Kézi BL: ha szükséges lesz, szeptemberre halaszthatják a budapesti final fourt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.03.11. 18:34
null
(Fotó: Tumbász Hédi)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a koronavírus-járvánnyal összefüggésben megvizsgálta a nemzetközi kupák májusi négyes döntőit, és alternatív dátumokat határozott meg arra az esetre, ha el kellene halasztani az eseményeket. A női Bajnokok Ligája budapesti final fourja tekintetében szeptemberi, a férfi Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjénél pedig augusztusi időpontot jelölt ki.

 

Mint korábban megírtuk, a márciusi női Európa-bajnoki selejtezőket már júniusra halasztotta az európai szövetség, ezt követően megvizsgálták a női és férfi Bajnokok Ligája, valamint a férfi EHF-kupa májusi négyes döntőinek helyzetét.

Az EHF közleményben jelezte, elébe kívántak menni az eseményeknek, így már most meghatározták, szükség esetén milyen időpontokra halaszthatják el az egyes eseményeket.

A női Bajnokok Ligája budapesti négyes döntője (az eredeti időpont: május 9–10.): az alternatív dátum szeptember 5–6., Budapest

A férfi EHF-kupa négyes döntője (az eredeti időpont: május 23–24.): az alternatív dátum augusztus 29–30., Berlin

A férfi Bajnokok Ligája kölni négyes döntője (az eredeti időpont: május 30–31.): az alternatív dátum augusztus 22–23., Köln

Az EHF jelezte, a következő hetekben gondosan elemzik a helyzetet, és a végső döntést április 17-én hozzák meg a három esemény esetében.

Ha halasztásra kerül sor, a már megvásárolt belépők az új időpontra is érvényesek lesznek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik