H. K.
2020.10.19 18:17 Frissítve: 2020.10.29 18:26

Női kézi: Dahl távozik Siófokról, Penát felfüggesztették

A Siófok női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy távozik a gárdától Bent Dahl vezetőedző, Nerea Penát pedig felfüggesztette.

Bent Dahl távozik Siófokról (Fotó: Tumbász Hédi)

 

Mint a közleményben olvasható, a szakember és a klub közös megegyezéssel szerződést bontott, aminek értelmében Bent Dahl azonnali hatállyal távozik a Siófoktól.

A norvég tréner tavaly januárban érkezett a Balaton-parti csapathoz Tor Odvar Moen segédjeként, ám amikor Moen családi okokra hivatkozva távozott a gárdától, Dahl vette át a vezetőedzői posztot.

A Siófok mérlege kilenc tétmérkőzésen hat győzelem és három vereség – a sikertelen szereplés vezetett oda, hogy a felek szerződést bontottak.

A klub nem sokkal később kiadott egy másik közleményt is, melyben tudatja, hogy Nerea Penát felfüggesztette – a döntés határozatlan időre szól, és azt jelenti, hogy a játékos a csapat edzésein, illetve mérkőzésein nem vehet részt.

A Siófok felvette a kapcsolatot Pena menedzserével, így hamarosan további fejlemények várhatóak az ügyben.

Log into Facebook | Facebook

2023.02.01 00:15:10

Kézilabda nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A lehetséges válaszadók vajon látják-e a saját felelősségüket? Sajnos akadnak sportáganként olyan megmondóemberek, akik hosszú évek óta a rendszer döntéshozói, iránymutatói, véleményalkotói, mégsem látszódik a területükön zajló munkában vagy legalábbis a végeredményén az előrelépés.

2023.01.29 14:07:39

Kézilabda nemzetisport.hu

Chema Rodríguez együttese nagy hajrával egyenlített a rendes játékidőben, de végül nem lett meg a győzelem.