Német Kupa: Lewandowski három, a Bayern öt góllal kezdett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.19. 22:39
null
Robert Lewandowskinak háromszor gratulálhattak a társak a Jena ellen (Fotó: Reuters)
A Bayern München idegenben 5–0-ra legyőzte a negyedosztályú Carl Zeiss Jenát a Német Kupa első fordulójában. A bajoroknál Robert Lewandowski triplázott, és betalált a Borussia Dortmundtól érkező Mats Hummels is.

A Bayern München a Neuer – Rafinha, Javi Martínez (Hummels, 51.), Alaba, Bernat – Vidal (Benko, 77.), Lahm, Kimmich – Th. Müller, Lewandowski, Ribéry (Green, 66.) összeállításban lépett pályára a szezon második tétmérkőzésén, amelyet a negyedik vonalban szereplő Carl Zeiss Jena otthonában vívott.

A müncheni csapat nem bízta a véletlenre a továbbjutást, Robert Lewandowski már a harmadik percben megkezdte a gólgyártást, majd az első félidő végére a mesterhármasig is eljutott.

Az utolsó húsz percen belülre érve a lengyel csatár kiosztott egy gólpasszt is, Arturo Vidallal rúgatott gólt, míg a végeredményt a 77. percben a csereként beálló Mats Hummels állította be. A Bayern magabiztos győzelemmel jutott be a második fordulóba.

Az élvonalbeli csapatok közül továbbjutott az Augsburg is, amely két góllal nyert az ötödosztályú Ravensburg vendégeként.

CARL ZEISS JENA–BAYERN MÜNCHEN 0–5


Carl Zeiss Jena vs Bayern Munich 0-5 ~ All... by Sports_HD

NÉMET KUPA
1. FORDULÓ
Carl Zeiss Jena (IV.)–Bayern München 0–5
(Lewandowski 3., 34., 43., Vidal 72., Hummels 77.)
VfB Lübeck (IV.)–St. Pauli (II.) 0–3
(Hedenstad 16., Gonther 61., Ducksch 89.)
Ravensburg (V.)–Augsburg 0–2
(Ku Dzsa Csol 29., Bobadilla 68.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik