FTC: Mourinho csapata, a Chelsea jön a stadionavatóra - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2014.06.25. 15:08
null
A BL és a PL egyik meghatározó alakulata vendégeskedik majd az Üllői úton (Fotó: Reuters)
Néhány hete a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy a Ferencváros megállapodott a Chelsea-vel, José Mourinho csapata érkezik az augusztusi stadionavatóra. Értesülésünket ma megerősítette a Ferencváros hivatalos honlapja.

 

„Az új stadionnál található Sas szobornál tartott szerda délután rendkívüli sajtótájékoztatót a Ferencvárosi Torna Club. Egyesületünk képviseletében az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál bejelentette, hogy az új stadion nyitómérkőzését augusztus 10-én a Premier League-ben szereplő, korábbi BL-győztes Chelsea ellen vívja” – írja a fradi.hu.

Ezzel igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online május 30-án megjelent információi.

„A nyitómérkőzésre július 14-én, hétfőn kezdi meg klubunk a belépőket árusítani. Fontos információ, hogy az első három napon csak azok vehetnek jegyet, akik már rendelkeznek az új stadionba érvényes bérlettel. A bérlettel rendelkező drukkereink továbbá 30 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a belépőiket – teszi hozzá a magyar klub hivatalos honlapja. – A nyitómérkőzésre kizárólag az új stadionba érvényes szurkolói kártyával lehet jegyet vásárolni.”

A hírt a Chelsea hivatalos honlapja is megerősítette, tájékoztatásuk alapján magyar idő szerint 20.45-kor kezdődik a találkozó.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek