MK: egy FTC-drukker fizeti ki a nagyecsediek büntetését

Vágólapra másolva!
2015.10.22. 13:35
Egy Ferencváros-szurkoló vállalkozó magára vállalta a Nagyecsedre a Magyar Labdarúgó-szövetség által kiszabott büntetést a két csapat Magyar Kupa-találkozóját követően.

Mint beszámoltunk róla, a Nagyecsed–Ferencváros mérkőzéssel kapcsolatban a Nagyecsedet „szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél vezetőjének szidalmazásáért), nagyobb mennyiségű pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, a rend nem megfelelő biztosításáért (a játékoskijáró folyosóján inzultálták az egyik vendégjátékost), a rendezők beazonosítására vonatkozó szabályzati előírás megsértéséért” 50 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte az MLSZ fegyelmi bizottsága. Mint beszámoltunk róla, a Nagyecsed–Ferencváros mérkőzéssel kapcsolatban a Nagyecsedet „szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél vezetőjének szidalmazásáért), nagyobb mennyiségű pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, a rend nem megfelelő biztosításáért (a játékoskijáró folyosóján inzultálták az egyik vendégjátékost), a rendezők beazonosítására vonatkozó szabályzati előírás megsértéséért” 50 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte az MLSZ fegyelmi bizottsága.

A boon.hu írása szerint azonban az ecsedi drukkerek nem szidtak egyetlen ferencvárosi elöljárót sem. Ellenben az ellenőr a jelen lévő, meglehetősen népes Fradi-tábor tagjait (azokat, akik nem az előírásoknak megfelelően elkülönített, a regisztrált FTC-szurkolóknak fenntartott helyen tartózkodtak) ebben az esetben egy kalap alá vette a szatmári nézőkkel.

„Tudomásul vettük a döntést, persze nyilván nem örülünk neki” – reagált röviden és tömören a fejleményekre Fodor András, a nagyecsedi egyesület elnöke.

Jött azonban egy fordulat. A boon.hu szerint az egyesületet megkereste egy, a fővárosban élő, szatmárcsekei kötődésű, Fradi-drukker vállalkozó, aki közölte: ő kifizeti a büntetést a Nagyecsed helyett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik