Légiósok: Szinte egész este sírtam – Kalmár Zsolt

Vágólapra másolva!
2021.04.05. 11:52
null
Kalmár Zsolt lemarad az Európa-bajnokságról (Fotó: DAC)
A hétvégi vizsgálatok során eldőlt, hogy Kalmár Zsolt a térdsérülése miatt lemarad a nyári Európa-bajnokságról. A magyar válogatott középpályása klubcsapata, a DAC hivatalos oldalának beszélt a sérüléséről.

 

Kalmár az Andorra ellen 4–1-re megnyert szerdai vb-selejtezőn egy felugrás utáni földet érésnél fájdalmas arccal a gyepre rogyott, és térdkötéssel bicegett le a pályáról. A lefújás után két mankóval a hóna alatt tért vissza a pályára, és bár az első diagnózisok után optimistán nyilatkozott, a szombati vizsgálatok sajnos a vártnál rosszabb eredményeket hoztak: külső oldalszalag-szakadást állapítottak meg a bal térdében.

„Új MRI-vizsgálat kellett, mert a sérülés után vérömleny keletkezett, így az első felvételen nem látszódott jól a sérülés terjedelme. A szombati MRI-vizsgálat már pontosan a sérülés helyére volt irányítva, és sajnos kimutatta, hogy nem jó a helyzet, és valószínűleg műtét vár rám. Őszintén bevallom, amikor megtudtam a hírt, nagyon rosszulesett. Szinte egész este sírtam. Mindenki, aki ismer, tudja, mennyi munkát és időt tettem abba, hogy kiváló állapotban legyek, és kijussak az Európa-bajnokságra. Sajnos egy ilyen szerencsétlenség miatt ez az álom most szertefoszlott. Nehéz időszak ez számomra, de érzem a családom és a mellettem lévő emberek támogatását. Biztos vagyok abban, hogy erősebben fogok visszatérni – egyszer már sikerült, most is sikerülni fog!” – mondta Kalmár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik