MK: Németh Dánielt még az interjúk közben is ölelgették a csapattársak

Vágólapra másolva!
2023.05.04. 07:22
Németh Dániel rengeteg ölelést kapott, miután a Magyar Kupa-döntő 117. percében betalált a Budafok kapujába, s tulajdonképpen a ZTE ezzel meg is nyerte a serleget – Szalay Szabolcs hatalmas szabadrúgásgólja már csak a hab volt a tortán. Bár Demjén Patrik fejben már készült a tizenegyespárbajra, a kapus boldog, hogy erre nem került sor. 

„Nagyon sokat jelent nekünk ez a Magyar Kupa-győzelem. Egész évben erre készültünk, és sikerült is. Ma még lehet neki örülni, de holnaptól már az NB I-ben való bennmaradásra koncentrálunk” – miközben Németh Dániel erről beszélt az NSO Tv-nek, a mögötte elhaladó társak sorra megveregették a vállát, ölelgették, volt, aki csókot is nyomott az arcára. Nem véletlenül, hiszen a 117. percben a 19 éves támadó döntötte romba a Budafok győzelmi vágyait, s valósította meg a ZTE álmát.

Videónkban felidézzük a találatát, valamint arról is beszélünk, meddig tarthat az ünneplés, hiszen vasárnap már a Puskás Akadémiát fogadják Zalaegerszegen. Megszólal Demjén Patrik is, aki elmondta, fejben már készült a tizenegyesekre, de le sem tudja írni, mennyire boldog volt, amikor Németh Dániel betalált a Budafok kapujába. A kapus arra is kitér, hogy ki mindenki vette ki a részét ebből a sikerből, s mennyire megérdemelték a szurkolók, hogy a csapat ekkora örömet szerzett nekik.

MOL MAGYAR KUPA
DÖNTŐ
BUDAFOKI MTE–ZALAEGERSZEGI TE FC 0–2 (0–0, 0–0, 0–0) – hosszabbítás után
Budapest, Puskás Aréna, 24 152 néző. Vezette: Vad II
BUDAFOK:
Gundel-Takács – Nándori (Vaszicsku, a hosszabbítás szünetében), Jagodics M., Fótyik – Bíró M. (Fekete M., 89.), Csonka A., Oláh B., Kalmár O. (Margitics, a hosszabbítás szünetében) – Beke II (Bakti, 100.), Kovács D. (Németh Márió, 65.), Horváth O. (Vasvári, 78.). Vezetőedző: Mátyus János
ZTE:
Demjén – Mocsi A., Kálnoki-Kis, Csóka D. – Mim (Huszti A., a szünetben), Szankovics (Kovács Barnabás, 111.), Szendrei N., Gergényi (Bedi, 98.) – Ubochioma (Szalay Sz., 77.), Ikoba (Németh D., a szünetben), Tajti (Lesjak, 120.). Vezetőedző: Boér Gábor
Gólszerző: Németh D. (117.), Szalay Sz. (120+2.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik