SZ. M. 2021.04.08 23:16 Frissítve: 2021.04.08 23:23

A Puskás Akadémia elnapolná a bajnokavatást; Leküzdhető-e a Mercedes tempóhátránya?

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

 

Jó játékkal a Ferencváros otthonában is lehet esély jó eredményt elérni, vallja a felcsútiak vezetőedzője, aki abban bízik, még nincs itt a bajnokavatás ideje. A szombat esti rangadó kapcsán Hornyák Zsolttal Zombori András beszélgetett.

A korábban Szabics Imrével együtt dolgozó, Juhász Rolanddal és Torghelle Sándorral pedig együtt játszó Nikolics Nemanja hisz benne, hogy a fehérvári edzőtrióval sikeresek lesznek. Pietsch Tibor interjúja.

Telt ház is lehet a labdarúgó Európa-bajnokságon a Puskás Arénában. Az MLSZ célja, hogy – függetlenül a magyarországi újranyitástól – a járványügyi előírásokat betartva a legtöbb néző szurkolhasson a nyári kontinenstorna budapesti mérkőzésein – az UEFA péntekre ígért tájékoztatást arról, hogy az egyes helyszíneken hányan lehetnek a lelátón.

Lewis Hamilton bahreini győzelme ellenére a Mercedes egyértelmű tempóhátránya nyitotta meg a Formula–1-es idényt a Red Bullhoz képest. A legfőbb kérdés, mikor zárkózik fel, ha egyáltalán. Zsoldos Barna írása.

Kvótás keret. Erős csapattal vágnak neki birkózóink az április 19-én kezdődő varsói kontinensviadalnak: öt tokiói indulónk közül négyen, Lőrincz Tamás és Viktor, Muszukajev Iszmail és Sastin Marianna is szőnyegre lép. Kohán Gergely háttéranyaga.

Szereti a hideget, a tatai mínusz 90 fokot, de Moszkvában forró lesz a talaj – csalódott lenne, ha nem indulhatna harmadszor is olimpián. Az Európa-bajnoki szereplésre készülő súlyemelő Nagy Péterrel Szabó Gábor készített interjút.

Sportkrém-mellékletünk tartalmából. Lisztes Krisztián, azaz Krisz bá, a gyerekek edzője a szigor helyett az őszinteségben hisz; A bikinimániás Sike Renáta annak is örül, ha a medence helyett a fürdőkádig eljut; Tévéfoci: Real–Barca az Atlético megelőzéséért.

2021.04.18 13:14:16

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A Fehérvár két tizenegyest is belőtt, az utolsó percben született meg a vendégek győztes gólja.

2021.04.18 13:14:16

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), ORBÁN ISTVÁN (percről percre)

A felcsútiak győzelme után a Ferencváros még nem bajnok, az Újpest ellen biztosíthatja be az elsőségét.

2021.04.17 23:05:41

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. A magyar futballban szokás pocskondiázni a talajt, pedig a göröngynél nincs jobb tanítómester, mármint hogy egy játékos igenis legyen képes a nyakáig felpattanó labdát is megszelídíteni.

2021.04.17 13:43:46

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS (összefoglaló), PÓSFAI GYULA (percről percre)

A zalaiak sorozatban elbukott négy meccs után szerezték újra pontot vendégként.