat is irányító tréner gyógyíthatatlan rákkal küzd.

női kézilabda Karl Erik Böhn Gro Hammerseng Anja Hammerseng

A norvég kézilabdázónők végre összeházasodtak – képek, videó

2013-08-09 16:16:30

Gro Hammerseng és Anja Edin egy ideje már egy párt alkot. A két norvég kézilabdázó együtt játszott a Larvikban és a norvég válogatottban is. Most végre eljött az idő, hogy örök hűséget fogadjanak egymásnak. Bár szinte egész nap esett az eső, kicsivel az esküvő előtt elállt, így mindenki megúszta elázás nélkül. Az ifjú pár egyfajta biciklivel érkezett, Hammerseng együtt ült a másfél éves kisfiával, Mióval. A vendégek között megjelent Heidi Löke és Cecilie Leganger is. Az esküvő utáni partira kilencven vendéget vártak.

sztárpár kézilabda esküvő Gro Hammerseng Anja Edin

„Ha nincs Lunde, talán más az eredmény” - norvég visszhangok

2013-05-12 10:32:36

A gyenge kezdést és Katrine Lunde parádés teljesítményét okolják a Bajnokok Ligája döntőbeli vereségért a Larvik női kézilabdacsapatának játékosai. A norvég lapok megérdemeltnek nevezik az ETO sikerét, amelyben főszerepet játszottak Heidi Lökéék. Mint arról tegnap beszámoltunk, a Győri Audi ETO kettős győzelemmel hódította el a legrangosabb európai trófeát.

női kézi BL Ole Gustav Gjekstad Nora Mörk Linn-Kristin Riegelhuth Koren Katrine Lunde Heidi Löke

Női kézi BL: Ha nincs Lunde, talán más az eredmény - N. Mörk

2013-05-12 09:05:35

A gyenge kezdést és Katrine Lunde parádés teljesítményét okolják a Bajnokok Ligája döntőbeli vereségért a Larvik női kézilabdacsapatának játékosai. Mint tegnap beszámoltunk róla, a Győri ETO kettős győzelemmel hódította el a legrangosabb európai trófeát.

női kézi BL Nora Mörk Linn-Kristin Riegelhuth Koren Győr-Larvik Gro Hammerseng

Popovics: A Győr nem ismétli meg a múltbéli hibáit

2013-05-10 14:03:19

A női Bajnokok Ligája történetének egyik legjobb játékosa, a tavaly a Buducsnoszt Podgoricával éppen a Győri ETO ellen a csúcsra érő montenegrói Bojana Popovics szerint a magyar bajnok tanult a múltbéli hibáiból, és még egyszer nem követi el azokat. A korábbi kiváló átlövő szerint honfitársa, Jovanka Radicsevics meghatározó érdemeket szerzett a Győr Larvik elleni idegenbeli sikerében.

női kézi BL Larvik Jovanka Radicsevics Győri Audi ETO KC Győr-Larvik Gro Hammerseng

Női kézi BL: A legjobb játékunk elég lehet - Hammerseng

2013-05-10 13:37:18

Gro Hammerseng, a Larvik női kézilabdacsapatának irányítója a háromgólos hátrány ellenére is bízik a sikerben a Győri Audi ETO KC elleni Bajnokok Ligája döntő visszavágó előtt. A norvégok klasszisa saját magától is jobb teljesítményt vár, és azt mondja: ha a legjobbjukat nyújtják, az elég lehet Veszprémben.

női kézi BL Larvik Győri Audi ETO KC Győr-Larvik Gro Hammerseng

Leganger: A fenébe is, én nem adom fel!

2013-05-06 09:33:37

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája döntőjének első meccsén 24–21-re legyőzte idegenben a Larvikot. A norvég lapok tudósításaikban azt emelik ki, hogy a magyar bajnok sikere ellenére a párharc még nem lefutott, és a Larviknak jobb játékkal idegenben is lehet esélye nyerni.

női kézilabda BL női kézilabda kézilabda Ole Gustav Gjekstad Győri ETO KC Győri Audi ETO KC

Női kézilabda: Az ETO a BL-döntő favoritja - Hammerseng

2013-04-15 13:42:35

A női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében a Győri Audi ETO KC és a norvég Larvik mérkőzik meg a trófeáért. Gro Hammerseng, a Larvik irányító-átlövője a Krim Ljubljana elleni szombati elődöntő után elmondta: szurkolt a magyar csapat norvégjaiért és Heidi Lökéék is biztatták őket a ljubljanai meccs előtt.

női kézilabda BL női kézilabda kézilabda Larvik Győri ETO KC Gro Hammerseng

Női kézi: Hammerseng kedvese javára mondott le a válogatottságról

2013-03-06 16:18:13

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok norvég kézilabdázó, Gro Hammerseng a jövőben nem kíván a norvég válogatottban szerepelni, döntése értelmében csak klubjára és nemrég született gyermekére szeretne koncentrálni. Helyét tervei szerint pont kedvese, a szintén a Larvikban kézilabdázó Anja Edin venné át a nemzeti csapatban.

női kézilabda Larvik Gro Hammerseng Anja Edin