India: négy különböző napon is felköszöntötték a védőt születésnapja alkalmából

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.02.16. 15:24
null
Pritam Kotalt háromszor is tévesen köszöntötték fel születésnapja alkalmából (Fotó: Getty Images)
Egészen szürreális dolgot szúrt ki egy szemfüles redditező, aki észrevette, hogy a 47-szeres indiai válogatott jobbhátvédet, Pritam Kotalt klubjai és a liga négy különböző napon is felköszöntötték születésnapja alkalmából.

 

A Transfermarkt tanúsága szerint Pritam Kotal1993. szeptember 8-án látta meg a napvilágot a nyugat-bengáliai Uttarparában. Labdarúgó-pályafutása elején ingázott a Pune City és a Mohun Bagan klub között, 2015-ben, amikor előbbi csapatot erősítette, a Pune City május 15-én kívánt neki boldog születésnapot a klub közösségi oldalán, majd alig egy hónappal később, június 12-én ismét megtette ugyanezt. Kotal ezt követően megint visszatért a Mohun Baganhoz, amely 2016. augusztus 9-én köszöntötte fel játékosát – a klub számára talán mentség: felcserélhette a napok és hónapok számait.

A 47-szeres indiai válogatott jobbhátvéd lehet, hogy megelégelte a két klub baklövéseit, mert ezt követően a Delhi Dynamoshoz szerződött, s 2018-ban az indiai liga már helyesen, szeptember 8-án köszöntötte fel a labdarúgót.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik