Találatok a Borbély Zoltán címkére

Találatok száma: 13

A százéves ember – Borbély Zoltán útja a mikrofontól a tárgyalóteremig

2023-09-17 09:07:44

A négyjegykártyáján ez áll: Borbély Zoltán ügyvéd, közlekedési, biztosítási és kártérítési szakjogász. Azt, hogy sportjogász, szerénységből nem íratta rá, és egyébként is azt mondja, ha háromnál több a titulus, az már gyanús. Pedig esetében hosszan sorolhatnánk a titulusokat, hiszen a korábbi sportriporternek, aki – többek között – Kovács István atlantai győzelmét is közvetítette, megmaradt a kapcsolata a sporttal, s mellette éveken keresztül szóvivőként tűnt fel a televízió képernyőjén.

interjú Képes Sport Borbély Zoltán

Konferencia: „Mindenki akkor keres jogászt, ha már baj van”

2018-03-09 20:02:09

Nagy érdeklődés kísérte a Magyar Sport Házában péntek délután megrendezett sportjogi konferenciát, amelyet a Magyar Sporttudományi Társaság sportjogi szakbizottsága szervezett.

sportjog Reinhardt Ákos Muszbek Mihály Borbély Zoltán

Játékvezetés: „Ha a bíró jobban teljesít, a díjazása is magasabb”

2016-02-26 11:55:03

Az edzők és a labdarúgók a mérkőzés utáni nyilatkozatukban gyakran említést tesznek a játékvezetőről. Vagy bíróról? Dr. Borbély Zoltán ügyvéd, sportjogász a két elnevezés különbségéről, a futballbírók megbízási szerződéséről, valamint a nyilatkozati tilalomról is beszélt az NSO Tv-nek. Kassai Viktor FIFA-játékvezető is elmondta a véleményét.

labdarúgás játékvezető Kassai Viktor Borbély Zoltán

MLSZ: megvan Borbély utódja a szóvivői tisztségben

2013-12-09 13:39:55

A Magyar Labdarúgó-szövetség kinevezte az MLSZ-től ősszel távozó Borbély Zoltán utódját a szóvivői tisztségben – számolt be róla a szervezet hivatalos honlapja.

Sipos Jenő MLSZ Borbély Zoltán

Videó: 11 tojásos rántotta, papnak készülő kapus - sztorik a 6:3-ról

2013-11-25 10:11:11

Puskás Ferenc a legendás 6:3-as „angolmagyar” előtt vesztőhelynek titulálta a Wembley Stadiont. Grosics Gyula papnak készült, ezért viselte a később emblematikussá váló fekete mezt a kapuban. Szepesi Györgynek 11 tojásból álló rántottát készíttettek a játékosok, hogy legyen elég hangja a közvetítéshez. Borbély Zoltán, Buzánszky Jenő és Szepesi György az emlékeiről mesélt az NSO Tv-nek.

videó angolmagyar Szepesi György NSO Tv Buzánszky Jenő Borbély Zoltán

Videó: Fogcsikorgatva, mindent a hazáért! - Buzánszky Jenő

2013-10-11 08:27:27

A magyar labdarúgó-válogatott Hollandia ellen lép pályára a világbajnoki selejtezősorozat utolsó előtti állomásaként. Azt a főszereplőktől már megtudhattuk, hogy csak a győzelemnek van igazi értéke, és hogy hitük szerint ezt az álmot igenis képes valóra váltani az Egervári Sándor vezette nemzeti csapat. Az NSO Tv ezúttal a futballhoz ezer szállal kötődő szakembereket kérdezte meg, mit várnak a találkozótól. Tekintse meg, hogyan vélekedik Borbély Zoltán, Buzánszky Jenő, Hevesi Tamás és Váczi Zoltán!

videó vb-selejtező interjú holland-magyar Váczi Zoltán NSO Tv

MLSZ: a szóvivő távozik, visszatér a jogi pályára

2013-08-30 09:54:51

Szeptember elsejével távozik a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) sajtószóvivői és jogi igazgatói posztjáról dr. Borbély Zoltán – adta hírül az mlsz.hu.

magyar labdarúgás MLSZ Borbély Zoltán

Evani gratulált Mészölynek: 16 év után kapott ötöt olasz válogatott

2013-04-17 13:48:14

A jövő évi hazai rendezésű Eb-re készülő U18-as válogatott múlt héten alaposan megleckéztette az olasz korosztályos válogatottat. A mieink kiváló játékkal 5–2-re győzték le felkészülési meccsen az olasz válogatottat, a siker értékét növeli, hogy Olaszország válogatottjai még korosztályos szinten sem kaptak öt gólt egyetlen meccs alatt az elmúlt 15 évben. Az MLSZ jogi és sajtóirodájának vezetője, Borbély Zoltán a magyar csapat szakvezetőjével, Mészöly Gézával beszélgetett, a korábbi közös futballmúlt okán az interjút tegező formában közöljük.

U18-as válogatott Mészöly Géza MLSZ Borbély Zoltán

Jegyzőkönyvezték a rasszista megnyilvánulásokat a Haladás-Fradin

2013-04-08 08:29:52

Két nap sem telt el az MLSZ szigorú figyelmeztetése óta, s megint rasszista megnyilvánulás miatt ülésezhet a fegyelmi bizottság. A Haladás–Ferencváros mérkőzésen a hazai szurkolók egy csoportja sértegette a vendégek színes bőrű labdarúgóit.

focibajnokság Ricardo Moniz NB I MLSZ Kóbor László Haladás

Euro 2020: az MLSZ szóvivője nem zárta ki a pályázást

2013-01-25 19:39:50

Borbély Zoltán, a Magyar Labdarúgó-szövetség jogi igazgatója és szóvivője az MTI érdeklődésére nem zárta ki, hogy Budapest is pályázik a 2020-as Európa-bajnokság megrendezésére, igaz, igent sem mondott.

labdarúgó Eb labdarúgás foci Eb UEFA MLSZ Franciaország