Női kézi: úgy meglepték a korábbi érdi kapust a román tévében, hogy elsírta magát – videó

Vágólapra másolva!
2021.02.07. 13:38
Az Érd női kézilabdacsapatának korábbi kapusa, Julie Foggea már hazánkban is megcsillogtatta énektudását, a héten pedig az egyik román csatornán szerepelt, ahol a szerkesztők nagy meglepetéssel készültek számára.

A Karib-térségben található Guadeloupe-ról származó 30 éves játékos az Érden töltött három idénye során is rendszeresen mikrofont ragadott, az NSO Tv is forgatott vele. A jó nyelvérzékkel megáldott kapus egy Oláh Ibolya-számot is megtanult, amíg nálunk játszott, amivel nagy sikere volt. A tavaly nyár óta a Rapid Bucuresti-ben szereplő Foggea nem hagyott fel az énekléssel, a román fővárosban is megtanult egy helyi számot. az NSO Tv is forgatott vele. A jó nyelvérzékkel megáldott kapus egy Oláh Ibolya-számot is megtanult, amíg nálunk játszott, amivel nagy sikere volt. A tavaly nyár óta a Rapid Bucuresti-ben szereplő Foggea nem hagyott fel az énekléssel, a román fővárosban is megtanult egy helyi számot.

Legutóbb a Pro Tv készített riportot vele, és élő adásba is meghívták, ahova a Lora művésznévre hallgató előadó egyik számát vitte magával. A produkció egy pontján Lora is megjelent, Foggea pedig annyira meghatódott a nem várt duettpartner hatására, hogy könny szökött a szemébe.

„Erre nem számítottam, nagy meglepetés volt” – ismerte el utóbb Foggea, aki megerősítette, a kézilabdás karrierje befejezésével szívesen foglalkozna énekléssel. Lora szerint nagyon tehetséges, így semmiképpen se hagyja abba a zenélést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik