Női kézi: Löke állapotos, ebben a szezonban már nem játszik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.04. 18:10
null
A labda a következő hónapokban háttérbe szorul Heidi Lökénél (Fotó: Koncz György)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata péntek este közölte, hogy norvég beállója, Heidi Löke anyai örömök előtt áll, és ebben a szezonban már nem lép többet pályára.



„Boldog vagyok, fantasztikus érzés, hogy ismét édesanya leszek. Nagy öröm ez nekem és a páromnak, de természetesen van bennem keserűség is, mert nem lehetek már a pályán a lányokkal ebben a szezonban. Természetesen szeretnék minden meccsre eljönni és szurkolni a csapatnak, hogy elérjék a közös céljainkat” – mondta Heidi Löke a klubja honlapjának.

„Gratulálok, és jó egészséget kívánok Heidinek a várandóssághoz. Váratlanul ért minket a bejelentése, de kiválása miatt nem tervezzük módosítani céljainkat a szezonra vonatkozóan. Természetesen keressük a megfelelő megoldást Heidi helyettesítésére. Az elkövetkezendő időszakra sok örömöt és boldogságot kívánunk a játékosnak” – nyilatkozta Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke.

Heidi Löke olimpiai, világ- és Európa-bajnok, valamint háromszoros BL-győztes, kétszer az Győri Audi ETO színeiben emelhette magasba a trófeát. 2011-ben a világ legjobb játékosának is megválasztották. 34 éves, egy gyermek édesanyja, Alexander 9 éves.

Löke a norvég TV2-nek elmondta, hogy júniusra várható második gyermeke, és azt is, hogy a szülés után vissza akar térni a legmagasabb szintre a kézilabdapályán. Hogy ezt melyik klub színeiben teszi meg, az kérdéses, hiszen győri szerződése a mostani szezon végén lejár.

Az ETO mindenesetre remekül kezdte a Löke nélküli időszakát, hiszen hazai pályán 33–25-re legyőzte a BL-címvédő CSM Bucuresti-et.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik