Találatok a Balogh Judit címkére

Találatok száma: 10

Női kosárlabda NB I: izgalmas versenyfutás várható az első helyért

2023-03-28 08:47:14

Minden bajnokságot megnyert 2015 óta a Sopron Basket, amely mögött négy csaknem azonos erősségű klub sorakozott fel ebben az idényben.

női kosárlabda NB I Studer Ágnes Sopron Basket Jovan Gorec Balogh Judit

NS-klub: Balogh Judit egyszer a kislányával is címlapra került

2022-05-12 10:01:25

Az 1990-es évek legjobb magyar kosárlabdázója, a kedden MKOSZ-érdeméremben részesülő Balogh Judit természetesen gyakorta szerepelt a Nemzeti Sport címlapján.

NS-klub Balogh Judit

Női kosár NB I: már nem Balogh Judit a BEAC edzője

2022-03-13 20:20:52

A női kosárlabda NB I alapszakaszának kilencedik helyén végző ELTE BEAC Újbuda vasárnap bejelentette, hogy felmentették pozíciójából Balogh Judit vezetőedzőt.

női kosárlabda NB I ELTE BEAC Újbuda Balogh Judit

BEAC: „Talán el is hisszük” – nagy bravúr Balogh Judit nélkül

2021-11-22 09:55:56

A BEAC nagyszerű győzelmet aratott a női kosárlabda NB I szombati játéknapján; beugró edzője, Horváth Bianka szerint magas szintű koncentráció és együttműködés kellett a sikerhez.

Horváth Bianka ELTE BEAC Újbuda Balogh Judit BEAC

Női kosár NB I: a Sopron 23 pontos sikerrel kezdte a döntőt

2021-04-25 17:22:47

A Sopron hazai pályán 80–57-re legyőzte a Szekszárdot a női kosárlabda NB I idei döntőjének vasárnap lejátszott első mérkőzésén. Az alapszakasz bajnoka már az első negyedben tetemes előnyt szerzett, és végig irányítva nyerte meg a meccset. Folytatás szerdán Szekszárdon.

női kosárlabda NB I Sopron Basket Gabby Williams Balogh Judit KSC Szekszárd

Női kosár NB I: az MKOSZ főtitkára reagált Balogh Judit szavaira

2021-03-07 09:53:10

Mint beszámoltunk róla, a női kosárlabda NB I-ben szereplő ELTE BEAC Újbuda vezetőedzője, Balogh Judit kifakadt, amiért az alapszakasz utolsó négy helyén végző csapat számára egyelőre nincs versenykiírás az élvonalban maradásról döntő folytatásra. A magyar szövetség részéről Bodnár Péter főtitkár reagált a Nemzeti Sportnak.

női kosárlabda női kosárlabda NB I MKOSZ Bodnár Péter Balogh Judit

Női kosár NB I: „Miért kell lesz...ni azokat, akik nem jutnak a legjobb 8 közé?”

2021-03-06 21:19:21

Balogh Judit, a női kosárlabda NB I-ben szereplő ELTE BEAC Újbuda vezetőedzője a napokban nyilvános Facebook-posztban fakadt ki amiatt, hogy az alapszakasz utolsó négy helyén végző csapat számára egyelőre nincs versenykiírás az élvonalban maradásról döntő folytatásra. Az alábbiakban a korábbi kiváló kosárlabdázó sorait idézzük:

női kosárlabda NB I ELTE BEAC Újbuda Balogh Judit

Női kosár NB I: „Kicsit olyanok voltunk, mint az egri vár hős védői”

2020-10-24 19:17:12

Az TFSE-MTK remek első negyedbeli teljesítményének nagyban köszönhetően 78–63-ra legyőzte idegenben az ELTE BEAC Újbudát a női kosárlabda NB I-ben, a házigazdát edző Balogh Judit csapatát az egri vár hős védőihez hasonlította.

női kosárlabda NB I Balogh Judit

NB I: Pakson havi másfél millió forint a fizetési csúcs

2017-09-14 19:41:24

A labdarúgó NB I-ben nyolc forduló után a 10. helyet foglalja el a Paks, amely az előző idényben ötödikként végzett. A klub az idén egyelőre távol áll a múltkori eredmény megismétlésétől, főleg mivel a 4. forduló óta nyeretlen Csertői Aurél csapata. Igaz, a legutóbbi játéknapon éppen a címvédő Bp. Honvéd ellen sikerült 2–2-re végeznie a Paksnak, vagyis a mezőny egyetlen olyan együttesének, amely csak magyar játékosokat foglalkoztat. Ezzel kapcsolatban járt a Digi Sport stúdiójában Balogh Judit, a paksiak ügyvezetője, aki az átigazolási stratégia mellett sok egyébről is fellibbentette a fátylat a zöld-fehér klub kapcsán.

Paks NB I Balogh Judit

Európai kupasiker magyar világklasszissal

2011-03-04 07:52:19

Rangos európai klubtrófeát kétszer nyert magyar kosárcsapat: előbb 1983-ban a BSE (amely négy esztendővel korábban már eljutott a BEK-döntőig), majd miután a nyolcvanas években a városmajoriak még kétszer finálét játszhattak, 1998-ban – másodikként, egyben máig utoljára – a GYSEV-Ringa, szintén a második legrangosabb női sorozatnak számító Ronchetti-kupában. A soproniak történelmi sikerének legfőbb záloga egy világklasszis, Balogh Judit volt: a többi vetélytárshoz hasonlóan az Elitzur Ramla és az Aix-en-Provence sem tudta tartani Bubut.

sportnaptár kosárlabda Sopron Saeed Armaghani Ronchetti-kupa Balogh Judit