Nézőrekord Budapesten, BL-döntős a Győri Audi ETO!

Vágólapra másolva!
2022.06.04. 15:00
A női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjében a Győri ETO nagyszerű egyéni teljesítményeknek köszönhetően megverte az Esbjerget a fináléba jutásért zajló első mérkőzésen. A találkozót 14 800-an látták az MVM Dome-ban, amely nézőrekord a női klubkézilabdában. A vasárnap 18 órakor kezdődő döntőben holnap a címvédő norvég Vipers Kristiansand következik.
Győri ünnep az elődöntő után (Fotó: Dömötör Csaba)
A FOTÓRA KATTINTVA KÉPGALÉRIA NYÍLIK!
Győri ünnep az elődöntő után (Fotó: Dömötör Csaba) A FOTÓRA KATTINTVA KÉPGALÉRIA NYÍLIK!


NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA, NÉGYES DÖNTŐ (BUDAPEST)
ELŐDÖNTŐ

GYŐRI AUDI ETO KC
TEAM ESBJERG (dán) 32–27 (15–15)
Budapest, MVM Dome, 14 800 néző. Vezette: Vranes, Weninger (osztrákok)
GYŐR: SOLBERG 2 – Lukács V. 2, V. Kristiansen 2 (1), Blohm 4, Anna M. Hansen 3 (1), S. OFTEDAL 5, Schatzl Nadine 2. Csere: Glauser, LEYNAUD (kapusok), NZE MINKO 1, Pintea 2, RJU UN HI 3, Faluvégi D. 2, FODOR CS. 4. Edző: Ambros Martín
ESBJERG: Poulsen – Jacobsen 2, Tranborg 2, BREISTÖL 5 , INGSTAD 5, REISTAD 8 (2), Solberg-Isaksen 1. Csere: Eckerle (kapus) Frafjord, Nielsen 3 (1), Möller 1, Jensen, Myers. Edző: Jesper Jensen
Az eredmény alakulása. 6. p.: 4–3. 12. p.: 4–7. 18. p.: 9–11. 25. p.: 13–13. 28. p.: 15–14. 39. p.: 21–18. 43. p.: 24–20. 46. p.: 25–23. 53. p.: 28–23. 58. p.: 32–26
Kiállítások: 10, ill. 12 perc
Hétméteresek: 2/2, ill. 5/3

A MÁSIK ELŐDÖNTŐBEN
VIPERS KRISTANSAND (norvég)–METZ HANDBALL (francia) 33–27 (14–15)

Végre a női kézilabda is birtokba vette a januári férfi Eb-n debütáló MVM Dome-ot, az ötszörös győztes Győri ETO játékosai is kicsit megilletődöttnek tűntek, amikor először kijöttek a játéktérre. A final four hétvége első napjára 14 800-an látogattak ki, ez új nézőcsúcs a női klubkézilabda történetében! A látványos megnyitó során a pálya felületére vetítették ki a magyar csapat és elődöntős ellenfele, a dán Esbjerg játékosainak fotóit.

Az utóbbi időszakban izomsérüléssel bajlódó Stine Oftedal combjáról eltűnt a kötés, a norvég irányító így látszólag újra teljesen egészségesen vehette fel a küzdelmet honfitársai és a többi esbjergi játékossal szemben. Hamar ízelítőt kaphattunk a dán együttes erősségeiből, hiszen a csapat egyik távoli bombázója, Kristine Breistöl és legnagyobb csillaga, Henny Reistad is feliratkozott a góllövők közé. Utána viszont az ETO kapujában kezdő Silje Solberg jól szűrte meg a tavalyi final final MVP-jének megválasztott Reistad több próbálkozását, sőt, üres kapus gólt is szerzett.

VÉLEMÉNYEK

LINN BLOHM, a Győri ETO beállója:– Még keresem a szavakat, nagyszerű munkát végeztünk. Készen álltunk a küzdelemre, mentálisan egész héten erre hangolódtunk. A cseréinknek köszönhetően egy pillanatig sem kellett lassítanunk, és védekezésben sem fogyott el az erőnk. Nagyon figyeltünk Reistadra, az volt a taktikánk, hogy keményen kilépünk rá. A második félidőben már nem sok momentuma volt. Először játszottam ennyi szurkoló előtt, bármerre néztem, csak zöld mezes drukkereket láttam, akik minket buzdítottak, igazán otthon érezhettük magunkat.

HENNY REISTAD, az Esbjerg irányító-átlövője: – Csalódott vagyok, a második félidőben nem találtuk a megoldást támadásban, míg a Győr jól kikapcsolt engem a játékból. Még magam is keresem az okokat, egyszerűen tudnunk kellett volna váltani. Természetesen a Győrnek hosszabb volt a kispadja, de nem foghatjuk csak erre a vereséget, viszont igaz, hogy az ellenfél jól élt a nagyobb variációs lehetőségével. A vereség ellenére az egész csapatnak nagy élmént jelentett egy ekkora arénában, ennyi szurkoló előtt játszani. Holnap lesz még egy bronzmeccsünk, próbálunk arra jobban felkészülni.

A gyors labdafelvitelek ültek a Győrnél, felállt fal ellen viszont már nehezebben jöttek a helyzetek. A túloldalon az Esbjerg jól találta meg a réseket (vagy éppen Reistad a kipattanókat), így egy négyes sorozattal 7–4-re el tudott menni. Hat perc után volt eredményes ismét a Győr, míg az ellenfél kettős emberhátrányba került, Ambros Martín közben megkezdte a kezdőcsapat frissítését. Reistad továbbra is sokat vállalt, a külső posztok mindegyikén feltűnt, az irányításával tartotta előnyét Jesper Jensen együttese. A dán női válogatottat is irányító szakember kétgólos előnyben hét mezőnyjátékossal küldte fel támadni csapatát, ám ebből kisvártatva Solberg szerzett újabb egész pályás gólt.

A győriek játékában továbbra is sok volt a pontatlanság (némileg meglepő módon legalább annyira védekezésben), a kipattanók szinte mindig az Esbjergnél landoltak, Martín időt is kért a 20. percben. Rju Un Hi beszállása adott új lendületet, több szép gólja is volt, vagy éppen az első final fourján részt vevő Linn Blohmot játszotta meg a falban, így a Győr 13–13-nál utolérte riválisát. Sőt, a svéd beálló révén a vezetést is visszavette, a szünetben aztán 1515 állt az eredményjelzőn. Afélidő előtti utolsó tíz percben már Reistad sem villogott annyira, de sokat jelentett a kapuban Solberg teljesítménye is.

Jól indult a második játékrész az ETO számára, Faluvégi Dorottya gólokat lőtt a jobb szélről, Estelle Nze Minko hozta a rá jellemző labdalopásos megindulást és Crina Pintea is végre betalált, az más kérdés, hogy utána egyből kiállították. Ezzel együtt hárommal meglépett a Győr, és a játék képe alapján is egyértelműen fölénybe került.

A nagy kedvvel játszó Rjut sokszor csak szabálytalanul tudták megállítani a dánok, a kispadjuk tiltakozása ellenére Mette Tranborg a 44. percben piros lappal kiszállt a játékból. Azért is volt ez érzékeny veszteség, mert az ellenfélnek eleve kevesebb volt a variációs lehetősége, mindössze tizennégy játékost nevezett be. Közte négyről könnyen egyre zárkózhatott volna az Esbjerg, a pályafutása utolsó előtti mérkőzését játszó Amandine Leynaud azonban kifogta Reistad hetesét, majd hangosan ráüvöltött a norvégra. Nem csoda, hogy úgy érezhette Martín, ez a legjobb lélektani pillanat a francia klasszis bevetésére.

Leynaud sorozatban három védést is bemutatott, erre építve a Győr öttel elhúzott. Jensen mind a három idejét kikérte a hajrá előtt, de nem tudta megtörni a magyar csapat lendületét. Az ETO nyolpercen keresztül nem kapott gólt, a dánok kezében már nem volt több ütőkártya, a győriek pedig még színezhették is a játékot. Az utolsó negyedórában mindössze öt gólra volt képes az Esbjerg, a Győr 3227-re nyert.

Az ETO a kilencedik BL-fináléjára készülhet, a korábbi nyolcból ötöt nyert meg, tavaly bronzérmes lett.

A VASÁRNAPI PROGRAM
BRONZMÉRKŐZÉS
15.15:
Team Esbjerg (dán)–Metz HB (francia) (Tv: Sport1)
Vezeti:Maike Merz, Tanja Kuttler (németek)

DÖNTŐ
18.00:
Győri Audi ETO KC–Vipers Kristiansand (norvég) (Tv:Sport1) –élőben az NSO-n!
Vezeti:
Tatjana Prastalo, Vesna Balvan (bosnyákok)

A MECCS ÖSSZEFOGLALÓJA


PERCRŐL PERCRE

ehfcl.eurohandball.com
ehfcl.eurohandball.com

60. PERC VÉGET ÉRT A MÉRKŐZÉS!

59. perc Ingstad lő még egy gólt a végére. Blohm ziccere Poulsené. Jörgensen fordulásos lövése Leynaudé!

58. perc Fodornak Kristiansen, Blohmnak Rju ad gólpasszt, megvan a döntő, 32–26!

Fotó: Dömötör Csaba
Fotó: Dömötör Csaba


57. perc De mindegy, Kristiansen betörése és lövése is hibátlan!

56. perc
Megúszik egy két perces büntetést a Nze Minkót lerántó dán, Jacobsen eredményes a jobb szélről.


55. perc Leynaud belekap Breistöl ziccerébe! Leynaud: 8 FF, de csak egy BL-arany. Két perc közben Pinteának, csak a második kiállítása.

54. perc Ingstad egyedül marad beállóban, 28–24! De Oftedal betörése is remek, 29–24!

54. perc Dán időkérés.

52. perc Jó védekezés után Lukács csoda magasra ugrik, és középről ballal a jobb alsóba lő! 28–23!

51. perc Két Leynaud-védés, majd Rju a kapufára ejt. Kivételesen a Győré a lecsorgó, Fodor a bal sarokba lő a hatosról, ő már balról. 26–23!

49. perc Dán időkérés.

48. perc Leynaud eléri Breistöl átlövését. 3 lövés, 2 védés… Rju passzát Faluvégi a jobb szélről a lécre ejti!

47. perc Fodor a bal szélről újra eredményes, most a rövid alsóba talál.

Fotó: Dömötör Csaba
Fotó: Dömötör Csaba


46. perc Rju passzát bevarrja a hatosról Pintea. Reistad azonnal válaszol sajnos, ugyebár emberhátrányból. 25–23!

Karrierje utolsó előtti meccsén az első labdaérintése volt ez!

45. PERC LEYNAUD KITOLJA A LÉC ALÓ REISTAD HETESÉT!!!

45. perc Breistöl megtáltosodik, Frafjord meg lábbal védekezik, tovább. Blohmnak bezzeg két perc, és hetes Solberg lökéséért. 24–22!


Tomori Zsuzsanna reményei szerint csapata, a címvédő norvég Vipers Kristiansand és a Győri Audi ETO KC játssza majd a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjét a budapesti MVM Dome-ban.

44. perc Faluvégi elejti a labdát, bele is rúg. Ez nem hiányzott.

44. perc Tranborg odaüt Rjunek, harmadik két perc, kiáll! Piros lap.

43. perc Breistöl átlövése meglepi Solberget. 24–21

43. perc Solberg eléri a bal alsó előtt Reistad átlövését, négy lehet a különbség, Meccsrekord... és Oftedal bejátszását Blohm hatról jobbal a jobb sarokba vágja, félmagasan.

42. perc Csak két perc Myersnek. Hansen másodpercek alatt gólt szerez egy betörésből, 23–20!

42. perc Újabb videózás,
Jörgensen kiáll Rju megütéséért?

41. perc Reistad passzol Nielsennek, aki a kapuba emel a hatosról, 22–20!

40. perc Rju passza után Oftedal a bal szélről eredményes, miként az imént a dán Solberg.

38. perc Ingstadnál belemenés, Pintea betörésből eredményes. De Nze Minkónál két perc??? Videózás. Nem, Pintea áll ki, belemenésért.

37. perc Reistad átlövésből, Oftedal betörésből eredményes, Nze Minko meg labdaszerzés utáni ziccerezésből, 20–18!

36. perc
Jaj, Oftedalnál lépéshiba. Reistad és Breistöl ellen is jó a védekezés, belemenések.

35. perc Breistöl lövése ismét rossz, 9 lövés, 2 gól nála. Rjut orron vágják, Schatzl ejtése a lécen csattan. Reistad betörése hibátlan, 18–17.

34. perc Fodornak két perc, jogos.


33. perc Rju passzával a hatosról bevetődhet Fodor... de lábon találja a kapust. Tranborg lövése a kapufáé, Fodor indít, a jobb szélről Faluvégi a kapu közepébe lő, a kapus lába között. 18–16!

32. perc Oftedal és Fodor jól védekezik, először vezethet kettővel az ETO... Rju passzát jobbról ballal a jobb felsőbe emeli Faluvégi. De Reistad azonnal válaszol.

31. perc Fodor a bal szélen, jobbal a bal alsóba talál! Első labdaérintésből. Hosszú idő után vezet ismét a Győr!

31. PERC FOLYTATJUK!

14 800 néző, női klubcsapatok mérkőzésére még soha nem voltak ennyien kíváncsiak a helyszínen!

ehfcl.eurohandball.com
ehfcl.eurohandball.com
Fotó: Török Attila
Fotó: Török Attila
Fotó: Török Attila
Fotó: Török Attila

A NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA 2021–2022-ES IDÉNYÉNEK ÁLOMCSAPATA
Kapus: Laura Glauser (Győri Audi ETO KC)
Jobbszélső: Angela Malestein (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Jobbátlövő: Nora Mörk (Vipers Kristiansand)
Irányító: Stine Oftedal (Győri Audi ETO KC)
Beálló: Linn Blohm (Győri Audi ETO KC)
Balátlövő: Cristina Neagu (CSM Bucuresti)
Balszélső: Sanna Solberg-Isaksen (Esbjerg)
A legjobb védekező játékos: Kari Brattsett Dale (Győri Audi ETO KC)
A legjobb fiatal játékos: Pauletta Foppa (Brest Bretagne Handball)
A legjobb edző: Ambros Martín (Győri Audi ETO KC)

A győri Stine Oftedal sorozatban negyedjére került be az álomcsapatba, rajta kívül három csapattársa – köztük a jelenleg gyermekét váró, így a négyes döntőben sem játszó Kari Brattsett – és edzője, Ambros Martín van ott a listán, aki ötödik alkalommal került a legjobbak közé. A Ferencvárost újoncként Angela Malestein képviseli.

A román Cristina Neagu már hetedszer került be az All Star-csapatba, míg a 2016 és 2019 között az ETO-t erősítő norvég Nora Mörk ötödször szerepel a csapatban.

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a női Bajnokok Ligája négyes döntőjének kezdetét megelőzően kihirdette a kupasorozat álomcsapatát, amelyet a Győri Audi ETO KC dominál.


30. PERC VÉGET ÉRT AZ ELSŐ FÉLIDŐ!


30. perc Solberg fogja a jobb felső előtt Tronberg ziccerét, Oftedal lövése rossz a másik oldalon, Breistöl átlövése is Solbergé. 15–15!

29. perc Jacobsen a bal szélről eredményes, a másik oldalon magas Rju bejátszása, volt kis lökés is..

28. perc Dán időkérés.

27. perc Breistöl átlövése mellé, vezethet a Győr! Blohm ziccerből emel a hatos elől, Rju pattintott átadása után, 15–14!

Az ETO 14. alkalommal jutott a legjobb négy közé a BL-ben, 2007 óta ez csak egyszer, 2015-ben nem sikerült neki. A fináléba nyolcszor került be, amit ötször nyert meg, tavaly bronzérmes lett. A győriek a mostani évadban csoportgyőztesként jutottak tovább, majd a negyeddöntőben 56–44-es összesítéssel búcsúztatták a francia Brest Bretagne együttesét. Az Esbjergnek ez lesz az első szereplése a BL legjobb négy csapata között. A csoportkörből ugyancsak az első helyen lépett tovább, a negyeddöntőben 53–52-es összesítéssel búcsúztatta a román CSM Bucuresti-et.


26. perc Megremeg Breistöl keze is, Rjué nem,
klasszikus cunderrel sokkolja Poulsent!

25. perc Pocsék a védekezés, Möller köszöni, aztán elrontja a támadást Oftedal, pedig a kapus háttal állt neki, loholt vissza Poulsen ismét.

25. perc Hansen jobbal a léc alá pörget!!! Egyenlő!

25. perc Blohm védekezése is jó, kontra, Rjut elüti Tranborg, két perc és hetes!

Fotó: Török Attila
Fotó: Török Attila

24. perc Rju zseniális passzát Blohm a hatosról bevetődve jobbal a bal felsőbe vágja, 12–13!

23. perc Pintea szabálytalan, visszafogott. Solberg eléri a bal alsó előtt Möller átlövését!

21. perc Rossz dán bejátszás, lehet egyenlíteni! De Oftedal passzát eléri Reistad. Tranborg a jobb szélen a falba tör, ballal a jobb felsőbe lő. 11–13!


20. perc Rju
zseniális dobócsel után a hatosról eredményes.

Hazai időkérés.

20. perc Schatzl a bal szélről ismét eredményes, de kilencről Tranborg is…

19. perc Ingstadot
találja megismét a lecsorgó, hazai pálya lejtése… 9–11!

18. perc Rju emelése ismét jó, Takács lövése nem annyira. Hét emberrel az Esbjerg, Solberg védi a testvére lövését. De az övék, távolról a lécre lő Tranborg, Solberg meg jobbal hatalmas gólt lő, pedig nagyon loholt vissza a kapuba Poulsen.

17. perc Breistölt ledarálja Rju, csak hetes. Reistad jobbal a bal alsóba pimaszkodja a büntetőt.

16. perc Rju keresztpasszét Hansen kilencről a jobb alsóba szúrja, a levegőből. 8–9!

A Győr és az Esbjerg eddig kétszer játszott egymással, még 2017-ben. Az ETO mind a kétszer győzött, idegenben 32–26-ra, hazai pályán 33–22-re.

15. perc Solberg elcsípi Breistöl átlövését, de aztán Ingstad ziccerezhet.

15. perc Kristiansen pazar passzt ad három védő szorításában Schatzlnak, aki jobbal a bal sarokba teer jobbról, csodás, csodás gól!


14. perc Rju beáll, és a betörése gólba torkollik! De Reistad egyedül marad a hatos előtt, Kristiansen mellett, ismét. Nze Minko sem ért oda. 6–8!

13. perc Reistad lövése a lécen csattan, de hetes, Solberg eléri a jobb sarok előtt Nielsen lövését!

12. perc Hansen
is kiáll egy pici lökésért… Ezen az alapon Ingstadnak piros lapot kellett volna adni az imént.

12. perc Oftedal betörése pazar, a dobás is, pedig két kézzel lökte őt Möller. Két perc! De 5–7.

11. perc Tranborg kiáll, Kristiansen ziccert ront. Ingstad nem tesz meg ezt a szívességet a másik oldalon.

10. perc Újabb rossz magyar támadásra hetes, Glauser nem éri el Nielsen lövését a bal sarok előtt. Érdekes, nem a hetest kiharcoló Reistad lőtt.

9. perc Breistöl elenged egy szokásos rakétát a szaggatott vonalról. Védhetetlen.

Végig ilyen lelkesedés kell! (Fotó: Török Attila)
Végig ilyen lelkesedés kell! (Fotó: Török Attila)

8. perc Oftedal bejátszása pazar, Blohm közeli lövése nem annyira. 4–4

7. perc Blohm mellett Jacobsen kiharcol egy hetest, jogos Reistad jobbal a bal sarokba lő két lóba után. A mai formája alapján a kipattanó is az övé lett volna…

6. perc Reistadot újra megtalálja egy lecsorgó a hatoson, Oftedal betörésből válaszol. A fennmaradó Reistad helyén.

5. perc Kristiansen passza rossz, Solberg fogja Reistad átlövését a jobb sarok előtt, majd jobbal az üres kapuba lő. A SZOKOTT MÓDON… 3–2!

4. perc Lukács megvillan a jobb szélen, pimasz az emelés, a másik oldalon a bal szélről Reistad szélről a lécre lő. Ingstad kap instant piros lapot Kristiansen ellökéséért.

3. perc Solberg most ráérez Breistöl átlövésére, de Reistad egyedül marad a kipattanó után a hatos előtt.

2. perc Oftedal hatalmasat kap Ingstadttól, majd kiharcol egy hetes. Jobbal a bal alsóba lő Kristiansen, tekert labdával! 1–1!

1. perc
Solberg csak hozzáér Breistöl tízméteres átlövéséhez. 0–1!

1. PERC ELKEZDŐDÖTT A MÉRKŐZÉS!

A magyar csapat tiszta fehérben, a dános piros-fehér mezben és fehér nadrágban.

A meccs előtt átadták a BL-idény legjobbjainak járó díjakat, ezzel a szünetben bővebben foglalkozunk majd!


Amandine Leynaud számára igazán különleges lesz a hétvége, hiszen karrierje utolsó két mérkőzése vár rá, de egyelőre a pillanatnak él, és nem foglalkozik a búcsúval.
„Megbékéltem már a döntésemmel, s próbálok a jelennek élni. Egyszerűen élvezni szeretnék minden pillanatot, örülök, hogy újra itt lehetek a négyes döntőben. Mind a négy csapat más stílust képvisel, és megérdemelten jutott el Budapestre. Izgalmas meccsekre van kilátás.”

A beálló Linn Blohm is első négyes döntőjére készül, ráadásul annak tudatában teheti mindezt, hogy bekerült az idény álomcsapatába. „Nemrég tudtam meg, először kicsit sokkolt a hír, de nagyon örülök neki. Mindig jó érzés, amikor mások is értékelik a munkádat. Tavaly nyáron új országba és új csapathoz érkeztem, ráadásul hárman vagyunk a posztomra. Már nagyon várom a final fourt, ezért a pillanatért dolgoztam egész karrierem során. Nem érzek nyomást emiatt, szeretném csak megélni a pillanatot” – mondta a svéd játékos, akire Kari Brattset hiányzása miatt még nagyobb szerep hárult az elmúlt időszakban, de élvezi a helyzetet és a megnövekedett felelősséget.

Fotó: Török Attila
Fotó: Török Attila

A mérkőzést az osztrák Ana Vranes, Marlis Wenninger duó vezeti. A Metz–Vipers Kristiansand elődöntőt a montenegrói Jelena Vujacsics és Andjelina Kazanegra. A vasárnapi döntőn a német Maike Merz, Tanja Kuttler kettős fújja a sípot, míg a bronzmérkőzésen a bosnyák Tatjana Prastalo és Vesna Balvan.


A pénteki médiafélórán az Esbjerg balszélsőjét kérdeztük a Győr kapusáról, annyit elmondott az NSO Tv-nek, ha Siljével találja magát szemben, vannak ellene trükkjei, de titkokat nem árult el. Emellett felidézte kettejük 2019-es párharcát az EHF-kupa döntőben, továbbá beszélt arról is, hogy a család a helyszínen szurkol majd nekik. Szóba került az is, hogy mit tart a Győr legnagyobb erősségének, illetve mi szólhat az Esbjerg győzelme mellett.

Silje és Sanna Solberg tudják, milyen az, amikor egymás ellen kell játszaniuk egy fontos mérkőzésen, hiszen előbbi még a Siófok színeiben éppen utóbbi csapata, az Esbjerg ellenében nyerte meg 2019-ben az EHF-kupát. Az ikertestvérek ezúttal a női kézilabda Bajnokok Ligája final four elődöntőjében találkoznak egymással ellenfélként.

A négyes döntő elődöntőinek sorsolása előtt Anne Mette Hansennek nem volt kívánságlistája, úgy gondolta, bárki jön a szombati napra, le kell győzni, mert a végcél a Bajnokok Ligája trófea. „Egyértelmű célom, hogy megnyerjem a harmadik BL-címemet, úgy kell odamennünk, hogy ki tudjuk játszani a tudást, ami bennünk van. Nagy várakozással készültünk a final fourra, hosszú idény van mögöttünk, amelybe rengeteg munkát fektettünk. A négyes döntő hétvégéje mindig különleges és izgalmas, élvezni kell, hogy újra ott lehetünk.”

Anne Mette Hansen, a Győri Audi ETO KC dán csapatkapitánya boldog, hogy részese lehet a klubtörténelemnek, de nem állna meg itt, elsőként ezúttal a Bajnokok Ligája budapesti döntőjének a megnyerésével folytatná saját és csapata sikereit.

VIDEÓ! Oftedal és Reistad elárulta, melyik képességét irigyli a másiknak.

ÜDVÖZÖLJÜK KEDVES OLVASÓINKAT A GYŐRI AUDI ETO–ESBJERG MÉRKŐZÉS ONLINE KÖZVETÍTÉSÉBEN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik