Női kézi: Orbán és Tóth a Kisvárdáé – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.09. 19:11
null
Orbán Adrienn több mint tíz évig szolgálta az ETO-t (Fotó: Koncz György)
A Győri Audi ETO KC megerősítette a korábbi sajtóhírt, amely szerint Orbán Adrienn és Tóth Gabriella az idény végéig a Kisvárdában kézilabdázik.

 

A Győri Audi ETO KC és a Kisvárda megállapodása értelmében Tóth Gabriella kölcsönben az újoncnál szerepel a szezonból hátralévő négy hónap során. Gabriella még 2016 legvégén szenvedett bokasérülést, jelenleg rehabilitációs munkát végez. Felépülése március elején várható, ekkor csatlakozik majd a Kisvárda keretéhez – olvasható a győri klub honlapján.

Orbán Adrienn és a jobbszélső poszt esetében a klubvezetés hónapokkal korábban elkezdte az egyeztetéseket a következő szezonnal kapcsolatban, ennek eredményeként 2017 januárjának elején Bódi Bernadett és Jana Knedlíková is meghosszabbította kontraktusát csapatunkkal – folytatódik a közlemény. A jelenlegi helyzet, miszerint három játékos is szerepelt azonos poszton, nem volt megfelelő a versenyeztetés szempontjából, ezért a szakmai stáb úgy döntött, hogy a jövőben két játékost kíván ezen a poszton foglalkoztatni. Orbán Adrienn mostantól szintén Kisvárdán folytatja pályafutását, jelenlegi szerződését közös megegyezéssel felbontotta a Győri Audi ETO KC csapatával.

Az ETO sok sikert kívánt a klubot több mint tíz évig szolgáló Orbánnak, akit Heidi Lökéhez hasonlóan megfelelő módon szeretnének elbúcsúztatni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik