Találatok a freestyle foci címkére

Találatok száma: 34

Freestyle: Szász Kitti harmadik lett az online megrendezett vb-n

2020-11-17 15:09:38

Az idei Red Bull Street Style teljes egészében digitálisan megrendezett világdöntőjén a francia legenda, Mélody Donchet lett az első olyan sportoló, aki négy győzelmet aratott a freestyle labdarúgó-világbajnokságon, míg a norvég Erlend Fagerli az első olyan freestyle futballista, aki sorozatban másodszor is megnyerte a férfiak versenyét. A futballszupersztár, Cesc Fabregas által odaítélt legjobb trükkért járó elismerést a norvég Brynjar Fagerli és Szász Kitti kapta. A magyar sportolónő egyúttal a kategória harmadik helyezettje lett – számolt be a versenyről a Red Bull közleménye.

labdarúgás freestyle foci Szász Kitti

Freestyle: Szász Kitti Fabregastól kapott labdát a trükkjéért

2020-10-24 18:31:55

Szász Kitti ismét bejutott a Red Bull Street Style, nem hivatalos freestyle labdarúgó-világbajnokság döntőjébe. A korábbi kétszeres győztes ráadásul aláírt labdát kapott egyik trükkjéért Cesc Fabregastól.

freestyle foci freestyle Szász Kitti

Videó: Próbálták elvenni a labdámat, de 9 évig karatéztam, megegyeztünk – Szász Kitti

2019-05-15 19:45:47

Négyszer is megnyerte a freestylefoci-világbajnokságot, azonban egy ideje felhagyott a versenyzéssel. Szász Kitti mesélt nekünk az NSO Tv-ben arról, hogyan csöppent bele ebbe az egészbe, gyakorolt egyedül a parkolóban, illetve nőtt fel együtt ezzel a sportággal. Ha még többet szeretne megtudni róla, akkor keresse a pénteki Nemzeti Sport Sportkrém című mellékletében!

videó freestyle foci freestyle Szász Kitti Sportkrém NSO Tv

Videó: a magyar freestyle-os Budapest utcáin varázsolt

2017-09-07 10:28:30

Lenyűgöző, Budapest különböző pontjain készített felvételeken mutatja be tudását Szász Kitti. A magyar freestyle-os hölgy többek között a Hősök terén, a Szabadság hídon, a Várkert Bazárban, valamint az Országház előtt is trükközött – és nem csak két dekázásról van szó… Remek felvétel!

freestyle foci freestyle Szász Kitti

Videó: még Ibrahimovicot is lenyűgözték a freestyle-osok!

2017-08-01 13:57:55

Ha Zlatan Ibrahimovicot lenyűgözi valami, az nem sikerült rosszul… Ebben az élményben lehetett része két freestyle focistának a minap, amikor a svéd klasszisnak mutathatták be tudományukat. Ibra elégedettnek tűnt – egyiküket még meg is tapsolta!

freestyle foci freestyle Zlatan Ibrahimovic

Videó: így nyerte meg az argentin a freestyle vb-t

2016-11-10 09:18:16

Korábban beszámoltunk róla, hogy kedden rendezték meg Londonban Red Bull Street Style londoni világdöntőjét. A hölgyeknél Szász Kitti ezúttal leszorult a dobogóról, a férfiaknál az argentin Carlos Alberto Iacono nyerte meg a versenyt.

freestyle foci freestyle Szász Kitti Carlos Alberto Iacono Argentína

Videó: síléccel vágta kapuba a szabadrúgást

2016-01-06 16:52:46

Hogyan lehet gólt lőni szabadrúgásból síléccel? És a csukafejes is megy? Minden kiderül az alábbi videóból.

videó szabadrúgás freestyle foci freestyle

Videó: így tanuld meg a cselt, amiről mindig is álmodtál

2015-10-23 20:02:10

A Nike sportszergyártó cég legújabb videójában Ike Neil, egy holland labdarúgó mutatja meg, hogyan kell megcsinálni a 360 Backheel Flick nevű gyönyörű trükköt.

videó reklám freestyle foci freestyle Nike Ike Neil

Barca: Neymar új trükkel hódított, nem tudták utánozni

2015-10-20 11:37:45

Neymar, a Barcelona brazil csillaga eddig is híres volt zseniális trükkjeiről, ám az alábbi videó tanúsága szerint tovább bővítette repertoárját, legújabb cselét a csapat edzésén fedte fel a 23 éves labdarúgó. Társai nem tudták utánacsinálni.

videó trükk spanyol labdarúgás spanyol foci freestyle foci freestyle

Juve: Khedira után újabb sztár csapott össze a freestyle királyával

2015-10-20 11:24:26

Sami Khedira után a Juventus egy másik labdarúgója, Álvaro Morata is összemérte tudását Soufiane Touzanival, a világ egyik legjobb freestyle-osával. Ami a végeredményt illeti, a kötényeket tekintve Touzani nyert, viszont a kapura már Morata volt veszélyesebb – és 2–1-re győzött.

Álvaro Morata videó freestyle foci freestyle Soufiane Touzani Sami Khedira

Juve: Khedira a freestyle-os ellen – helytállt a német

2015-10-15 12:34:08

Sami Khedira, a Serie A-ban szereplő Juventus német válogatott labdarúgója összemérte tudását Soufiane Touzanival, akit sokan csak a világ egyik legjobb freestyle-osaként ismernek. Khedira, ha mondhatjuk úgy, tisztesen helytállt a párharcban, de azért egy óriási köténybe így is „beleszaladt”.

videó freestyle foci freestyle Soufiane Touzani Serie A Sami Khedira

Videó: a nagyi beindult, látványos cselekkel őrjítette meg a focistákat

2015-08-07 22:23:25

Látványos videót készített egy kandikamerás felvételekre szakosodott stáb. Két profi freestyle-focis lányt, Raquel Benettit és Alice Fougeray-t kértek meg, játsszák el különböző ruhákban, hogy mennyire ügyetlenek. Amikor a pályán már senki sem foglalkozott velük, akkor jött a meglepetés.

freestyle foci

Ünnepelnek a freestyle-osok, ha ilyen trükkök lesznek a FIFA16-ban

2015-04-17 15:05:24

Új cseleket szeretnének látni a freestyle-osok a népszerű focis videojáték-sorozat következő részében, a FIFA16-ban. A freekickers nevű csoport ennek érdekében a YouTube-on egy videót is megosztott, amelyben pontosan megmutatják, milyen új trükkökkel kápráztatnák el a digitális közönséget az új kiadásban.

videó videojáték freestyle foci freestyle FIFA16

Freestyle foci: hiába a látványos trükkök, a nagy rivális legyőzte Szász Kittit a vb-döntőben

2014-11-16 17:37:42

A címvédő Szász Kittinek ezúttal meg kellett elégednie a második hellyel a Red Bull Street Style 2014-es brazíliai világdöntőjében. A nem hivatalos világbajnokságnak is tekinthető versenyen a magyar lány magabiztosan menetelt a fináléig, ott azonban alulmaradt a nagy rivális francia Melody Donchet-val szemben.

freestyle foci Szász Kitti

Videó: amputált lábú férfi mesés esernyőcsele - díjazni kellene

2014-11-03 15:01:01

Kieran Brown freestyle-os futballistakiválóság egészen rendkívüli és látványos videobejegyzést tett közzé a Twitteren: egy amputált lábú férfi lenyűgöző átemelős esernyőcselt mutat be mankója segítségével, a labdalevétele csak hab a tortán. 

freestyle foci freestyle

Videó: a Barca klasszisai életre keltették a történelmi büntetőt

2014-10-08 08:40:20

Egy spanyolországi focirendezvényen vett részt a világ- és Európa-bajnok labdarúgó, Xavi és a katalánok korábbi klasszisa, a holland Johan Cruyff. A Barcelona két sztárját előbb teljesen megbabonázta a freestyle-show – Xavi be is állt utána a játékba –, majd közösen ismét bemutatták Cruyffnak az Ajax színeiben, 1982-ben, a Helmond Sportnak lőtt nem mindennapi büntetőjét.

videó freestyle foci Xavi Johan Cruyff

Videó: a hordóhasú freestyle-os iskolázott a bayernesekkel

2014-08-16 10:36:05

Andrew Cassidy, a 2013-ban megrendezett dubai freestyle-világbajnokság nyitó napjának egyik sztárvendége mutatott meg néhány trükköt labdazsonglőrködésből a német Bayern München labdarúgóinak. Az erős csontozatú walesi freestyle-os technikáira Ribéryék is válaszoltak néhány mutatvánnyal. Az alábbi videóból az is kiderül, az egykori halász naponta két órát gyakorol a mágikus futballért.

videó labdarúgás freestyle foci Franck Ribéry Bayern München Andrew Cassidy

Vb 2014: Szász Kitti szkeptikus a Sao Pauló-i stadiont látva

2014-04-07 15:59:11

Freestyle foci világbajnokunk, Szász Kitti egy, a különleges tudását is felvillantó reklámfilm szereplőjeként Sao Paulóba, a közelgő labdarúgó-világbajnokság nyitó mérkőzésének otthont adó csaknem 20 milliós nagyvárosba utazott. A helyi stadiont látva pesszimista véleményt fogalmazott meg az aréna készültségi állapotával kapcsolatban.  

vb 2014 freestyle foci foci vb 2014 Szász Kitti

Freestyle foci: Szász Kitti labdás szaltóját a vb-re tartogatja

2014-01-23 14:33:22

Nagy dobásra, egészen pontosan egy különleges nagy ugrás bemutatására készül Szász Kitti, a freestyle foci női világelsője, aki a tavalyi esztendőt a Budapesten kivívott Európa-bajnoki győzelmével zárta. Néhány héttel ezelőtt kezdett hozzá a „dekázás" közben labdával végrehajtott szaltó betanulásához, amelyet női vetélytársai közül eddig még senki sem épített a gyakorlatába. Az akrobatikus mozdulat, illetve kombináció elsajátítása közben szakavatott segítőtársa is akad, mégpedig Arató Orsolya testnevelő tanár, a Postás tornaedzője személyében. A rávezető gyakorlatok sulykolása közben – a szivacsgödör biztonságát kihasználva – olykor már nekibátorkodik az ugrás végrehajtásának is.

vb 2014 freestyle foci foci vb 2014 Szász Kitti