Bundesliga: Marco Rose Gulácsival tervezi a következő idényt

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.03.03. 14:08
null
Marco Rose Gulácsi Péterrel tervezi a következő idényt (Fotó: Getty Images)
A OneFootball.com interjút készített a német RB Leipzig vezetőedzőjével, Marco Roséval a csapat októberben súlyos sérülést szenvedő magyar válogatott kapusáról, Gulácsi Péterről.

Mint írja a lap, Gulácsi Péter esetében már a következő idényre gondol a lipcsei csapat. Az október elején elülsőkeresztszalag-szakadást szenvedő 31 éves kapus már a mostani évad végén is visszatérhetne, ha megfelelő állapotba kerül, ugyanakkor a lap szerint Gulácsi a 2022–2023-as kiírásban már nem lép pályára.

„Gyorsan telik az idő, de kell még néhány nap” – mondta Rose, aki ezért nem tud és nem is akar jósolni a magyar válogatott játékossal kapcsolatban. „Nem szabad elkezdeni a spekulációkat Péterrel kapcsolatban” – tette hozzá Marco Rose, hangsúlyozva, a következő idényt Gulácsi Péterrel tervezik.

„Ha lehetőségünk nyílik rá, hogy korábban visszatérjen a csapatba és ismét belekóstol a munkába, akkor teljes mértékben támogatjuk” – húzta alá Rose, megjegyezve, a kapus visszatérése nincs elérhető közelségben, így továbbra is Janis Blaswich a Leipzig első számú kapusa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik