M. D. 2021.05.09 12:20 Frissítve: 2021.05.09 12:35

Labdarúgás: Nem adtam rá okot, hogy Varga Zoltán lemondjon rólam – Limperger

Limperger Zsolt, a labdarúgó NB III Közép-csoportjában szereplő Érd vezetőedzője a Magyar Nemzetnek adott interjújában elmondta, szinte kizártnak tartja, hogy valaha a Ferencváros felnőttcsapatánál dolgozzon – amelyet játékos-pályafutása során annak idején éveken át erősített.

 

Limperger Zsolt már több mint nyolc éve az Érd vezetőedzője (Fotó: Mirkó István/Magyar Nemzet)

 

„A Jóisten tudja – felelte Limperger arra a kérdésre, hogy valaha dolgozik-e majd az FTC-nél. – A felnőttcsapattal szinte kizárt. Más pozícióra pedig nem lehet azt mondani, hogy soha.”

Az 52 éves szakember 2013 óta dolgozik az Érd vezetőedzőjeként. Jelenleg a 10. helyen áll csapatával a harmadosztály 20 csapatos Közép-csoportjában.

„Másképp viszonyulnék a játékosokhoz, ha első vagy másodosztályú csapatot vezetnék. Tudom, hogy van olyan labdarúgó, aki reggel hatkor kel, ötig dolgozik, és utána megérkezik a fél hatkor kezdődő edzésre. Tőle nem lehet olyat kérni, mint egy profitól. A-licencem van, tudnék dolgozni az NB II-ben. Kerestek már több helyről, de olyan ajánlat még nem volt, ami felcsigázott volna.”

A Real Madrid-szurkoló Limperger a mai napig nem tudja, hogy Varga Zoltán annak idején miért kezdte el mellőzni a Ferencvárosnál.

„Én nem adtam rá okot, hogy lemondjon rólam. Zoltán egyik nap kitalálta, hogy tizenegy Limpergerrel milyen jó lenne a Fradi, két hét múlva meg már el akart zavarni. Valakik rosszakat súgtak neki” – vélekedett.

A teljes interjút ide kattintva olvashatja el!

2021.06.04 11:35:40

Labdarúgó NB II MALONYAI PÉTER

A Vasas elnöke feljelenti klubját, a csapat nem játszhat otthon, az adósság örök…

2021.05.26 21:43:36

Labdarúgó NB II CS. P.

A megdöbbentő kép a múlté: a szatmári falu polgármestere eltakaríttatta a sportterepre hordott hulladékot

2021.05.21 11:38:25

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

A Loki nem roppant össze és aranyérmes lett • Remekelt a Pécs és az Ajka • A Kaposvár az NB I után a másodosztályból is kiesett.