Lidl az FTC friss élelmiszerpartnere
P. V. 2022.07.16 09:04 Frissítve: 2022.07.16 10:12

Férfi kézi: Nagyon tetszenek a Pásztor István által felvázolt tervek – Nagy Bence

Nagy Bencének és a Ferencvároshoz újonnan érkező Balogh Zsoltnak is nagyon tetszenek azok a tervek, amelyeket a zöld-fehérek férfi kézilabdacsapatának új vezetőedzője, Pásztor István felvázolt. Előbbi elmondta, biztosan sokkal több lesz a taktika és fejben jobban ott kell lenniük, de pont ez kell ahhoz, hogy a válogatottnál is számoljanak a Fradi-játékosokkal.  

 
 Pásztor István szervezett, átgondolt rendszert épít az FTC kézilabdacsapatánál

„Nagyon tetszenek azok a tervek, amelyeket Pásztor István felvázolt. Sokkal több lesz a taktika, ezért az edzéseken is sokkal többet kell majd gyakorolni, s emiatt biztosan jobban elfáradunk majd fejben. De úgy gondolom, ez az az út, amit nekünk követni kell, ez már kicsit közelíteni fog a magyar válogatott elképzeléseihez is. Éppen ezért nagy segítség lesz nekünk, akik szeretnének bekerülni a válogatottba” – mondta el Nagy Bence az első benyomásait az új vezetőedzőről. 

Videónkban szó esik az Európa-liga selejtezőről és az új igazolásokról is. Közülük Balogh Zsolt számolt be az NSO Tv-nek arról, milyen volt a beilleszkedése, s az várta-e a Ferencvárosnál, amire számított. A rutinos jobbátlövő kitért mentorszerepére is, valamint ugyancsak beszélt a Pásztor Istvánról szerzett benyomásairól. 

Lidl az FTC friss élelmiszerpartnere
2022.08.06 23:57:19

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Valóban törvényszerű-e a hanyatlás, és ha igen, akkor tartós és visszafordíthatatlan-e? Ha pedig szintén igen, megengedheti-e a kézilabda, amely a harmadik évezred sportágaként címkézi magát, és ezt nem is ok nélkül teszi, hogy öncsonkítás útján veszítsen a látványosságából, a mutatvány jellegéből, a vonzerejéből?

2022.07.18 22:51:28

Kézilabda VARGA ÁDÁM

A korábban öt évig a Veszprémet is erősítő északmacedón legendát stílusosan meg is koronázták.

2022.07.13 23:28:26

Kézilabda BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL.S bár mindig azt mondják, a tehetség utat tör magának, és nyilván a legszerencsésebb eset, ha valakinek nem kell a korát, az érettségét számba venni, amikor pályára lép, de bizony a legtöbb esetben óvatosan kell adagolni a nyomást, a felelősséget, mert a megélt sikerek és kudarcok, illetve az őket követő reakciók is torzíthatják a személyiséget, ami nyilván meghatározó abból a szempontból, hogy az illető milyen pályát fut be.

2022.07.03 22:51:00

Kézilabda THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A nagyok között is lesznek vezéregyéniségek közülük.

2022.07.03 16:45:23

Kézilabda R. Gy.

A norvégok szinte végig vezettek, de sikerült megfordítani az állást, a vége viszont megint a skandinávoké lett.