Felkészülés: sima USA-siker a marokkói válogatott ellen

MTI, V. Á.MTI, V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.06.02. 09:59
null
A fehér mezben játszó amerikai válogatottnak nem okozott gondot Marokkó (Fotó: Getty Images)
Az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottja házigazdaként 3–0-ra legyőzte a hozzá hasonlóan szintén világbajnoki résztvevő marokkói együttest felkészülési mérkőzésen szerdán, Cincinnatiben – írja az MTI.


A házigazdák már a szünetben 2–0-ra vezettek – a második gólt a volt libériai aranylabdás George Weah fia, Timothy Weah szerezte, aki a Lille légiósa –, míg a harmadik találatuk a 64. percben büntetőből született. Utóbbi az újonc Haji Wright érdeme.

A vendégcsapat – amelyben kezdőként 70 percet töltött a pályán a Ferencváros belső védője, Samy Mmaee – a hajrában büntetőből szépíthetett volna, de kimaradt a lehetőség.

Christian Pulisic, az amerikaiak csapatkapitánya – a Chelsea 23 éves támadója – a találkozót követően nehezményezte, hogy mindössze 19 512 néző volt a stadionban.

A november 21-én kezdődő katari tornán az Egyesült Államok a B-csoportban szerepel majd Anglia, Irán, valamint a Wales–Ukrajna pótselejtezős párharc továbbjutójának társaságában. Marokkó az F-csoportba került, Belgiummal, Kanadával és Horvátországgal együtt.

LABDARÚGÁS
FELKÉSZÜLÉS MÉRKŐZÉS
Egyesült Államok–Marokkó 3–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik