Edzősors: Gerrard szövetségi kapitány lehet – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.11. 09:41
null
Steven Gerrard lehet Robert Lewandowskiék szövetségi kapitánya (Fotó: Getty Images)
Mint arról korábban beszámoltunk, nem hosszabbította meg Czeslaw Michniewicz 2022. december 31-én lejáró szerződését a Lengyel Labdarúgó-szövetség, melynek így új szakvezetőt kell keresnie. Az angol Daily Star a lengyel Meczykire hivatkozva azt írja, a Liverpool korábbi középpályása, Steven Gerrard is a jelöltek között van a posztra.

A lap azt írja, Steven Gerrard már tárgyalásokat folytat a lengyel szövetséggel, hogy ő legyen a nemzeti csapat új szövetségi kapitánya. Az Aston Villától októberben menesztett, korábban a skót Rangerst irányító szakember a hírek szerint hajlik is rá, hogy a katari világbajnokságon csoportjában a végső győztes Argentína mögött továbbjutó, de a nyolcaddöntőben az ezüstérmes Franciaország ellen kieső lengyel válogatott szövetségi kapitánya legyen.

A lengyel portál arról is beszámolt, hogy Gerrard mellett a szövetségi kapitány-jelöltek között felmerült többek között az időközben portugál szakvezetőnek kinevezett Roberto Martínez, a szaúdi válogatott éléről menesztett Hervé Renard, a korábbi svájci kapitány, Vladimir Petkovic, a vb-n Dél-Koreát irányító Paulo Bento, a korábban Lengyelországban is dolgozó Nenad Bjelica, valamint két lengyel, Marek Papszun és Jan Urban is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik