L. P. I. 2020.01.14 00:04

Kézilabdás csoda!; Liu? Michelisz? Milák?

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

 

Malmőben a döntetlen is csodaszámba ment. Az előzetesen majdhogynem esélytelennek tartott magyar férfiválogatott két forduló után is veretlen a kézilabda Eb-n, miután kis híján legyőzte az olimpiai és világbajnok Dániát. Az olimpiai kvalifikációs helyekről is döntő kontinensviadal hétfői napjáról két oldalon a helyszínről Vincze Szabolcs tudósított.

Újabb KO a vízben. Női pólósaink másodjára Szlovákiát verték tönkre, a fiúk pedig kedden szállnak először a Duna Aréna vízébe. Másfél oldalon minden, amit a budapesti vízilabda Európa-bajnokságról tudni érdemes.

Siklósi Gergely már nemcsak világbajnok, heidenheimi vk-győztes is. Olimpiai éremesélyes párbajtőrözőnk persze a csapatkvótával lenne a legboldogabb, hiszen szerinte kevés ilyen karakteres együttes van, mint a miénk. Rédli például a vének tanácsának tagja, Berta Dániel pedig hentes... Kovács Erika interjúja.

Már csak 2 nap az Év Sportolója Gáláig. Felvezető sorozatunk legújabb részében az Év férfi sportolója-díjra rendkívül szoros versenyben aspiráló jelöltekről esik szó – vajon Liu Shaolin Sándor, Michelisz Norbert vagy Milák Kristóf veheti át csütörtökön a díszes trófeát?

És ha kedd, akkor ezúttal Csupasport melléklet 4 oldalon – az Atlanti-óceánt egy szál deszkán átszelni kívánó Rakonczay Gáborral és a 8000-esekre induló finn szépségkirálynővel.

2020.11.26 18:07:26

Kézilabda BACSKAI JÁNOS

A szegediek kilenc hónap után játszottak ismét otthon Bajnokok Ligája-mérkőzést, ebben a kiírásban először nyertek.

2020.11.25 15:48:22

Kézilabda T. D.

Ezúttal hétgólosra hízott a hátrány az első félidőben, innen nem volt visszaút David Daviséknak.

2020.11.21 21:16:11

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Az ilyen szituációkra érvényes az örök tézis: sohasem lehet tudni, kinek van igaza, de mindig lehet tudni, ki a főnök. A siófoki kézilabdázóknál Fodor János az. Csakhogy most tűnik fel legélesebben, mekkora szüksége lenne a hátországra.

2020.11.21 17:31:55

Kézilabda H. D.

Danyi Gábor csapata sorozatban a 45. mérkőzésén maradt veretlen a Bajnokok Ligájában.

2020.11.21 15:24:22

Kézilabda RUSZNÁK GYÖRGY

Állva hagyták a zöld-fehérek a második félidőben a hazai csapatot, és fontos két pontot szereztek.