Kézilabdás csoda!; Liu? Michelisz? Milák?

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.01.14. 00:04
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Malmőben a döntetlen is csodaszámba ment. Az előzetesen majdhogynem esélytelennek tartott magyar férfiválogatott két forduló után is veretlen a kézilabda Eb-n, miután kis híján legyőzte az olimpiai és világbajnok Dániát. Az olimpiai kvalifikációs helyekről is döntő kontinensviadal hétfői napjáról két oldalon a helyszínről Vincze Szabolcs tudósított.
Malm
őben a döntetlen is csodaszámba ment. Az előzetesen majdhogynem esélytelennek tartott magyar férfiválogatott két forduló után is veretlen a kézilabda Eb-n, miután kis híján legyőzte az olimpiai és világbajnok Dániát. Az olimpiai kvalifikációs helyekről is döntő kontinensviadal hétfői napjáról két oldalon a helyszínről Vincze Szabolcs tudósított.

Újabb KO a vízben. Női pólósaink másodjára Szlovákiát verték tönkre, a fiúk pedig kedden szállnak először a Duna Aréna vízébe. Másfél oldalon minden, amit a budapesti vízilabda Európa-bajnokságról tudni érdemes.

Siklósi Gergely már nemcsak világbajnok, heidenheimi vk-győztes is. Olimpiai éremesélyes párbajtőrözőnk persze a csapatkvótával lenne a legboldogabb, hiszen szerinte kevés ilyen karakteres együttes van, mint a miénk. Rédli például a vének tanácsának tagja, Berta Dániel pedig hentes... Kovács Erika interjúja.

Már csak 2 nap az Év Sportolója Gáláig. Felvezető sorozatunk legújabb részében az Év férfi sportolója-díjra rendkívül szoros versenyben aspiráló jelöltekről esik szó – vajon Liu Shaolin Sándor, Michelisz Norbert vagy Milák Kristóf veheti át csütörtökön a díszes trófeát?

És ha kedd, akkor ezúttal Csupasport melléklet 4 oldalon – az Atlanti-óceánt egy szál deszkán átszelni kívánó Rakonczay Gáborral és a 8000-esekre induló finn szépségkirálynővel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik