Találatok a Fredi Bobic címkére

Találatok száma: 31

Hertha: hererákkal küzd a berliniek holland szélsője

2022-09-22 17:40:03

A labdarúgó német Bundesligában szereplő Hertha BSC a Twitter-oldalán bejelentette, hogy a csapat szélsője, Jean-Paul Boëtius hererákkal küzd.

Jean-Paul Boëtius Hertha BSC Fredi Bobic

Hertha: Dárdai Pál hétszámjegyű eurós végkielégítést kapott – sajtóhír

2022-09-06 13:25:56

Korábban megírtuk, hogy több mint 25 év után elválhat egymástól Dárdai Pál és a Hertha BSC útja. Ez hivatalosan is megtörtént, a német Bild pedig ezúttal arról számolt be, hogy miután a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya beleegyezett a határozatlan idejű szerződésének felbontásába, hétszámjegyű végkielégítést kapott a berlini klubtól.

Hertha BSC Fredi Bobic Dárdai Pál Bundesliga

Edzősors: több mint 25 év után elválik Dárdai Pál és a Hertha útja – sajtóhír

2022-06-10 09:08:11

A Bild információi szerint több mint 25 év után elválik egymástól Dárdai Pál és a Hertha BSC útja. A német lap azt írja, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya beleegyezett a határozatlan idejű szerződésének felbontásába.

német labdarúgás német foci Hertha Fredi Bobic Dárdai Pál Dárdai Márton

Hertha: a kieséssel küzdenek, de Bobic jövőre a tabella első felét célozta meg

2022-04-22 12:30:15

Kiesés fenyegeti a Herthát, hiszen négy fordulóval a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) vége előtt az éppen bennmaradást jelentő 15. helyen áll, de a sportigazgató Fredi Bobic már a következő idényre gondol: bejelentette, hogy a klub nagy változásokon megy majd keresztül a nyáron, és az a célkitűzése a következő idényre, hogy a berliniek a tabella első felében végezzenek.    

német labdarúgás német foci német bajnokság Hertha Fredi Bobic Bundesliga

Hertha: a Bayern korábbi edzőjét nevezték ki a csapat élére – hivatalos

2022-03-13 20:42:35

Az idény végéig Felix Magath veszi át a német labdarúgó Bundesligában kieső helyen álló Hertha BSC irányítását, miután a vezetőség pénteken kirúgta a Dárdai Pált váltó Tayfun Korkutot.

német labdarúgás német foci német bajnokság edzősors Tayfun Korkut Hertha

A számok nem hazudnak: Dárdai leváltása óta semmivel sem lett jobb a Hertha!

2022-02-23 10:30:03

A Hertha BSC ősszel, Dárdai Pál irányításával, 6–0-s vereséget szenvedett az RB Leipzig vendégeként, és az a meccs is hozzájárult ahhoz, hogy novemberben a klub vezetősége Fredi Bobic sportigazgatóval az élen az edzőváltás mellett döntött, akkor 14 ponttal a 14. helyen álltak a fővárosiak. Azóta eltelt tíz forduló, s a múlt héten otthon kapott ki 6–1-re a Hertha a lipcseiektől és a 15. helyen áll a tabellán az immár a török Tayfun Korkut irányította csapat. Adódik a kérdés: mi változott Berlinben az edzőváltás óta?

Tayfun Korkut Michael Preetz Lars Windhorst Hertha Fredi bobic Dárdai Pál

Hertha: már bánja a nagybefektető, hogy a klubba invesztált

2022-02-16 12:48:57

Csakúgy, mint az elmúlt idényben, a Hertha a jelenlegi kiírásban is a bennmaradásért küzd a német Bundesligában. A korábban Dárdai Pál által is irányított, a tabella 14. helyén álló berlini egylet jelenleg egy pontra van a kiesőzónától, ez pedig természetesen nem csak a szurkolóknak nincs ínyükre. A klubba 2019 júniusa óta 375 millió eurót feccölő Lars Windhorst élesen kritizálta a klubvezetést, továbbá azt mondta a Capital című üzleti lapnak, hogy jelenleg úgy tűnik, hiba volt a Herthába invesztálni. 

német labdarúgás német foci német bajnokság Lars Windhorst Hertha Fredi Bobic

Hertha: Nem éreztem, hogy bármi is változna – Bobic Dárdairól

2022-01-17 10:08:18

A Hertha BSC november végén jelentette be, hogy meneszti Dárdai Pált a vezetőedzői posztról. A váltásról már korábban is beszélt Fredi Bobic sportigazgató, aki most újabb részleteket árult el.

Hertha BSC Hertha Fredi Bobic Dárdai Pál

Hertha BSC: Dárdai sorsán a győzelem sem változtatott volna

2021-11-30 16:15:51

Alighanem az Union elleni városi rangadó pecsételte meg Dárdai Pál sorsát a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC vezetőedzői posztján. A berlini klub trénerének menesztéséről Fredi Bobic sportigazgató beszélt a bz-berlin.de oldalnak.

Hertha BSC Hertha Fredi Bobic Dárdai Pál

Hertha: már nem Dárdai Pál az első csapat vezetőedzője – hivatalos

2021-11-29 10:34:15

Már nem Dárdai Pál a Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője – jelentette be a Bundesligában 14. helyen álló berlini klub a hivatalos honlapján. Az együttes irányítását az idény végéig Tayfun Korkut vette át.

Tayfun Korkut Hertha Fredi Bobic Dárdai Pál Bundesliga

A 90. percben bukta el a győzelmet a Hertha a Leverkusen ellen

2021-11-07 14:03:42

A Hertha BSC 1–1-es döntetlent játszott otthon a Leverkusen ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 11. fordulójának vasárnapi játéknapján. Sokáig úgy tűnt, Sztevan Jovetics gólja dönt, de a 90. percben egyenlítettek a vendégek.

Sztevan Jovetics Hertha BSC Fredi Bobic Dárdai Pál Bundesliga Bayer Leverkusen

Hertha: Nem menesztettük Dárdait, mert stabilitásra van szükségünk – Bobic

2021-11-05 10:25:28

Fredi Bobic, a német Bundesligában szereplő Hertha BSC sportigazgatója a DAZN felvezető műsorában vendégeskedett, ahol szóba került a klub magyar vezetőedzője, Dárdai Pál és a közelgő téli átigazolási időszak is.

Hertha BSC Hertha Fredi Bobic Dárdai Pál

Hertha: Dárdai csak mosolyog az edzőváltással kapcsolatos híreken

2021-10-24 13:46:38

A Hertha BSC szombati mérkőzését megelőzően a csapat vezetőedzője, Dárdai Pál higgadtan reagált a Sky azon felvetésére, hogy a hírek szerint a klub sportigazgatója, Fredi Bobic nemrégiben a jelenleg alkalmazásban nem álló mesterrel, Domenico Tedescóval tárgyalt annak érdekében, hogy felmérje az esetleges szerződéskötés lehetőségeit.

Hertha BSC Fredi Bobic Dárdai Pál Domenico Tedesco Bundesliga

Hertha: „Kiállok az edzőm mellett, nagyszerű szakember” – Serdar Dárdairól

2021-10-03 08:35:03

A Hertha BSC az RB Leipzig elleni 6–0-s vereséget követően hazai pályán 2–1-re kikapott a Sallai Rolandot is foglalkoztató Freiburgtól. A mérkőzés után Fredi Bobic, a klub sportigazgatója elmondta, a játék képével elégedett volt, de az eredménnyel egyáltalán nem.

német labdarúgás német foci Hertha BSC Freiburg Fredi Bobic Dárdai Pál

Hertha: Dárdain múlik, meddig lesz a csapat edzője – Fredi Bobic

2021-09-27 12:32:05

Fredi Bobic, a Hertha BSC sportigazgatója nem zárta ki, hogy hosszú ideig Dárdai Pál lesz a labdarúgócsapat vezetőedzője, ha szállítja a megfelelő eredményeket – írta az MTI.

német foci Hertha Fredi Bobic Dárdai Pál

Bundesliga: a Herthánál nincs szó edzőváltásról

2021-09-17 11:42:07

A berliniek sportigazgatója cáfolta, hogy felvették a kapcsolatot a Dortmundot Német Kupa-győzelemig vezető Edin Terziccsel.

német labdarúgás Hertha BSC Hertha Fredi Bobic Dárdai Pál Bundesliga

Hertha: a volt Dortmund-edző nemet mondott a megkeresésre – sajtóhír

2021-09-15 12:17:38

Német lapinformáció szerint Fredi Bobic, a Hertha BSC sportigazgatója egyeztetett Edin Terziccsel, a Borussia Dortmund korábbi megbízott vezetőedzőjével a berlini együttes kispadja kapcsán.

Hertha Fredi Bobic Edin Terzic Dárdai Pál Bundesliga

Hertha: a sajtó szerint nem felhőtlen a viszony Dárdai és Bobic között

2021-09-08 12:08:36

Fontos témákban nem egyezik meg Dárdai Pálnak, a Hertha BSC vezetőedzőjének és Fredi Bobicnak, a német első osztályú klub sportigazgatójának a véleménye, ami miatt – a helyi sajtó szerint – nem jó a két szakember kapcsolata.

Hertha Fredi Bobic Dárdai Pál Bundesliga

Hertha: Dárdai Pál marad a következő idényben is a vezetőedző – hivatalos

2021-05-30 12:41:01

Igaznak bizonyultak lapunk korábbi értesülései, a német labdarúgó Bundesligában szereplő Hertha BSC a hivatalos Facebook-oldalán bejelentette: a következő idényben is Dárdai Pál lesz a csapat vezetőedzője. A döntést először a klub vasárnapi taggyűlésén az ügyvezető, Carsten Schmidt hozta nyilvánosságra.

Lars Windhorst Hertha Fredi Bobic Dárdai Pál Carsten Schmidt

Hertha: közel az egyezség Dárdai Pállal, vezetőedző maradhat

2021-05-28 08:32:38

Lapunk információja szerint Dárdai Pál irányítja a Herthát a következő idényben, a megállapodást napokon belül bejelenthetik.

Hertha Fredi Bobic Dárdai Pál Carsten Schmidt Arne Friedrich