Női kézi: olimpiai bajnok átlövőt nézett ki az ETO Müller helyére?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.05. 12:32
null
Az ETO norvég hírek szerint felvette a kapcsolatot Linn Jörum Sullanddal (Fotó: AFP)
Norvég sajtóinformációk szerint a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata felvette a kapcsolatot Linn Jörum Sullanddal, a Larvik játékosával a közös folytatásról.

 

 

A tv2.no még a múlt héten számolt be arról, hogy Sulland Heidi Löke csapattársa lehet a győri együttesnél. A norvég portál cikke szerint a balkezes átlövőnek a szezon végén lejár a szerződése, és ugyan egyeztet klubjával a folytatásról, bizonytalan a jövője, mert az ETO is bejelentkezett érte.

A 30 éves olimpiai, világ- és Európa-bajnok kézilabdázó játékideje csökkent a szezonban, miután egyértelműen a bombaformában játszó Nora Mörk mögé szorult a posztrangsorban, míg az ETO április közepén jelentette be, hogy elváltak útjaik a jobbátlövő Susann Müllerrel, akivel tavaly nyáron még hosszú távra terveztek.

A tv2.no már arról is ír cikkében, hogy Sulland távozása esetén a szintén olimpiai bajnok Amanda Kurtovic – aki jelenleg az Oppsal alkalmazottja – visszatérhet a csapathoz. Kurtovicnak ugyancsak lejár a szerződése az idény végén, Larvikba igazolását azonban nehezítheti a klub bizonytalan gazdasági helyzete, ráadásul a Vag Vipers is érdeklődik iránta.

A Larvik a norvég bajnokság elődöntőjében ma lép pályára a kristiansandi Vag ellen, amellyel szemben vasárnap – egyéves veretlenségi sorozatát megszakítva – hatgólos hátrányt szedett össze. A norvég címvédő a hétvégén a BL budapesti final fourjában szerepel, a szombati elődöntőben a Dinamo Volgográddal mérkőzik meg.

NŐI KÉZI BL FINAL FOUR (BUDAPEST, PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA)
Jegyvásárlás: jegyed.hu (árkategóriák: 39 990 Ft, 27 990 Ft, 19 990 Ft, 9990 Ft – a jegyek mindkét játéknapra érvényesek)
DÖNTŐ – MÁJUS 10.
Az elődöntő győztesei 17.00 (tv: DIGI Sport2)
V:
Horváth P., Marton (magyarok)
A 3. HELYÉRT – MÁJUS 10.
Az elődöntő vesztesei 14.30
V:
Brunovsky, Canda (szlovákok)
ELŐDÖNTŐ – MÁJUS 9.
Larvik (norvég)–Dinamo Volgográd (orosz) 14.15 (tv: DIGI Sport1)
V: L. Poulsen, Mortensen (dánok)
Vardar Szkopje (macedón)–Buducsnoszt Podgorica (montenegrói) 16.45 (tv: DIGI Sport1)
V:
Jurinovic, Mrvica (horvátok)
A legfrissebb híreket itt találja a női kézilabda Bajnokok Ligájáról!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik