Messi szépített, Suárez a 95. percben mentette döntetlenre az Inter Miami meccsét

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.03.08. 08:14
Lionel Messi és Luis Suárez vezérletével kétgólos hátrányból egyenlített az Inter Miami (Fotó: Getty Images)
Kétgólos hátrányból egyenlített Lionel Messi és Luis Suárez góljával a Nashville SC vendégeként az Inter Miami az észak- és közép-amerikai zóna (CONCACAF) Bajnokok Kupája nyolcaddöntőjének első meccsén.

Sokkal pontosabban kezdett a házigazda a Jordi Albát ezúttal nélkülöző, de Sergio Busquetset, Luis Suárezt és Lionel Messit is soraiban tudó Inter Miami ellen, ugyanis a kanadai Jacob Shaffelburg duplájával a második félidő elején 2–0-ra vezetett – pedig Messiéknek sokkal több helyzetük volt.

A floridaiak viszont nem sokat vártak a válaszra a második gól után: öt perccel később Suárez passzát Messi középről, 18 méterről lőtte a Nashville kapujába.

A hajrában a vendéglátó közel állt hozzá, hogy visszaállítsa a kétgólos különbséget, de Shaquell Moore gólját les miatt érvénytelenítették, ez pedig – mint utóbb kiderült – sokba került a Nashville-nek, a 95. percben ugyanis Busquets beadását Suárez bólintotta közelről a kapuba, 2–2-re mentve a meccset.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Gazdag Dániel csapata, a Philadelphia Union a nyolcaddöntő korábbi mérkőzésén gól nélküli döntetlent játszott a mexikói Pachucával.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik