Találatok a Eb ellenfelek címkére

Találatok száma: 12

„Káosz lehet az Eb-n a magyar szurkolók beléptetésénél”

2016-06-02 13:18:59

Nyolc nappal a labdarúgó Európa-bajnokság június 10-i rajtja, és 12 nappal Magyarország első csoportmeccse, az Ausztria elleni találkozó előtt szétnéztünk szurkolói fronton. A Sportimádók szurkolói klub vezetőjével és a több szurkolói csoport utazását is szervező indulazutazas.com egyik munkatársával, Molnár-Tóth Mariannal beszélgettünk.

magyar válogatott magyar válogatott foci Eb 2016 Magyarország Euro 2016 Eb-szurkolók

„Izland Magyarországot meg tudja verni” – hogyan jutottak idáig?

2016-05-31 14:30:14

Az Ausztriában edzőtáborozó magyar labdarúgó-válogatottal egy időben a Nemzeti Sport Online is folytatja a jövő héten kezdődő Eb-re való felkészülést. A helyi szakírók segítségével is készülő, a csoportellenfelek futballját bemutató sorozatunk utolsó részében az izlandi visir.is újságírója, Tómas Thór Thórdarson meséli el a szigetországi csoda történetét. Kiderül, hogyan és minek köszönhetően jutott el a 332 ezer lakost számláló, a nemzetközi futballszíntéren sokáig előre lesajnált ország odáig, hogy topligás játékosokat is felvonultató, Eb-résztvevő csapata van.

magyar válogatott magyar válogatott foci Eb 2016 csoportbemutató Magyarország Euro 2016

Dzsudzsákot nem felejtették el – mióta a BEK-győztes kinézte

2016-04-14 08:35:13

Kedden már jelentkeztünk egy írással a leendő Eb-ellenfeleinkkel foglalkozó sorozatunk keretében, egy portugál szakíró, Pedro Ponte segítségével elsősorban Cristiano Ronaldóval foglalkoztunk. Az alapvetően a portugál válogatottról szóló összeállításunk második felében arra vagyunk kíváncsiak, hogyan látják a portugálok az Eb-esélyeiket, miként vélekednek rólunk és a közös csoportunkról.

magyar válogatott magyar válogatott foci Eb 2016 Portugália Magyarország Euro 2016

„Ha C. Ronaldo remekel, akkor a csapat is” – és ha nem megy neki?

2016-04-12 12:36:15

Kevesebb mint két hónappal a nyári Európa-bajnokság rajtja előtt folytatjuk a leendő csoportellenfeleinkkel foglalkozó sorozatunkat. Legutóbb Bécsben jártunk, ahol a törököktől 2–1-es vereséget szenvedő osztrák csapatot, illetve az Eb-t megelőző ausztriai közhangulatot mértük fel, ezen a héten két cikkünkben is Portugáliával foglalkozunk. Ma, a Real Madrid–Wolfsburg BL-negyeddöntő visszavágóját megelőzően a királyiak portugál világsztárja, Cristiano Ronaldo kerül a fókuszba, néhány statisztika és a portugál Jornal Record újságírója, Pedro Ponte segítségével.

magyar válogatott foci Eb Wolfsburg Real Madrid Lionel Messi Euro 2016

Ausztria, Portugália, Izland: így kísérleteznek Eb-riválisaink

2016-03-30 09:38:11

Nemcsak az Európa-bajnokságra készülő magyar csapat, hanem a három csoportellenfél, az osztrák, a portugál és az izlandi labdarúgó-válogatott is játszott tesztmérkőzést az elmúlt napokban – szó mi szó, kettőt is. A szövetségi kapitányok fejében alighanem készen vannak a kezdő tizenegyek, kísérletezés azonban mindenhol zajlik – erre is igyekeztünk felhívni a figyelmet alábbi összefoglalónkban.

Portugália Izland Eb ellenfelek Eb 2016 Ausztria magyar válogatott

„Dzsudzsák? Ő kicsoda? 4–0-ra verjük a magyarokat!"

2016-03-30 03:54:27

Mint ismeretes, az osztrák labdarúgó-válogatott kedden Bécsben 2–1-es vereséget szenvedett az ugyancsak Eb-résztvevő Törökországtól az Ernst Happel Stadionban, ahol Bernd Storck szövetségi kapitányunkhoz hasonlóan mi is helyet foglaltunk. Szurkolói várakozások, hangulatjelentés, meccselemzés, kapitányi vélemények – ellenfélnézőben jártunk.

izlandi válogatott foci Eb 2016 felkészülési mérkőzés Törökország Magyarország Izland

Egy mutatóban Modricéknál, de még C. Ronaldóéknál is jobbak vagyunk

2016-03-23 13:48:10

A magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck a hétfői sajtótájékoztatón a nyári ellenfeleink közül – elsősorban a 4–2–3–1-es hadrend okán – Ausztriához hasonlította az ugyancsak Eb-résztvevő horvát együttest, amellyel szombaton találkozik majd nemzeti csapatunk. Az InStat Football elemzőrendszer komplett, a teljes selejtezősorozatra (a csoportkörre) vonatkozó statisztikái alapján megvizsgáljuk a horvátok játékát, összehasonlítva a mieink, illetve a Franciaországban ránk váró riválisok – Ausztria, Izland, Portugália – selejtezős produkciójával.

Magyarország Izland Horvátország Eb-elemzés Eb ellenfelek Eb 2016

Ízlik majd Magyarországnak az izlandi sikerrecept?

2015-12-16 14:30:59

Portugália és Ausztria után következzék a magyar labdarúgó-válogatott harmadik csoportellenfele is a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságról. Izland a valaha volt legkisebb (népességű) ország, amely kijutott a tornára, a selejtezőben látottak és a kulcsjátékosaik ismeretében azonban egyáltalán nem esélytelenek a továbbjutásra.

magyar válogatott foci Eb 2016 csapatbemutatók Portugália Magyarország Izland

A verhető magyarokon keresztül a nyolc közé – osztrák Eb-terv

2015-12-15 09:37:55

Az Európa-bajnokság sorsolása után részletesen feltérképezzük a magyar válogatottra váró csoportellenfeleket. Ausztria bemutatásában az osztrák laola1.at újságírója, Esterházy Máté volt a segítségünkre.

magyar válogatott foci Eb 2016 csapatbemutatók Portugália Magyarország Izland

„Görögös” portugál válogatott, Eb-aranyra éhes CR – ez vár a mieinkre

2015-12-13 16:41:40

Portugália, Ausztria és Izland lesz a magyar labdarúgó-válogatott ellenfele a 2016-os Európa-bajnokságon. Az első, legerősebb kalapból a portugálok kerültek az F-csoportba, akik a legutóbbi négy kontinensviadalból háromszor legalább az elődöntőig eljutottak, s Cristiano Ronaldo személyében a világ egyik legjobb futballistáját tudhatják csapatukban. A Nemzeti Sport Online ellenfeleket bemutató sorozata Portugáliával kezdődik!

magyar válogatott foci Eb 2016 csapatbemutatók Portugália Magyarország Izland

Eb 2016: „Magyarországot biztosan le tudjuk győzni”

2015-12-13 11:17:22

A magyar labdarúgó-válogatott Portugáliával, Ausztriával és Izlanddal csap össze a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon. Tómas Thór Thórdarson izlandi újságíró a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, a magyar és a portugál nemzeti csapatnak is örül.

magyar válogatott foci Eb 2016 csapatbemutatók Portugália Magyarország Izland

Eb 2016: durva selejtezős mérlegek – ez a magyar csoport

2015-12-13 00:00:37

Magyarország labdarúgó-válogatottja az F-csoportba nyert besorolást a 2016-os Európa-bajnokságra, Portugália, Ausztria és Izland mellé. A ranglisták alapján a csoport harmadik legerősebb csapata a magyar, ám figyelmeztető jel, hogy közvetlenül (pótselejtező nélkül) kijutó válogatottak – két csoportelső és egy csoportmásodik – mellé került, ráadásul mindegyik riválisnak jobb a selejtezős mérlege. Csoportbemutató grafikákkal – kattintásra nagy méretben megtekinthetők!

magyar válogatott foci Eb 2016 csapatbemutatók Portugália Magyarország Izland