Férfi kézi: Nagyon tetszenek a Pásztor István által felvázolt tervek – Nagy Bence

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2022.07.16. 09:04
Nagy Bencének és a Ferencvároshoz újonnan érkező Balogh Zsoltnak is nagyon tetszenek azok a tervek, amelyeket a zöld-fehérek férfi kézilabdacsapatának új vezetőedzője, Pásztor István felvázolt. Előbbi elmondta, biztosan sokkal több lesz a taktika és fejben jobban ott kell lenniük, de pont ez kell ahhoz, hogy a válogatottnál is számoljanak a Fradi-játékosokkal.  

„Nagyon tetszenek azok a tervek, amelyeket Pásztor István felvázolt. Sokkal több lesz a taktika, ezért az edzéseken is sokkal többet kell majd gyakorolni, s emiatt biztosan jobban elfáradunk majd fejben. De úgy gondolom, ez az az út, amit nekünk követni kell, ez már kicsit közelíteni fog a magyar válogatott elképzeléseihez is. Éppen ezért nagy segítség lesz nekünk, akik szeretnének bekerülni a válogatottba” – mondta el Nagy Bence az első benyomásait az új vezetőedzőről.

Videónkban szó esik az Európa-liga selejtezőről és az új igazolásokról is. Közülük Balogh Zsolt számolt be az NSO Tv-nek arról, milyen volt a beilleszkedése, s az várta-e a Ferencvárosnál, amire számított. A rutinos jobbátlövő kitért mentorszerepére is, valamint ugyancsak beszélt a Pásztor Istvánról szerzett benyomásairól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik