Női kézilabda-vb: vissza a világelitbe!; Hahn János legszebb éve

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.12.01. 23:08
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

A szlovákok elleni csoportmeccsel elkezdi vb-szereplését a magyar női kézilabda-válogatott. Golovin Vlagymir kapitány a csapat előtt álló út fokozatairól és arról is beszélt Valenciában Papp Bálintnak, hogy most kezdődik az igazi stressz. És azóta pluszban még a víruspozitív Schatzl Nadine-t is elveszítette…
A szlovákok elleni csoportmeccsel elkezdi vb-szereplését a magyar női kézilabda-válogatott.
Golovin Vlagymir kapitány a csapat előtt álló út fokozatairól és arról is beszélt Valenciában Papp Bálintnak, hogy most kezdődik az igazi stressz. És azóta pluszban még a víruspozitív Schatzl Nadine-t is elveszítette…

Hahn János élete legszebb évét zárja. A dunaszerdahelyi csatár az idén gólkirály, válogatott és apa lett, nem véletlen, hogy töretlen optimizmussal tekint a jövőbe, és még a Slovan 14 pontos előnyét sem tartja behozhatatlannak a szlovák bajnokságban. Pietsch Tibor interjúja.

Szilágyi Áron is tudja, hogy ennél már nem nagyon van feljebb. Az immár háromszoros olimpiai bajnok kardvívó Kovács Erikával megosztotta a folytatással kapcsolatos gondolatait is, és azt is elmondta, miért tölti ideje nagy részét éppen Londonban.

Udvardy Panna már belül a top 100-on a WTA-listán. A dél-amerikai salaktornákon villogó teniszező igyekszik a kemény pályára hangolódni, hiszen alanyi jogon főtáblás lesz a januári Australian Openen. Győri Ferenc interjúja az évet a 354. helyen kezdő játékossal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik