DVSC: Nem másban kell keresni a hibát - Dombi Tibor

Vágólapra másolva!
2010.09.27. 12:06
Négy mérkőzés óta nyeretlen a Debreceni VSC labdarúgócsapata, a hétvégén ráadásul súlyos, 4–1-es  vereséget szenvedett a Siófoktól. Dombi Tibor az együttes hivatalos honlapjának elmondta, véleménye szerint a hozzáálláson kell változtatni.

 

Személy szerint én tudtam, hogy az öt és fél hónapos menetelésnek lesz majd hullámvölgye, mégis, amikor benne van az ember, nagyon rossz átélni. Pláne így, merthogy ki lehet kapni még a Siófoktól is, de a hozzáállás és maga a játék, ahogy kinéztünk a pályán, az nem hozzánk illő volt. Ezen kell változtatni! Lehet itt okoskodni, de a legfontosabb, hogy mindenki saját magában rendezze el a történeket, és ne másban – körülményekben, edzőkben, szurkolókban, vezetőkben vagy másik játékosban – keresse a hibát" – nyilatkozta Dombi Tibor.

A DVSC csütörtökön idegenben lép pályára Európa-liga mérkőzésen a Sampdoria ellen. Dombi szerint ez remek alkalom lesz az előrelépésre.

„Ha mindenki magában elrendezi a történteket, akkor elindulhatunk felfelé. A Sampdoria elleni egy olyan mérkőzés lesz, amelyen nagyot lehet előre lépni. Ha most egy kiscsapatot legyőznénk, nem beszélhetnénk javulásról, ellenben ha Genovában jól futballozunk, és szép eredményt érünk el, akkor gyorsan ki tudunk jönni a slamasztikából."

A Loki szurkolói egyébként csak Debrecenben tudnak a vendég szektorba belépőt vásárolni a Sampdoria elleni meccsre. A jegyeket csak euróban lehet kifizetni, és regisztráció szükséges hozzá, a belépőket csak a megvásárlójuk használhatja fel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik