Teqball-vb: Blázsovics és Izsák is negyeddöntős egyéniben

Vágólapra másolva!
2021.12.10. 07:51
null
Blázsovics Ádám eddig hibátlan teljesítményt nyújt a világbajnokságon
Folytatták nagyszerű szereplésüket a magyar játékosok a lengyelországi teqball-világbajnokság második játéknapján.

 

Csütörtökön egyéniben Izsák Anna megnyerte hátralévő két csoportmérkőzését is, simán legyőzve cseh és libanoni ellenfelét, így pénteken a francia Amélie Julian ellen folytathatja a negyeddöntőben. Női párosban az Izsák Anna, Vasas Lea duó a csoportban győzött a spanyol, orosz és lengyel riválisa ellen is, ám az amerikaiaktól vereséget szenvedett, így a második helyen jutott tovább. Férfi párosban a 2019-es győztes Blázsovics Ádám, Bányik Csaba kettős hibátlan teljesítménnyel kvalifikálta magát a következő körbe, miután német, algériai, cseh és dán riválisai közül valamennyit 2–0-s szettekkel múlta felül, s csütörtök este legyőzte a nyolcaddöntőben a belga duót is.

Csütörtökön az egyéni címvédő Blázsovics Ádám a százszázalékosan megvívott csoportmérkőzések után elkezdte szereplését az egyenes kieséses szakaszban, a nyolcaddöntőben 2–0-ra legyőzte kameruni ellenfelét, s a negyeddöntőben folytatja.

Pénteken befejeződnek a küzdelmek a férfi és női egyéni kategóriában, így este fény derül arra is, hogy Izsák Anna hol végez a tornán, miként az is, hogy Blázsovics Ádám megvédi-e vb-címét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik