Videoton: Scsepovics bátyja érkezhet Spanyolországból – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.28. 20:13
null
Sztefan Scsepovics (jobbra) megjárta a spanyol élvonalat (Fotó: AFP)
Spanyol lapértesülések szerint a másodosztályú Sporting Gijónban futballozó Sztefan Scsepovics az NB I-ben második helyen telelő Videotonban folytathatja a pályafutását.

 

 

A 28 éves szerb csatár – akinek öccse a Videotont 2016 óta erősítő, egy évvel fiatalabb Marko Scsepovics – az élvonalbeli Getafétől került kölcsönbe a Sportingba a nyáron. A kilencszeres válogatott támadó az ősszel tizenöt bajnokin négyszer talált be, ám 2018-ban még nem kapott lehetőséget a december közepén kinevezett Rubén Barajától.

A Marca és az As szerint Scsepovics távozik Gijónból, s a Videotonnál próbál szerencsét. Állítólag vasárnap elutazott, hogy egyeztessen a székesfehérváriakkal.

Sztefan Scsepovics korábban Szerbiában, Olaszországban, Belgiumban, Izraelben, Spanyolországban és Skóciában futballozott. 2014 szeptemberében a Celtic mintegy 2.5 euróért vásárolta meg a Sporting Gijóntól. Scsepovics bajnoki címet és Skót Kupa-győzelmet ünnepelhetett a zöld-fehérekkel az első skóciai idényében.

A csatár 34 bajnokin összesen hatszor talált be a La Ligában, a spanyol másodosztályban pedig 78 találkozón harminc gólt szerzett.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL
Érkezők:
Huszti Szabolcs (Csangcsun Jataj – Kína, szabadon igazolhatóként), Boban Nikolov (macedón, Vardar Szkopje – Macedónia), Tomás Tujvel (szlovák, Mezőkövesd)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek: –

Kiszemeltek:Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország), Radoszav Petrovics (szerb, Sporting CP – Portugália), Sztefan Scsepovics (szerb, Sporting Gijón – Spanyolország, kölcsönben a Getafétól)
Távozók: Barczi Dávid (Vasas, szabadon igazolhatóként), Fejes András (Paksi FC, szabadon igazolhatóként), Horváth Tamás (Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Ezekiel Henty (nigériai, érdeklődnek iránta: Slovan Bratislava – Szlovákia, Göztepe – Törökország, Hapoel Beer-Seva – Izrael), Asmir Suljic (bosnyák, érdeklődik iránta: Slovan Bratislava – Szlovákia), Szolnoki Roland

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik