Találatok a Anna Vjahireva címkére

Találatok száma: 14

Női kézi: immár hivatalos, Anna Vjahireva szünetet tart

2021-09-07 13:29:31

A Rosztov-Don női kézilabdacsapat a hivatalos honlapján bejelentette, elfogadta Anna Vjahireva kérését, így az orosz kiválóság átmenetileg szünetelteti a pályafutását.

női kézilabda Bajnokok Ligája kézilabda Rosztov-Don Anna Vjahireva

Tokió 2020: Vjahireva az MVP, szüneteltetni akarja a karrierjét

2021-08-08 11:29:13

Az orosz női kézilabda-válogatott sztárja, Anna Vjahireva lett a tokiói olimpia női kézilabdatornájának legértékesebb játékosa (MVP), de a franciákkal szemben elveszített döntő után bejelentette, szüneteltetni szeretné a karrierjét.

superfeed orosz női kézilabda-válogatott olimpia női kézilabda Tokió 2020 Anna Vjahireva

Tokió 2020: Anna Vjahireva beszélt a sérüléséről

2021-06-22 15:13:59

Anna Vjahireva, a tokiói olimpiára készülő orosz női kézilabda-válogatott klasszisa többek között a sérüléséről is beszélt a handballfast.com-nak.

orosz női kézilabda-válogatott olimpia női kézilabda Tokió 2020 Anna Vjahireva

Női kézi: Vjahireva Norvégiában ragadt, BL-meccsekről marad le

2021-01-15 22:53:42

Mint beszámoltunk róla, ismételten el kellett halasztani a Vipers Kristiansand és a Rosztov-Don összecsapását a női kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a szerda estére kiírt találkozó előtt az orosz küldöttség négy tagjának is pozitív lett a koronavírus-tesztje. A balkan-handball.com most arról ír, a Rosztov játékosai közül Anna Vjahireva Norvégiában ragadt, mivel a karanténszabályok megszegése nélkül nem utazhatott volna vissza Oroszországba.

női kézi BL női kézi koronavírus Vipers Kristiansand Rosztov-Don Anna Vjahireva

Anna Vjahireva: Akkor játszom a legjobban, ha improvizálok

2020-12-09 15:58:26

Kimondottan szerény, kerüli a felhajtást és kényelmetlenül érzi magát, ha világklasszisként emlegetik. A decemberi női kézilabda Európa-bajnokságról sérülés miatt lemaradó Anna Vjahireva néha maga sem emlékszik, mit hogyan csinált a pályán, ám azt gyerekkorától tudja, mindig fürgébbnek és okosabbnak kell lennie az ellenfeleinél.

orosz női kézilabda-válogatott női kézilabda interjú Rosztov-Don Képes Sport Anna Vjahireva

Női kézi Eb: nem számíthat legnagyobb sztárjára az orosz válogatott

2020-11-24 20:09:50

A CSM Bucuresti–Rosztov Don női kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzésen hátsérülést szenvedett, ezért ki kell hagynia a női kézilabda Európa-bajnokságot Anna Vjahirevának, az orosz válogatott jobbátlövőjének.

orosz női kézilabda-válogatott női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb Anna Vjahireva

Női kézi BL: őrült végjátékban bukott pontot a Rosztov – videó!

2020-09-19 17:40:18

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 2. fordulójában a Rosztov-Don hazai pályán 23–23-as döntetlent játszott a Krim Ljubljanával.

női kézi BL Rosztov-Don Krim Ljubljana Anna Vjahireva női kézilabda női kézilabda BL

Női kézi: egy győri jelölt az IHF év legjobbjának járó elismerésre

2020-07-02 14:14:58

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) a hivatalos honlapján nyilvánosságra hozta a 2019-es év legjobb női játékosának járó díj jelöltjeit. A BL-címvédő Győri Audi ETO KC-ből a norvég Stine Oftedal szerepel a listán, amelyen a világbajnok holland válogatott kiválóságai dominálnak.

női kézilabda női kézi-vb női kézi BL Tess Wester Stine Oftedal Lois Abbingh

Női kézi: Vjahireva lett az orosz bajnokság legértékesebbje

2020-05-27 16:24:53

A Rosztov-Don és az olimpiai címvédő válogatott erősségét, Anna Vjahirevát választották meg az orosz női kézilabda-bajnokság legértékesebb játékosának. A magyarokkal azonos olimpiai selejtezőcsoportban szereplő nemzeti együttesben és klubcsapatában is meghatározó szerepet játszó irányító-átlövőnek a címet az orosz élvonalbeli klubok edzőinek, újságíróknak és szurkolóknak a szavazatai alapján ítélték oda.

orosz női kézilabda-válogatott Anna Vjahireva

Női kézi: három győri játékos került be az év álomcsapatába

2020-01-21 13:28:18

A handball-planet.com kézilabdára szakosodott portál szokásos, éves álomcsapatában ezúttal három Győri Audi ETO-játékos szerepel. A szavazatok alapján Stine Oftedal, Kari Brattset és Eduarda Amorim került be a legjobbak közé.

női kézilabda kézilabda Stine Oftedal Kari Brattset Eduarda Amorim Anna Vjahireva

Kézilabda: Petar Nenadics lett a hónap legjobbja az EHF-nél

2019-12-27 17:18:54

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Petar Nenadics, a Telekom Veszprém és a szerb válogatott irányítója lett a hónap legjobb férfi játékosa. A nőknél Anna Vjahirevát, a Rosztov-Don orosz jobbátlövőjét választották meg a legjobbnak.

kézilabda Petar Nenadics EHF Anna Vjahireva

Női kézi-vb: Martín örül, hogy a mieink is odaértek, de még nem gondol a selejtezőre

2019-12-15 12:50:20

Mint beszámoltunk róla, Oroszországé lett a bronzérem a Japánban rendezett női kézilabda-világbajnokságon, ezzel az is eldőlt, hogy Ambros Martín együttese is ellenfelünk lesz az olimpiai selejtezőtornán. A korábbi győri edző örömét fejezte ki, hogy a mieink is odaértek, ugyanakkor még nem gondol a jövő márciusi kvalifikációra. Egyelőre ki akarja élvezni a harmadik helyet, amivel élete egyik álma teljesült.

női kézilabda-világbajnokság 2019 női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb Oroszország Anna Vjahireva

Női kézi BL: Vjahireva tucatja egy pontra volt jó Bukarestben

2019-10-11 21:21:46

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének rangadóján a bukaresti CSM hazai pályán 23–23-as döntetlent játszott az előző kiírásban döntőző Rosztov-Donnal.

Rosztov-Don Nora Mörk Cristina Neagu CSM Bucuresti Anna Vjahireva Ambros Martín

Női kézi BL: az egész idényre kidőlt a Rosztov-Don átlövője

2019-02-08 17:23:27

Madridban megműtötték Anna Vjahirevát, a Rosztov-Don női kézicsapatának olimpiai bajnok jobbátlövőjét, akinek ezzel valószínűleg véget ért a szezonja.

női kézilabda Rosztov-Don Anna Vjahireva női kézilabda BL