FFT: 10 részeges kaland a futballvilágban

Vágólapra másolva!
2021.02.18. 17:23
Best, Gascoigne, Merson és a többiek – vicces történetek a régi, mámorító időkből, amikor az energiaitalokat csak a kislányok itták.

Ízelítő a gyűjteményből: Ízelítő a gyűjteményből:

MERSON A PÁCBAN

Amikor 1993-ban Graham Taylor vezetésével az angol válogatott Amerikába érkezett, az önfejű szélső kicsit másképp fogta fel a túrát. Washington legveszélyesebb környékén verekedésbe keveredett, miután a többiek már lefeküdtek; Detroitban részegen egy melegbárba keveredett Paul Ince és John Barnes társaságában. „Azt hittük, hogy a bajusz a helyi divat része” – mondta.

VÖRÖSBOR + TABLETTA = GAZZA

Paul Gascoigne rövid ideig Paul Mersonnal élt 1998-ban, miközben Bryan Robson Middlesbrough-jához igazolt. Hogy elüsse az időt, az alkoholista páros öngyilkos játszmába kezdett: a lakásukban minden üveg vörösbort egy altatótabletta követett. Aki tovább bírta ébren, vihette a több ezer fontos tétet.

MOTORRAL A SZÁLLODÁBA

Peter Beagrie nem azzal követte el legnagyobb hibáját az Everton 1991-es spanyolországi edzőtáborában, hogy több hordó sört töltött magába. Sokkal inkább azzal, hogy kölcsönvett egy motorbiciklit, amivel keresztülhajtott a hotel üvegajtaján, mivel nem volt portás, aki kinyissa azt. Beagrie legnagyobb gondja állítólag az volt – miközben ötven öltéssel stoppolták össze – hogy rossz szállodát vett célba.

A teljes cikk elolvasható a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik