Női kézi NB I: Bukarestből igazolt dán játékost a Siófok

Vágólapra másolva!
2017.03.13. 13:12
null
Simone Böhme (Fotó: hbold.dk)
A Siófok KC szerződtette Simone Böhmét. A dán jobbszélső nyáron érkezik a Balaton partjára, szerződése két évre szól – adta hírül az NB I-es női kézilabdaklub hétfőn a hivatalos honlapján.

 

Simone Böhme szülővárosa csapatában, a Randersben kezdte profi karrierjét, 2010-ben EHF-kupát, 2012-ben dán bajnoki címet nyert.

A 169 cm magas jobbszélső ezután megfordult a Silkeborgban és a Viborgban is, majd 2016-ban a Bajnokok Ligája-címvédő CSM Bucuresti kivásárolta őt a szerződéséből, és azóta a román fővárosban kézilabdázik.

„Ambiciózus személyiség vagyok, számomra a győzelem a legfontosabb, és ennek mindent alá is rendelek – idézi a siofokkc.hu Simone Böhmét. – Siófokra is nagy célokkal érkezem, igazán jó csapat van kialakulóban, a klubnak nagy tervei vannak, úgy gondolom, remek helyre igazoltam. A magyar bajnokság az egyik legerősebb a világon, ennek ellenére jó lenne pár év múlva a Bajnokok Ligájában játszani. Lars Rasmussen személye is fontos volt a döntésem meghozatalában, várom már a közös munkát.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik