NB II: védőt és támadót igazolt a Kazincbarcika

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.27. 10:29
null
Székely Dávid 20 bajnoki góllal hívta fel magára a figyelmet (Fotó: <a href="https://kbsc.hu/" target="_blank">kbsc.hu</a>)
A labdarúgó NB II-be feljutó Kolorcity Kazincbarcika hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a 26 éves, jobb és bal szélen is bevethető támadóval, Székely Dáviddal, illetve a 24 esztendős védővel, Lippai Tiborral erősítette meg keretét.

A karcagi nevelésű Székely Dávid korábban a DVSC-t, a DEAC-ot, a Tiszafüredet és a Füzesgyarmatot is erősítette, a Kazincbarcika figyelmét pedig azzal hívta fel magára, hogy az NB III Keleti csoportjának legutóbbi idényében 20 gólt szerzett, amivel a góllövőlista harmadik helyén zárt.

A 24 éves védő, Lippai Tibor Székelyhez hasonlóan játszott korábban a DEAC-nál és Tiszaújvárosban, míg az elmúlt két idényt a harmadosztályú Füzesgyarmatnál töltötte, amelyben 62-szer kezdőként, kétszer csereként lépett pályára.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAZINCBARCIKÁNÁL
Érkezők:Arday Dominik(FTC II),Hleba Tamás(Szolnoki MÁV FC),Lippai Tibor(Füzesgyarmat),Székely Dávid(DEAC),Szekszárdi Tamás(Szolnoki MÁV FC)
Távozók:Bognár Dávid(Paks – kölcsönből vissza),Keményffy Máté(?),Kréti Gergő(?),Kristófi Sándor(?),Márton András(?),Pinyaskó László(?),Rjaskó Viktor(?),Schildkraut Krisztián(?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik