Légiósok: Szalai Attila édesapja szerint fiának korai lenne még a váltás

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.08.30. 08:25
null
Szalai Attila édesapja szerint még maradnia kellene a Fenerben (Fotó: AFP)
Id. Szalai Attilát a török Fanatik sportnapilap szólaltatta meg, amelyben elárulta, hogy szerinte fiának, Szalai Attilának maradnia kellene a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) szereplő Fenerbahcéban, mivel a klub nagyban hozzájárult a magyar válogatott védő fejlődéséhez. 

 

Szalai Attila 2021 januárjában csatlakozott a Fenerbahcéhoz, amelynek hamar meghatározó játékosává vált, s sajtóhírek szerint több csapat – Leicester City, Borussia Dortmund, Napoli – is szerződtetné a 23 éves belső védőt – a török klub minimum 20 millió euróért szeretné értékesíteni.

A Fanatik megszólaltatta a magyar válogatott oszlopos tagjának édesapját, id. Szalai Attilát, aki szintén hátvédként játszott, sőt kétszer szerepelt a nemzeti együttesben is.

„Azt mondtam a fiamnak, hogy néhány évig még maradnia kellene a Fenerben. Szerintem túl korai lenne még váltania. A klub nagyban hozzájárult a fejlődéséhez. Jövedelmezőbb lenne, ha még itt fejlődne kicsit, s csak később szerződne másik csapathoz" – mondta az 56 éves korábbi labdarúgó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik