BVB: „A DFL egy vicc” – megbüntette Sanchóékat a liga

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2020.06.05. 19:36
null
A DFL is észrevette Jadon Sancho frissen vágott frizuráját (Fotó: AFP)
Megbünteti a Német Labdarúgóliga (DFL) az élvonalbeli Borussia Dortmund két játékosát, Manuel Akanjit és Jadon Sanchót, akik megszegték a szigorú előírást, és fodrászt fogadtak saját házukban.

A DFL hivatalos közleményében megerősítette, hogy pénzbüntetésben részesíti a Borussia Dortmund két labdarúgóját, Manuel Akanjit és Jadon Sanchót, mert ők ketten megsértették a koronavírus-járvány miatt bevezetett higéniai és fertőzésvédelmi előírásokat. A klubot nem büntette a német liga, a játékosoknak öt nap áll rendelkezésükre, hogy fellebbezzenek a döntés ellen. A DFL azt nem hozta nyilvánosságra, mekkora a büntetés mértéke.

A liga szerint nem kétséges, hogy a futballistáknak szükségük van hajvágásra a rendkívüli időszak alatt, azonban ők ezt profi fodrász segítségével tették, akit saját házukba invitáltak, és ami ennél is nagyobb probléma, képek tanúskodnak arról, hogy sem a futballisták, sem a fodrász nem viselte a kötelező arcmaszkokat.

A Dortmund angol válogatott szélsője, Sancho a Twitteren feldúltan kommentálta az esetet: „A DFL egy vicc” – írta. A posztot később törölte, de az internet nem felejt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik